SolstadAkademiet

SolstadAkademiet tilbyr NLP Coach utdanning godkjent av

Richard Bandler og

The Society og NLP i USA - alle våre studenter får sine sertifikater signert av Richard Bandler

 

1. NLP Practitoner er grunnsemesteret innen NLP Coaching. Dette kurset er ment for privatpersoner som vil lære hvordan å leve et mer kraftfullt liv i tråd med "den jeg er", på semestret får du lære kommunikasjosmodeller for å kommunisere med det bevisste og det ubevisste sinn, du får lære å bygge velfungerende strategier, sette mål du klarer å nå, frigjøre deg fra gamle traumer og fobier, samt å bygge en ressurs sterk fremtid. Du kan lese mer om hvert enkelt NLP semester ved å klikke på knappene nedenfor.

 

2. NLP Master Practitoner er 2. semester på NLP Coach studiet. Dette semesteret egner seg for deg som vil bli Coach eller for deg som er praktiserende Terapeut som vil lære grunnleggende Coaching konsepter for å hjelpe dine kunder på en bedre måte. Denne utdanningen er satt sammen av følgende kurs: Life Coach/Livsstils Coach (3 dager), MålCoach (3 dager), Hypnoterapi 4 dager, Forhandling, Salg og Networking (3 dager), Familie Coaching (3 dager), Kollokviearbeid fordypning i Soar Modellen. Disse kursene kan også tas som selvstendige kurs for deg som ikke vil gå på et fullt studie. Klikk i så fall på kurs i hovedmenyen. Du kan lese mer om hvert enkelt NLP semester ved å klikke på knappene nedenfor.

3. NLP Coach er for deg som vil bruke coacing som yrke. Enten som privatpraktiserende coach eller som ansatt i en stilling der coaching vil være en ressurs, f.eks innen alle former for ledelse, HR og i arbeid med mennesker en-til-en eller i gruppe. På denne utdanningen får du lære hvordan du som coach kan jobbe med grupper, lag og bedrifer, du jobber også med å finspisse den kompetansen du nå er i bestittelse av gjennom å skrive en hovedoppgave. Vi har hatt elever på denne utdanningen som har fått sin utdannelse til NLP Coach betalt både av NAV og av sin arbeidsgiver, så om du ikke har råd selv, kanskje du kan finne en "sponsor" :) Du kan lese mer om hvert enkelt NLP semester ved å klikke på knappene nedenfor.

Velkommen til

SolstadAkademiet

 

Coach Utdanning, Helhetsterapeut Studier og Kurs for private og profesjonelle

HelhetsTerapeut studiet 1 år

Solstad Terapeut studiet 2 år

Helse Terapeut studiet 3 år

 

Vil du lære å forstå og hjelpe mennesker profesjonelt eller som hobby? Da er dette studiet for deg. De tre yrkestitlene bygger på hverandre, men kan også tas hver for seg for de som ønsker det. Felles for de alle er at de er til veldig hyggelige priser, årsaken til dette er at dette skal være et studie som også er tilpasset deg som vil komme og lære for å hjelpe deg selv. Du kan lese mer om hvert enkelt studie nedenfor:

HelhetsTerapeut studiet består av tre deler som kan tas som frittstående semestre eller som et komplett studie som gir tittelen Helhets Terapeut. Studiet består av følgende deler:

1. EnergiTerapeut studiet, 6 studiedager, samt 10 bekreftede timer med praksiskunder gir kursbevis som EnergiTerapeut.

2. Ayurvedisk Veileder og Massør, 5 studiedager samt 10 bekreftede timer med praksiskunder gir kursbevis som Ayurvedisk Veileder og Massør.

3. Deltagelse og innsending av studieoppgaver til nettkursene Lykkeliv, SolstadProsessen, EFT, Yoga og Kunstterapi, samt innsending av 20 bekreftede timer med praksiskunder.

 

Når alle tre ledd i utdannelsen er fullført og godkjent av skolen mottar du en sertifisering som HelhetsTerapeut. Hvert ledd i utdanningen koster kr 5.999,- og betales ved påmelding.

Solstad Terapeut studiet gir mulighet til opptak i organisasjonen NLH. Medlemskap i NLH gir deg en yrkesforsikring og muligheten til å registrere deg i Alternativregisteret i Brønnøysund slik at du kan praktisere momsfritt og slik at du kan føle deg trygg på at du har en sterk forening i ryggen. Sertifisering krever fullført HelhetsTerapeut studie, NLP Practitoner og NLP Master Practitoner. For ivrige studenter er det mulig å ta dette studiet samtidig som HelhetsTerapeut studiet, slik at du kan velge selv om du vil fullføre studiet på 1 år eller 2 1/2, helt avhenging av tid og lommebok. Dette studieåret består av coach-semestrene NLP Practitoner og NLP Master Practitoner og det kreves fullført HelhetsTerapeut, NLP Practitioner og NLP Master Practitoner for å oppnå denne tittelen. Studenter på dette studiet får rabatt på vår NLP utdanning og betaler kun kr 9.999,- for hvert av de to semestrene som kreves for å oppnå tittelen Solstad Terapeut.

Helse Terapeut studiet gir deg mulighet til å jobbe med mennesker som ønsker å jobbe med kosthold og helsefremmende tiltak i tillegg til terapi og coaching og er en veldig bred og behagelig plattform å jobbe på. Som Helse Terapeut har du en faglig tyngde som få andre kan matche og du vil kunne hjelpe mennesker på alle livets nivåer. Helse Terapeut studiet krever fullført Solstad Terapeut utdanning før opptak og består av følgende:

* 10 dagers utdanning Kost- og Ernærings Veileder på høstsemesteret, for mer informasjon, se Kost- og Ernæringsstudiet

* Nettkurs i Aktiv og Sunn Hverdag (Trenins Coaching), hjemmeoppgave skal leveres før seritifisering

* Nettkurs i Feng Shui, skap harmoni i ditt liv, hjem og arbeid, hjemmeoppgave skal leveres før seritifisering

* Gjennomføring av praksisår med innlevering av 24 klientbehandlinger

* Innlevering av Hovedoppgave på valgfritt tema fra studietiden.

* Studentene deltar som assistenter på utdanningen ved skolen, 1 dag på NLP Practitoner, 1 dag på NLP Master Practitoner, 1 dag på EnergiTerapeut studiet og 1 dag på Ayurvedisk Veilder og Massør.

 

Copyright © All Rights Reserved