Mitt Skattekammer, nettkurs

Du melder deg enkelt på ved å trykke på denne knappen:

Dette kurset er enkelt å følge. Alle moduler leveres rett til din innboks og består utelukkende av videoundervisning. Videoene er tilgjengelige for deg via internett og du kan velge å laste de ned til din pc, slik at du kan se de når det passer for deg.

 

I dette kurset er det ikke noe hjemmearbeide ut over å absorbere det du lærer og ta det i bruk slik som det passer best for deg.

Velkommen til nettkurset

Mitt Skattekammer

Få de første to modulene gratis,

velg så om du vil fortsette eller ikke :) Ingen binding :)

 

I Mitt Skattekammer, vil du få fordype deg i dine indre prosesser, for å gi deg selv et bedre liv, mer harmoni, bedre helse, bedre nattesøvn og mer av det vi alle ønsker oss; naturlig lykke :o).

Det høres vel hyggelig ut?

 

Jeg har laget dette kurset fordi jeg selv har opplevd, at kunder som kommer til meg for å gjennomføre endringsprosesser alltid når målene sine og gjennomfører de ønskede endringene. Men de innser snart at de ikke nødvendigvis blir noe lykkeligere av det.

 

Dette innså jeg på egne vegne også da jeg begynte å utdanne meg innen terapi og coaching.

Jeg har funnet at nøkkelen til å ha det bra, ligger i å ha gode vaner når det gjelder å ta vare på meg selv og at lykke finner vi på innsiden.

Og vet du hva?

I dette kurset finner du løsningen.

 

Vil du vite hva den er?

Løsningen er superenkel! Den ligger der rett under nesa di.

Du trenger bare å lære det.

Det er det du får i Mitt Skattekammer. Du får lære hvordan du skal gjøre livet enkelt for deg selv. Du får lære hva som skal til for å ha det bra på innsiden og du vil gjennom undervisningen få motivasjonen til å sette deg selv på dagsordnen.

 

Du er viktig. Du er den viktigste personen i ditt liv! Og det er på tide at du finner gode vaner for å ta vare på deg selv, slik at du kan leve et langt, harmonisk liv. Er det ikke?

 

I Mitt Skattekammer får du lære om:

 

- Tankens kraft (the Secret)

 

- Hvem du vil være

 

- Mindfulnes

 

- Feng Shui (å skape harmoniske, lykkebringende omgivelser)

 

- Trening, kosthod og søvn

 

- Yoga

 

- Ekstremt fysisk velvære

 

- Lær å tilgi deg selv og andre

 

- Coach deg selv

 

 

I Mitt Skattekammer får du en modul hver måned og kurset varer i ni måneder.

 

Pris: 499,-.

 

De første to modulene får du gratis. Når du har sett de, velger du selv om du vil betale for de 7 neste. Du forplikter deg ikke til noe når du melder deg på, avgjørelsen tar du først etter modul nummer 2 :)

 

Hva er grunnen til at du får en så god pris? Fordi jeg av hele mitt hjerte ønsker at denne kunnskapen skal komme ut til så mange som overhodet mulig.

 

Det er enkelt å melde seg på Mitt Skattekammer. Du bare registrerer deg i skjemaet tll venstre. Når du har gjort det, vil du motta din første gratis mail. En uke etter vil du motta modul nr 2. Først da bestemmer du om du vil fortsette, eller ikke :)

 

Jeg håper du blir med :)

 

Klart du kan :)

Personlig Mental Trener og

NLP Practitioner

Semester 1

 

På denne utdanningen får du lære de viktigste grunnprinsippene innen coaching, fysikk og mental trening. I dette første semesteret er det du selv som er i fokus. Årsaken til det er todelt. Det første er at du lærer best ved å praktisere på deg selv. Om du skal være troværdig som coach etter endt utdanning er det viktig at du selv har erfart det du forventer av de du skal coache. Den andre årsaken er at om du skal kunne være til hjelp for andre, er det viktig at du vet hvordan du skal ivareta deg selv. Derfor jobber vi mye på persolig plan på første semester. Du vil få god tid til å utvikle deg selv som menneske. Dette er et spennende semester enten du vil bruke coaching i en selvsendig praksis, i din jobb som leder eller i en HR avdeling. Dette semesteret er også godt egnet til deg som vil studere coaching av egen intreresse for å bedre eget liv. Studiet gjennomføres i en kombinasjon mellom forelesning, øvelser, kollokvie og nettkurs. Vi møtes til 7 moduler a 2 dager over ca 5 måneder. I tillegg kommer hjemmearbeid i form av egenstudier og praktisering på medelever. Vi kommer også til å jobbe oss igjennom et veldig spennende ekstremcoachingprosjekt, som helt klart vi utfordre deg og forandre deg for all fremtid :o) Ved endt studie gjennomføres en muntlig og skriftlig eksamen, hvorpå du sertifiseres som NLP Practitioner fra the Society og Neurolinguistisk Programming i USA, denne sertifiseringen signeres av Richard Bandler medgrunnlegger av NLP og SolstadAkademiets grunnlegger Cecilie Hunvik. Du sertifiseres også som Personlig Mental Trener fra SolstadAkademiet, signert av grunnlegger Cecilie Hunvik. Undervisningen foregår over 7 moduler a 2 dager fra feb til juni på vårsemesteret og aug til des på høstsemesteret kl 09.00 til 16.00. Opptakskrav: Du må ha fylt 20 år og vise at du har et ønske og en drivkraft til å lære å coache deg selv eller andre. Du vil bli bedt om å skrive et opptaksbrev etter påmelding til kurset. Ta gjerne kontakt for mer informasjon via e-mail til: cecilie.hunvik@solstadakademiet.no eller Tlf: 41 44 74 71

Vi håper å se deg :o)

Profesjonell Mental Trener og

NLP Master Practitoner

Semester 2

 

Vil du utfordre deg selv og andre mentalt? Da kan du glede deg til Profesjonell Mental Trener utdanningen. Utdanningen bygger på Personlig Mental Trener utdanningen og gjør deg istand til å jobbe profesjonelt med mennesker. På dette semesteret får du lære om hvordan du motiverer og driver mennesker videre slik at de kan nå sine mål og skape det livet de ønsker seg. Du får lære om ressurser, planlegging og strategier og om hvordan du jobber profesjonelt med mennesker. Gjennom kursets NLP del, vil du også få utvide din kunnskap om NLP og få lære enda flere NLP verktøy. Også dette semesteret bruker du deg selv som ditt viktigste arbeidsverktøy. Du jobber deg kontinuerlig igjennom all læring med fokus på eget liv. Dette for at du skal lære hvordan du ivaretar deg selv og for at du gjennom erfaring skal kunne vite hva du jobber med. Dette er en utviklende og lærerik udanning for alle som jobber med mennesker. Kanskje jobber du innen HR eller som privatpraktiserende terapeut/motivator, eller du gjør dette for engen utvikling. Men det er en like nyttig utdanning om du er ungdomsarbeider, jobber på treningsstudio, innen idrett, helse, jobber med rus/avhengighet eller på andre måter hjelper mennesker. Studiet gjennomføres i en kombinasjon av forelesning, øvelser, kollokvier og nettkurs. I tillegg kommer hjemmearbeid i form av praktisering på medelever, samt et fordypningsprosjekt. Etter endt studie gjennomføres en muntlig og skriftlig eksamen, hvorpå du sertifiseres som NLP Master Practitioner fra The Sosiety og NLP signert av Richard Bandler og John La Valle. Du sertifiseres også som Profesjonell Mental Trener fra SolstadAkademiet, singert av Cecilie Hunvik og Veslemøy Brekke. Undervisningen foregår fra 09.00 til 16.00. Opptakskrav; du må ha fullført og fått godkjent NLP Practitoner og Personlig Mental Trener utdanningen. Pris: kr 9.999,-. Ta gjerne kontakt for mer informasjon via e-mail til: cecilie.hunvik@solstadakademiet.no eller Tlf: 41 44 74 71

Vi håper å se deg :o)

Livsstilscoach

Semester 3

 

Denne utdanningen er for deg som tar coaching på alvor og som virkelig ønsker å gjøre coaching til en del av livet ditt både yrkesmessig og på det personlige plan. For det er sånn, at når du først har blitt coach, så er det noe du er, både på innsiden og på utsiden og du kan glede deg til et rikt liv, fullt av inspirerende og kraftfulle øyeblikk. Dette semesteret får du lære alt du behøver å kunne for å jobbe profesjonelt med mennesker. Du får lære å jobbe med par og familier og hvordan du jobber i og med bedrifter. Du får fordype deg i mindfulnes, meditasjon og hypnose som er spennende og kraftfulle verktøy for deg som skal jobbe med profesjonelle endringsprosesser. Studiet gjennomføres i en kombinasjon av forelesning, øvelser og kollokvie. I tillegg kommer hjemmearbeid i form av praktisering på medelever, oppfølging av mentor, samt et fordypningsprosjekt. Etter endt studie gjennomføres en muntlig og skriftlig eksamen, hvorpå du sertifiseres som Livsstilscoach. Undervisningen foregår fra 09.00 til 16.00. Opptakskrav; du må ha fullført og fått godkjent NLP Master Practitoner og Profesjonell Mental Trener utdanningen. Pris kr 9.999,-. Etter dette semesteret kan du med rette titulere deg coach :o)

Ta gjerne kontakt for mer informasjon via e-mail til: cecilie.hunvik@solstadakademiet.no eller Tlf: 41 44 74 71

Vi håper å se deg :o)

Copyright © All Rights Reserved