Tekst og oppgave modul 4

Velkommen til SolstadProsessen

-nettkurset hvor du får din egen Coach rett hjem i stua-

 

Hei og velkommen til modul 4

 

Denne modulen er veldig spennende og veldig enkel. Det dreier seg rett og slett om å lære noen gode strategier for å foreta valg og for å holde på motivasjonen til å gjennomføre.

 

Husk at som alltid er det opp til deg hvor gode resultatene blir. Jeg kan bare gi deg verktøyene, mens du er den som setter standarden for dine egne resultater. The sky is the limit. Tillat deg å skinne:o)

 

Nedenfor finner du PDFen, for å skrive den ut, trykker du på den skråstilte pilen i høyre hjørne, da får du den opp i utskriftsvennlig format. For å bla i dokumentet trykker du på pilene til venstre og høyre.

Husk å se videoen også.

 

 

OBS! NOEN KAN HA VANSKER MED Å SE PDF'EN HER PÅ SIDEN, KLIKK PÅ LINKEN SOM SIER KLIKK HER, DA FÅR DU DEN OPP PÅ DIN EGEN MASKIN ISTEDENFOR PÅ NETTSIDEN

Lykke til:o)

 

 

 

Helhetsterapeut

Godkjent 1-årig utdanning

modulbasert

Solstad tilbyr en 1-årig utdannelse som Helhetsterapeut, godkjent av NLH. I utdanningen får du lære å jobbe med hele mennesket. Du får lære coaching, terapi, mindfulness og hypnose for å hjelpe dine kunder med tanker og følelser. Terapeutisk berøring, helsecoaching, massasje og healing for å jobbe med kroppen. Og fysikk, sjelearbeid, aura og chakraarbeid, sjamanisme og meditajson for å jobbe med sjelen. Les mer om utdannelsen her:

 

Ingen forkunnskaper kreves.

 

Vi gleder oss til å se deg og ønsker deg varmt velkommen :o)

 

Kurs

3 Dagers kurs for profesjonelle og personlig interesserte

 

Solstad tilbyr en rekke 3 dagers kurs for profesjonelle som ønsker å utvide sin verktøykasse og å utvikle seg med kollegaer fra lignende bransjer, og for privatpersoner som ønsker å utvikle seg for sin egen del, eller for sine nære og kjære. Vi kan tilby kurs innen coaching, terapi, berøring/healing, massasje, helsecoaching, yoga, kunstterapi, mindfulness, sjamanisme, og meditasjon, m.m. Les mer ved å trykke på linken:

 

Vi håper å se deg.

Velkommen skal du være :o)

Finn terapeut

 

Solstad har godkjente terapeuter over hele landet. Utvalgte behandlere fra våre kurs får tilbud om å være en Solstad-terapeut og å jobbe under det navnet. Blant våre terapeuter finner du coacher, terapeuter, healere og massører som har utmerket seg med sin dyktighet og varme og dermed blitt godkjent som Solstad-terapeut. Klikk på linken og se om du finner en Solstad-terapeut nær deg:

 

Du er alltid velkommen:o)

 

Lyst til å bli en Solstad-terapeut selv?

Kom på kurs og imponer oss, så kan det bli en virkelighet :o)

Copyright © All Rights Reserved