*ENHANCE YOUR LIFE*

Kveldskurs over 8 ganger for deg som vil å bygge det livet du ønsker deg,

 

kun kr 4.999,- du kan delbetale i 10 avdrag à kr 499,-

 

Dette kurset har en veldig hyggelig pris, fordi det er ment for privatpersoner og ikke er en utdanning

 

FORANDRINGENS VINDER 

Forandringens vinder blåser i luften på høsten. Og kanskje kjenner og hører du allerede hvordan forandringen hvisker forlokkende på deg. Kanskje har du for lengt sett deg lei på din egen situasjon, men manglet drivkraften til å gjøre noe konkret med det.

SolstadAkademiet inviterer deg til å la denne høsten være nettopp den høsten da du foretar forandringen. Og som Michael Jackson sier: Du må begynne med den du ser i speilet. Til nå har du kanskje forsøkt å forandre menneskene rundt deg, til ingen nytte. Hos oss vil du få lære hvordan du med enkle grep kan snu alt til din fordel, ved å begynne med det eneste mennesket du er sikker på at vil hjelpe deg; Du selv :)

DE VAKRESTE, STERKESTE 

BLOMSTENE PLANTER DU OM HØSTEN

Det er på tide å begynne å lytte til deg selv igjen. Finne tilbake til den du opprinnelig er, der inne, og begynne å leve etter din egen hensikt. Det er så hyggelig å plante på høsten. Plante blomsterløk i velduftende jord, som får godgjøre seg trygt under den kalde snøen hele vinteren, for å hilse vårsola så vakkert i møte og juble; *Her er jeg. Se på meg*

På samme måte vil du på *Enhance Your Life* få lov til å plante mange vakre "blomsterløker" i deg selv i form av kunnskap, som skal få lov å modnes i deg gjennom vinteren, slik at når du går våren i møte, gjør du det som et sterkere, klokere, uthvilt og energisk menneske, som vet hva du vil, og hvordan vil vil gjennomføre det. Klar for å bryte igjennom og stråle i vårsola :)

Du vil også gjennom mange teknikker og øvelser få lege dine sår, fjerne dine arr og begynne å bygge den fremtiden du vil ha. Tillat deg å begynne å kjenne hvordan håpet begynner å spire der inne, i deg, og les videre om alt det spennende du vil få lære på kveldskurset *Enhance Your Life*

Praktisk informasjon:

 

Pris: Kurset med 8 kurskvelder, nettkurs og skriftlig materiell koster kr 4.999,-. Du velger selv om du vil betale hele kursavgiften ved påmelding, eller om du vil delbetale i 10 månedlige, rentefrie avdrag a 499,- delbetalingen starter i det du melder deg på.

Dato: Dette kurset er ikke åpent for påmelding, men ta kontakt med skolen, om du er interressert, plasser kan åpne opp. Fra høsten 2018 holdes dette kurset som helgemoduler.

 

Tider: Undervisning pågår fra 17.00-22.30

 

Sted: Skippergata 9, Oslo sentrum

 

Lærer på kurset: NLP Coaching Trainer og Grunnlegger av SolstadAkademiet Cecilie Hunvik

FULL TRØKK HELT FRA START

Det er viktig å understreke at dette kurset ikke er noe hvilehjem. Dette kurset er for deg som er villig til å gjøre en innsats gjennom læring, prøving, feiling og suksess. Kurset er smekkfullt av verdifull læring og praktiske øvelser som vil få deg til å juble. Samtidig er du ansvarlig for egen læring, så du velger jo selv hvor engasjert du blir, men det er ingen tvil om at resultat og innsats har en klar sammenheng.

Kursdeltagerne vil også bli delt inn i arbeidsgrupper som jobber sammen mellom hver gang vi møtes. I disse gruppene kan dere jobbe to og to, eller leke med gruppeterapi for å gå dypere inn i eget arbeid enn det vi rekker på studiekveldene.

På kurset vil du også få møte noen av våre studenter som kan hjelpe deg om du kjenner at du trenger noen å snakke med utenom kurset.

Nedenfor kan du lese en detaljert beskrivelse av hva du vil få lære hver eneste kurskveld.

Velkomstgave: Nettkurs i Kommunikasjonsanalyse, leveres ved påmelding:

Ved påmelding vil du motta et nettkurs hvor du får lære en kommuniasjonsmodell som vil hjelpe deg å forstå deg selv og andre bedre gjennom å lytte til hva du sier til deg selv og andre, modellen vil gjøre deg til en bedre lytter, slik at du øker forståelsen for det som pågår rundt deg og i andre. Samt at du får lære hvordan å stille gode spørsmål til andre når du lytter.

 

Du får også lære hvordan vi mennesker bruker sansene våre i mye større grad enn vi tror, og hvordan du kan bruke denne kunnskapen til å forstå deg selv og andre bedre. Denne lærdommen vil også gjøre deg til en betraktelig bedre kommunikator i fremtiden.

 

Vi jobber med fokus og hvordan du gjennom å endre eget og andres fokus kan oppnå store restultater på forbausende rask tid, en teknikk som kalles chunking. Vi kommer også til å jobbe med tidsforståelse og tilstedeværelse.

 

Allerede på disse første to nettmodulene vil du få lære flere verdifulle coachingteknikker som vil hjelpe deg å rydde opp og bevege deg fremover. Nettmodulene består av videoundervisning og textbook/workbook.

 

Husk: Dette er din prosess, du har ikke kommet hit for å imponere andre. Noen vil velge å gå baby-skritt og andre vil gjøre ting i en rasende fart. Noen vil ønske store endringer, mens andre bare ønsker rom for å finne tilbake til et gammelt talent eller interesse. Det er viktig for oss på SolstadAkademiet at du blir trygg på at ingen vil forvente at du forandrer deg for forandringens skyld. Men du skal få lov til å jobbe med det som er tungt og vondt, hvis du vil, slik at du kan få lov til å forløse det. Også skal du få lov å begynne å tenke på: Hva skal livet få lov til å inneholde, for meg :) Hva du så setter til livs, er helt opp til deg. Hos oss vil ingen gi deg råd, eller mene noe om deg. Hos oss er hensikten at du skal få lov til å finne ut av deg, på din måte <3

 

Dag 1:

Vi gjør et dypdykk i det ubevisste sinn. Du vil få lære hvordan ditt ubevisste sinn ser verden gjennom helt andre briller enn ditt bevisste sinn, som vi jobbet med på dag 1 og 2. Du vil få lære hvordan det ubevisste sinn fungerer og hvordan vi kan jobbe med det i et coachende perspektiv.

 

Dag 2:

Du får lære det Hypnoterapeutiske språket, som vil gjøre deg i stand til å kommunsere med deg selv og andre også på det ubevisste plan.

 

Dag 3:

Nå får du lov til å trene praktisk på alt du har lært om det ubevisste sinn via praktisk bruk av Hypnoterapi, bl.a gjennom tidslinjearbeid og andre NLP øvelser. Du vil få jobbe med å lege arr fra fortiden og begynne å bygge den fremtiden du vil ha. Vi kommer også til å jobbe med traumer og fobier, et morsomt og nyttig arbeid.

 

Dag 4:

I dag skal vi jobbe med å forløse emosjonelle og fysiske "ankre" dannet i deg gjennom livet. Du skal også få lære hvordan du bygger ressursfylte ankre som du kan hente styrke og drifkraft fra i fremtiden. Ankring er en arbeidsmetode hvor vi jobber med å forløse minner og følelser som har satt seg seg i din fysikk, i dine emosjoner og i ditt minne. Vi jobber også med å skifte fra en følelse til en annen, samt å bygge gode følelser og ressurser for framtiden.

 

Dag 5:

Du vil bli overrasket over hvor mange strategier du har bygget opp igjennom livet, som lager krøll for deg. Og du vil bli begeistret over hvor lett du kan kvitte deg med dem og bygge nye, nå som du vet hvordan. Dette er en veldig morsom, livsendrende dag.

 

Dag 6:

I dag skal du få lære NLP teknikker hele dagen. Teknikkene er spesielt utvalgt med tanke på temaet *Enhance Your Life*, du vil oppleve å le masse og kjenne at du er et nytt menneske når du går hjem for kvelden.

 

Dag 7:

I dag begynner vi for alvor å jobbe fremover, ved at du får lære hvordan å sette mål du klarer å nå. Alle mennesker kan sette seg mål, hele tiden, men det å sette mål vi klarer å nå, se det er en kunst som du vil få lære i dag :)

 

Du vil også få lære et kartleggingsverktøy som vil gjøre det enklere for deg å få full oversikt over livet og hva du holder på med.

 

Dag 8:

I dag jobber med det mest forrvirrende av alt: Valg. Det er så mange av dem hele tiden, og hva skjer om du velger galt? Med våre valgteknikker vil du oppleve at det å foreta gode valg du kan være stolt av er både enkelt og morsomt, du trenger bare å lære hvordan, og det skal vi hjelpe deg med :)

 

Vi avslutter denne siste dagen med noe vi kaller "stolarbeid", en riktig finale av en teknikk som hjelper deg å løse personlige konflikter i en fei, helt uten konfrontasjoner :)

 

På slutten av dagen utdeles kursbevis og du er klar til å møte verden, med en betraktelig større verktøykasse enn du hadde da du startet :)

 

Jeg håper vi ses, slik at jeg får oppleve å se de restultatene du skaper og slik at du skal få oppleve å leve det livet du vil ha :)

 

Dette kurset har løpende inntak, det vil si at du begynner på kurset første kursdag etter at du har meldt deg på. OBS! Dette gjelder ikke om du melder deg på mellom dag 1-3, disse må du ta i riktig rekkefølge. Dette får du godt forklart i den første mailen du mottar etter påmelding. Dette kurset rullerer hvert år med en 5 måneders "sommerferie". Melder du deg på midt i kursplanen, deltar du altså på de resterende dagene det semesteret, tar en pause og starter opp igjen etter "sommerferien" til du har fullført hele kurset.

 

 

 

Her ser du vårt trivelige klasserom fullt av glade studenter

Her er spiserommet vårt. Er det ikke hyggelig? Her har vi mye gøy og lærer mye av hverandre.

Cecilie Hunvik grunnla SolstadAkademiet for snart 10 år siden. Hun har en lang og bred utdannelse innen terapi og NLP Coahching. Hun er godkjent NLP Coaching Trainer fra The Society of NLP og Richard Bandler i USA. Hun er utdannet Kost- og Ernæringsterapeut, Hypnoterapeut og EFT behandler. Hun studert 5 år på Bevissthetsskolen og 3 år på Krystallakademiet. Hun har også studert psykologi, mindfulnes, meditasjon, ayurveda, massasje, Rosenmetoden, Healing, Yoga, Akupressur, Etikk, Kunst og Håndverk for å nevne noe.

Cecilie har jobbet profesjonelt med mennesker i over 20 år. Hun startet sin yrkeskarriære innen motebransjen og satt i mange år i ledergruppen i H&M distansehandel hvor hun lærte mye om å styre en sukessfull bedrift på en kostnadseffektiv måte. Denne lærdommen sitter dypt, og er tydelig å se i hvordan SolstadAkademiet drives, høy kvalitet til lavest mulig pris. Cecilie er også en veldig engasjert sjel som gjør mye frivillig arbeid i sitt lokalsamfunn, til stor glede for seg selv og andre. Noe av det viktigste i Cecilies liv er progresjon; å stadig utvikle og forbedre seg selv og SolstadAkademiet. Det vises i at kurs og utdanninger på SolstadAkademiet alltid er "up to date" og at hun deler mye fra sin praksis og personlige liv når hun underviser, og på den måten klarer hun å engasjere og begeistre, slik at læring blir enkelt og morsomt.

Slik kommer du i kontakt med SolstadAkademiet:

 

Email: cecilie.hunvik@solstadakademiet.no

Telefon: 41 44 74 71

Besøksadresse: Besøksadresse varierer etter anledning, du vil motta korrekt adresse etter andledning ved påmelding/bestilling.

Postadresse:

SolstadAkademiet

Postboks 122

1900 Fetsund

CECILIE HUNVIK

Grunnlegger SolstadAkademiet

 

Se den hypnoterapeutiske meditasjonen Dine Grunnstener og få hjelp til å bygge et sunnere, sterkere og lykkeligere liv :)

Dette sier våre studenter om oss:

 

Dette sier våre studenter om skolen:

 

Tusen takk kjære Cecilie for tre nye lærerike dager med deg! Jeg har lært å ha mer tillit til mine egne evner etter dette og det er et stort gjennombrudd for meg. Teknikkene vi har lært er jeg veldig begeistret for, de er varierte og effektive. Dette kommer jeg til å dra stor nytte av fremover i mine klientbehandlinger. Jeg lærer også mye av din raushet, du byr på deg sjøl og er vennligheten selv. Tusen takk! Varm klem

 

Modulen har derfor gitt meg svar på “hva jeg skal gjøre når jeg blir stor” og jeg vet jeg kan mestre.

 

Gleder meg til hver dag jeg skal på skolen. Det gode miljøet hjelper du som lærer godt til å skape. Jeg har fått flere venner for livstid allerede og føler meg inkludert og at alt er veldig profesjonelt – både når det gjelder det faglige og taushetsplikt -samt bruk av tid. Tone Kvam

 

Det kan jeg varmt anbefale. NLP er et flott verktøy og den måte som Cecilie lærere det fra seg på er helt fantastisk. Jeg kommer til å ta alle 3 NLP studier hos Solstad akademiet. Vennlig hilsen Casper Jørgensen

 

Kjære Cecilie Jeg er kjempefornøyd så langt i de kursene jeg har hatt innenfor helhetsterapi studiet og solstadprosessen samt massasjekurset jeg tok er jeg veldig fornøyd med. Jeg har kommet i dyp kontakt med meg selv, blitt flinkere å slappe av. Tenker annerledes, merker jeg er i en stor endringsprosess som skremmer meg men samtidig gir meg en følelse av å være på riktig livsvei...gir meg mer selvtillit, mer livsglede, samtidig har jeg opplevd å finne min sjele/livsvenn følges venn.noe som har gitt meg veldig mye både av kjærlighet og sorg...Jeg har møtt så vanvittig mange herlige personligheter, spennende mennesker på kursene. Virkelig selvutvikling til de grader. Jeg er veldig sårbar, samtidig veldig trygg på at jeg heller mer og mer mot det alternative,og ønsker å lære mer om dette:) Med vennlig hilsen Kjersti

 

Copyright @ All Rights Reserved

Hos SolstadAkademiet handler det ikke bare om å leve, men om å oppleve <3