Tekst og oppgave modul 3

Velkommen til SolstadProsessen

-nettkurset hvor du får din egen Coach rett hjem i stua-

 

Hei og velkommen til modul 3 :o)

 

I denne modulen er det ingen oppgaver å skrive. Dette er en mer praktisk modul om hvordan du kan bruke ditt kroppsspråk, din mimikk og din stemme til å skape bedre resutater både privat og på jobb. Dette er en veldig nyttig modul, og du blir aldri utlært i dette. Så gjør alt på modulen selv om du kanskje synes du er god på dette allerede, her har alle noe å lære. Jeg øver selv på dette daglig og blir aldri lei:o) Dette er også en nyttig modul om du har barn eller jobber med barn. Når det gjelder barn er kroppsspråk, mikikk og stemmebruk helt avgjørende for hvordan barna behandles i barnehage, skole og når de skal ut i jobb, så lær dette bort til barna i din omkrets og nyt effekten det har på hverdagen deres:o)

 

Her nedenfor finner du PDFen, les den, skriv den ut og spar den til senere. Dokumentet er på åtte sider og du skroller deg enkelt nedover eller bortover i dokumentet med piltastene på ditt tastatur.

 

Lykke til :o) Gå gjerne inn på FB siden og fortell om dine restultater, det ville jeg synes var veldig stas, link til FB finner du her: https://www.facebook.com/pages/SolstadProsessen-Personlig-lykke-og-velv%C3%A6re/575913932487533?ref=hl&ref_type=bookmark

 

Ønsker du å lære mer om dette, eller ønsker en time for å lære å uttrykke deg bedre, eller kanskje vil du ha Helhetsterapi som oppfølging ved siden av prosessen? Da kan du enkelt bestille en time ved å sende meg en sms til 41447471. Bentytt deg gjerne av et av spesialtilbudene du får som deltager i SolstadProsessen, husk da å nevne at du er en deltager når du tar kontakt med meg:o)

 

Jeg ønsker deg lykke til av hele mitt hjerte:o)

 

 

Helhetsterapeut

Godkjent 1-årig utdanning

modulbasert

Solstad tilbyr en 1-årig utdannelse som Helhetsterapeut, godkjent av NLH. I utdanningen får du lære å jobbe med hele mennesket. Du får lære coaching, terapi, mindfulness og hypnose for å hjelpe dine kunder med tanker og følelser. Terapeutisk berøring, helsecoaching, massasje og healing for å jobbe med kroppen. Og fysikk, sjelearbeid, aura og chakraarbeid, sjamanisme og meditajson for å jobbe med sjelen. Les mer om utdannelsen her:

 

Ingen forkunnskaper kreves.

 

Vi gleder oss til å se deg og ønsker deg varmt velkommen :o)

 

Kurs

3 Dagers kurs for profesjonelle og personlig interesserte

 

Solstad tilbyr en rekke 3 dagers kurs for profesjonelle som ønsker å utvide sin verktøykasse og å utvikle seg med kollegaer fra lignende bransjer, og for privatpersoner som ønsker å utvikle seg for sin egen del, eller for sine nære og kjære. Vi kan tilby kurs innen coaching, terapi, berøring/healing, massasje, helsecoaching, yoga, kunstterapi, mindfulness, sjamanisme, og meditasjon, m.m. Les mer ved å trykke på linken:

 

Vi håper å se deg.

Velkommen skal du være :o)

Finn terapeut

 

Solstad har godkjente terapeuter over hele landet. Utvalgte behandlere fra våre kurs får tilbud om å være en Solstad-terapeut og å jobbe under det navnet. Blant våre terapeuter finner du coacher, terapeuter, healere og massører som har utmerket seg med sin dyktighet og varme og dermed blitt godkjent som Solstad-terapeut. Klikk på linken og se om du finner en Solstad-terapeut nær deg:

 

Du er alltid velkommen:o)

 

Lyst til å bli en Solstad-terapeut selv?

Kom på kurs og imponer oss, så kan det bli en virkelighet :o)

Copyright © All Rights Reserved