Miljøet på skolen

Hos oss spiser vi alltid felles lunsj. Du kan være med på vår gode spleiselunsj (kr 40,- pr dag), eller ta med mat selv. Lunsjen er en koselig stund som alle setter veldig stor pris på og som betyr mye for det sosiale miljøet ved skolen.

Når studenter sertifiseres feier vi og skåler i Aloe Vera drikke, de som forlater oss får blomster eller krystaller, også tar vi klassebilde :) Siden flere av våre studier har løpende opptak, har vi stadig en sertifisering å feire :) Sertifiseringsdager er helt spesielle, studenter som er stolte over å være ferdige og studenter som er triste over å forlate klassen og medstudenter som er glade på de sertifisertes vegne og triste over at de forlater klassen. Det blr mye tårer og latter. Nettopp derfor er det viktig at vi tar oss tid til denne markeringen som er så hyggelig :)

Justyna og Kyrre løser oppgaver sammen

Cecilies arbeidsområde/resepsjonen

Eva og Benedicte coacher hverandre

Den første snøen fallt så vakkert på takvinduet

Haavard som alltid smiler :)

Mette Ma på kjøkkenet

Klasserommet vårt er lyst, luftig og utrolig koselig, synes du ikke?

Velkommen til SolstadAkademiet

Miljøbilder fra skolen og uttallelser fra studenter:

 

Hos oss vil du føle deg velkommen fra første stund. Som grunnlegger er jeg selvfølgelig stolt av det høye faglige miljøet på skolen. Men det som gleder meg aller mest er det gode miljøet vi har på skolen blant studentene. Løpende opptak på flere av våre studier skaper et godt og inkluderende miljø. Nye vennskap dannes hver eneste dag og mange opplever å få venner for livet under vårt tak. Det er verdifullt å ha venner som deler dine interesser og som forstår din faglige plattform. På skolen jobber vi mye praktisk, det gjør at dere som elever får ta del i hverandres utviklig og prosess og det berører hver eneste gang og skaper relasjoner som du ikke vil finne andre steder.

 

På skolen spiser vi alltid felles lunsj på vårt koselige kjøkken, det skaper samhold og gjør at alle føler seg inkludert og velkommen i gruppa.

 

Nedenfor kan du se miljøbilder og lese kommentarer fra våre elver.

 

Kanskje blir du snart en av oss? Det hadde vært gøy :)

Hver eneste dag starter med felles "frokost", servering av frukt, nøtter og noe å drikke :) Det er godt å få hilse ordentlig og møtes på kjøkkenet før undervisningen starter, det skaper godt læringsmiljø :)

Gruppearbeid er gøy :) På alle våre studier har vi mye praktisk arbeid, det er det som gjør at våre studenter blir gode i å praktisere det de lærer og det skaper et veldig godt klassemiljø. Her ser du tre av våre coach elever i full sving :)

Dette sier våre studenter om skolen:

 

Tusen takk kjære Cecilie for tre nye lærerike dager med deg! Jeg har lært å ha mer tillit til mine egne evner etter dette og det er et stort gjennombrudd for meg. Teknikkene vi har lært er jeg veldig begeistret for, de er varierte og effektive. Dette kommer jeg til å dra stor nytte av fremover i mine klientbehandlinger. Jeg lærer også mye av din raushet, du byr på deg sjøl og er vennligheten selv. Tusen takk! Varm klem

 

Modulen har derfor gitt meg svar på “hva jeg skal gjøre når jeg blir stor” og jeg vet jeg kan mestre.

 

Gleder meg til hver dag jeg skal på skolen. Det gode miljøet hjelper du som lærer godt til å skape. Jeg har fått flere venner for livstid allerede og føler meg inkludert og at alt er veldig profesjonelt – både når det gjelder det faglige og taushetsplikt -samt bruk av tid. Tone Kvam

 

Det kan jeg varmt anbefale. NLP er et flott verktøy og den måte som Cecilie lærere det fra seg på er helt fantastisk. Jeg kommer til å ta alle 3 NLP studier hos Solstad akademiet. Vennlig hilsen Casper Jørgensen

 

Kjære Cecilie Jeg er kjempefornøyd så langt i de kursene jeg har hatt innenfor helhetsterapi studiet og solstadprosessen samt massasjekurset jeg tok er jeg veldig fornøyd med. Jeg har kommet i dyp kontakt med meg selv, blitt flinkere å slappe av. Tenker annerledes, merker jeg er i en stor endringsprosess som skremmer meg men samtidig gir meg en følelse av å være på riktig livsvei...gir meg mer selvtillit, mer livsglede, samtidig har jeg opplevd å finne min sjele/livsvenn følges venn.noe som har gitt meg veldig mye både av kjærlighet og sorg...Jeg har møtt så vanvittig mange herlige personligheter, spennende mennesker på kursene. Virkelig selvutvikling til de grader. Jeg er veldig sårbar, samtidig veldig trygg på at jeg heller mer og mer mot det alternative,og ønsker å lære mer om dette:) Med vennlig hilsen Kjersti

 

Det gjør en forskjell, med små grep får du en bedre hverdag, du lærer å beskytte deg selv og ta vare på deg selv. Man kan gjøre en forskjell for andre mennesker.

 

På Helhetsterapistudiet lærer vi om interessante og spennende temaer, med ulike og inspirerende lærere, studiet har gitt meg mye og anbefales på det varmeste!

 

Dette er et studie alle har godt av/nytte av.

 

 

Copyright © All Rights Reserved