SolstadProsessen, nettkurs

Velkommen til SolstadProsessen

- skap det livet du ønsker deg -

Strever du av og til med å få livet til å "funke" for deg?

 

I så fall er du ikke alene. Livet er ikke for nybegynnere, rett og slett. Livet kaster stadig nye baller din vei, og det er ikke alltid så enkelt å finne ut av alt, og før du vet ordet av det har du blitt en av de utbrendte, de desillusjonerte, som hater provoserende blide mennesker. Og den personen vil du vel ikke være? Vil du vel?

 

Alle behøver en coach! Vi lever i et tempo, hvor det er lett å miste deg selv i hverdagens krav. Det kan av og til føles som om alle har en agenda og det ikke finnes rom til deg og den du egentlig vil være. Men vet du hva? Det er helt feil! Med enkle grep, kan du lære å ta mye bedre vare på deg selv, og å skape det livet du ønsker deg.

 

Nå er det på tide å ta på de rosa brillene, og begynne å leve livet, synes du ikke?

 

I SolstadProsessen får du lære de aller viktigste basics i hvordan å skape et godt liv hvor du ivaretar deg selv i vår tid. Nesten 1000 mennesker har gjort SolstadProsessen før deg og gir fabelaktige tilbakemeldinger. Prøv det allerede i dag, du også. De to første modulene får du helt gratis og de lærer deg alt du behøver for å komme i gang med å leve det livet du ønsker deg.

 

Få din første mail gratis allerede i dag

SolstadProsessen er et selvutviklingskurs som passer for alle som vil lære å skape et bedre liv for seg selv. Ingen forkunnskap er nødvendig.

Klart du kan :)

 

Få de to første modulene gratis, start allerede i dag :)

 

Modulene består av videoundervisning, videoøvelser, videomeditasjoner og workbooks.

 

SolstadProsessen er et nettbasert selvutviklingskurs som passer for alle. De to første modulene får du helt gratis og når du senere melder deg på resten av kurset, får du de neste 8 månedene en ny mail pr måned. Disse mailene inneholder nytt kursmateriell i form av videoundervisning, øvelser, meditasjoner og oppgaver. Du mottar den første mailen direkte etter betaling :)

 

Enkelt, ikke sant?

 

Du mottar første mail så snart du har trykket på Påmeldingsknappen i skjemaet til høyre, så sett igang og gled deg:o)

 

Da jeg begynte å lage oppsettet til SolstadProsessen var tanken å lage et kurs som kombinerer Coaching og Helhetsterapi og som passer for alle, under arbeidsnavnet "Personlig Lykke og Velvære", og det har det i sannhet blitt!

 

SolstadProsessen er et resultat av min lange og brede utdanning og erfaring innen coaching og mange terapiformer og er laget med tanke på at det skal være enkelt å bruke og forstå.

 

Dette får du:

 

- I en periode på 9 måneder vil du hver måned motta mailer som veileder deg i forhold til hvilken video du bør seg og hvilken PDF du bør lese. I mailene med modulene vil du motta linker til videoer som kun er åpne for kursdeltagerene, slik at du kan slappe av og nyte læringen på en enkel og behagelig måte. Du vil også finne tekst dokumenter som du kan lagre og skrive ut og oppgaver du kan gjøre og noen ganger vil du finne videoøvelser eller hypnoterapeutiske meditasjoner. Så du kan bare begynne å glede deg, dette kan være starten på det livet du drømmer om:o) Meld deg på i dag, det er enkelt :)

 

Les mer om hva kurset består av:

 

- 5 av modulene er basert på Coahing både som teori, praksis og i form av øvelser, og har som formål å hjelpe deg å skape et mer ressursylt og lykkelig liv for deg selv. De fem Coachingmodulene heter:

1. Velkommen til din endringsprosess! Slik setter du igang:o)

2. Sett målene dine

3. Foreta gode valg

4. Bli kvitt grublerier og negative handlingsmønstre

5. Lev lykkelig!

 

- 4 av modulene er basert på Helhetsterapi og har som formål å hjelpe deg til å bli et helere menneske. Du vil få masse kunnskap om hvordan du fungerer rent fysisk, og lære deg en masse teknikker som hvordan du via kroppsbevissthet og kunnskap om hjernen kan skape et mer ressursfylt og lykkelig liv for deg selv. De fem Helhetsterapimodulene heter:

1. Lær å puste riktig

2. Kroppspråk og utstråling

3. Hvordan vi møter dagen på en ressursfylt måte

4. Ta vare på deg selv

 

Er du klar for å leve sterkere og lykkeligere? Meld deg på, det er enkelt og du vil få masse igjen for det :o)

 

Oi, hva det koster, ja. Du vil bli helt begeistret :) Ni måneder med videoundervisning, øvelser, meditajoner og workbooks, får du akkurat nå til kr 499,-. Det er en helt utrolig pris, ikke sant? Å gjøre et kurs som SolstadProsessen på mitt kontor ville kostet minst 20.000,- om du skulle betalt pr time. Men fordi jeg kan sende deg mitt ferdige materiell via nettet og du gjør jobben selv, får du det til kun kr 499,- :o) I tillegg til dette får du masse gode tilbud både fra meg som Coach/Helhetsterapeut og gode tilbud på kurs og utdanning fra SolstadAkademiet. Dette er et helt fantastisk godt tilbud.

 

Hvorfor er dette kurset så rimelig? Jo, fordi jeg elsker mennesker! Dette er basiskunnskap som alle og enhver burde ha tilgang til! Derfor har jeg satt meg fore å skape et kvalitetskurs tilgjengelig for alle. Det burde være en menneskerett å ha det bra i vår del av verden og om du bruker det du lærer i dette kurset, er jeg helt sikker på at du vil kunne heve livskvaliteten din dramatisk. Bare begynn å glede deg, du får den første mailen rett etter at du har klikket på påmeldingsknappen! Vi ses:o)

 

Hva kan du bruke kurset til? Dette er et kurs som vil hjelpe deg uansett livssitusasjon. Enten du strever med karriæren, relasjoner, nagativitet, selvtillit/selvverdi, tapt barndom, sorg, traumer, depresjon, alle typer angst, problemer med pust, muskler, stress, uro, søvn eller om du bare vil bli flinkere til å leve et lykkelig og ressursfylt liv, vil du få lære masse nyttige verktøy for å skape akkurat det livet du ønsker deg.

 

Har du barn, eller jobber du med barn? Veldig mye av det du lærer på kurset er kunnskap og teknikker du kan dele med barna dine, slik at også de blir mer resssurssterke. Mye av det du vil lære er ting jeg lærer bort til barn som strever sosialt, med selvtillit og selvfølelse og med sorg og traume. Det å ta dette kurset er en investering i både ditt eget liv og i livene til dine kjære. Så meld deg på i dag og del den gode nyheten med venner og familie:o)

 

Alt du behøver å gjøre er å melde deg på via skjemaet til høyre. Du betaler enkelt via linken du får tilsendt, og så snart du har betalt, mottar du kurset :) Kurset koster kun kr 499,- og de to første mailene får du gratis, uten noe krav om kjøp :)

 

Så om du ønsker å gjøre en forandring som kan snu livet ditt allerede i dag, meld deg på og prøv de første to modulene gratis før du bestemmer deg.

 

Velkommen til SolstadProsessen:o)

 

 

Helhetsterapeut

Godkjent 1-årig utdanning

modulbasert

Solstad tilbyr en 1-årig utdannelse som Helhetsterapeut, godkjent av NLH. I utdanningen får du lære å jobbe med hele mennesket. Du får lære coaching, terapi, mindfulness og hypnose for å hjelpe dine kunder med tanker og følelser. Terapeutisk berøring, helsecoaching, massasje og healing for å jobbe med kroppen. Og fysikk, sjelearbeid, aura og chakraarbeid, sjamanisme og meditajson for å jobbe med sjelen. Les mer om utdannelsen her:

 

Ingen forkunnskaper kreves.

 

Vi gleder oss til å se deg og ønsker deg varmt velkommen :o)

 

Kurs

3 Dagers kurs for profesjonelle og personlig interesserte

 

Solstad tilbyr en rekke 3 dagers kurs for profesjonelle som ønsker å utvide sin verktøykasse og å utvikle seg med kollegaer fra lignende bransjer, og for privatpersoner som ønsker å utvikle seg for sin egen del, eller for sine nære og kjære. Vi kan tilby kurs innen coaching, terapi, berøring/healing, massasje, helsecoaching, yoga, kunstterapi, mindfulness, sjamanisme, og meditasjon, m.m. Les mer ved å trykke på linken:

 

Vi håper å se deg.

Velkommen skal du være :o)

Copyright © All Rights Reserved