BLI SELVSTENDIG SALGSKONSULENT

TJEN GODE PENGER 

JOBB SOM SELVSTENDIG SALGSKONSULENT FOR SOLSTADAKADEMIET


Slik fungerer det:

Som salgskonsulent for SolstadAkademiet kan du drive oppsøkende salg på vegne av skolen. Du kan selge til dine venner, naboer og klienter. Men du kan også sette deg ned og jobbe med oppsøkende salg ved å ringe bedrifter eller mennesker du tenker vil være interessert i ett eller flere av salgsobjektene. Oppsøkende salg kan også gjøres via sosiale medier o.l. og du har lov til å videreformidle linker til skolens nettsider.


Og lønna er god, du kan tjene opp til kr 10.000,- pr salg!!! Er du en god selger byr dette på en hyggelig inntekt, eller er du bare heldig og kjenner noen som er interesserte, er det jo en hyggelig ekstrainntekt som du sikkert vil sette pris på.


Salgsobjektene:


NLP Practitioner

Dette er det første semesteret på skolens NLP Coach utdanning. Prisen på dette studiet øker litt hver måned mens vi nærmer oss oppstart, dette er et godt salgsargument for å selge NÅ, samtidig krever det at du stadig holder deg oppdatert om prisen. Når du selger et NLP Practitoner studie, kan du fakturere skolen kr 10.000,-. OBS! Følgende betingelser gjelder: Du fakturerer skolen som selvstendig næringsdrivende konsulent. Du er selv ansvarlig for egen skatteinnrapportering/betaling, arbeidsgiveravgift og feriepenger.  Dersom du er momspliktig må momsen inkluderes i de 10.000,- du fakturerer skolen, du kan altså ikke legge momsen på toppen. Dersom studenten betaler hele studieavgiften ved påmleding, kan du fakturere skolen kr 10.000,- så snart studenten har betalt hele studieavgiften. Dersom studenten velger delbetaling, fakturerer du skolen kr 1000,- pr måned i 10 måneder.


HelhetsTerapeut Studiet Klasseromsundervisning

Dersom du selger studiet HelhtsTerapeut Klasseromsundervisning kan du fakturere skolen kr 5.000,-. OBS! Følgende betingelser gjelder: Du fakturerer skolen som selvstendig næringsdrivende konsulent. Du er selv ansvarlig for egen skatteinnrapportering/betaling, arbeidsgiveravgift og feriepenger.  Dersom du er momspliktig må momsen inkluderes i de 5.000,- du fakturerer skolen, du kan altså ikke legge momsen på toppen. Dersom studenten betaler hele studieavgiften ved påmleding, kan du fakturere skolen kr 5.000,- så snart studenten har betalt hele studieavgiften. Dersom studenten velger delbetaling, fakturerer du skolen kr 500,- pr måned i 10 måneder.


HelhetsTerapeut Studiet Nettundervisning

Dersom du selger studiet HelhtsTerapeut Nettundervisning for profesjonelle, kan du fakturere skolen kr 2.000,-. OBS! Følgende betingelser gjelder: Du fakturerer skolen som selvstendig næringsdrivende konsulent. Du er selv ansvarlig for egen skatteinnrapportering/betaling, arbeidsgiveravgift og feriepenger. Dersom du er momspliktig må momsen inkluderes i de 2.000,- du fakturerer skolen, du kan altså ikke legge momsen på toppen. Dersom studenten betaler hele studieavgiften ved påmleding, kan du fakturere skolen kr 2.000,- så snart studenten har betalt hele studieavgiften. Dersom studenten velger delbetaling, fakturerer du skolen kr 500,- pr måned i 4 måneder.


HypnoTerapeut Studiet

Dersom du selger studiet HypnoTerapeut, kan du fakturere skolen kr 2.000,-. OBS! Følgende betingelser gjelder: Du fakturerer skolen som selvstendig næringsdrivende konsulent. Du er selv ansvarlig for egen skatteinnrapportering/betaling, arbeidsgiveravgift og feriepenger. Dersom du er momspliktig må momsen inkluderes i de 2.000,- du fakturerer skolen, du kan altså ikke legge momsen på toppen. Dersom studenten betaler hele studieavgiften ved påmleding, kan du fakturere skolen kr 2.000,- så snart studenten har betalt hele studieavgiften. Dersom studenten velger delbetaling, fakturerer du skolen kr 500,- pr måned i 4 måneder.


Slik gir du beskjed til skolen: Når du har solgt et studie, sender du skolen beskjed om dette via e-mail til: cecilie.hunvik@solstadakademiet.no I mailen skriver du navn, adresse og telefonnummer til den du har solgt til. Når denne har meldt seg på og betalt studiet/startet delbetaling, vil du motta en bekreftelse fra skolen om at salget er fullført, du kan da fakturere skolen.


Utbetaling/fakturering:

Du sender faktura til:

SolstadAkademiet

Tofsrudveien 84

1900 Fetsund


Org nr: 996 37 4254


Følgende regler gjelder for fakturering:

Når du har solgt et studie, sender du skolen beskjed om dette via e-mail til: cecilie.hunvik@solstadakademiet.no I mailen skriver du navn, adresse og telefonnummer til den du har solgt til. Når denne har meldt seg på og betalt/startet delbetaling, vil du motta en bekreftelse fra skolen om at salget er fullført, du kan da fakturere skolen.

Du fakturerer skolen som selvstendig næringsdrivende konsulent. Du er selv ansvarlig for egen skatteinnrapportering/betaling, arbeidsgiveravgift og feriepenger. Dersom du er momspliktig må momsen inkluderes i beløpet,- du fakturerer skolen, du kan altså ikke legge momsen på toppen. Dersom studenten betaler hele studieavgiften ved påmleding, kan du fakturere skolen for hele salgshonoraret,- så snart studenten har betalt. Dersom studenten velger delbetaling, fakturerer du skolen etter den delfaktureringsplan som er skissert ovenfor.


Du kan ikke selge til deg selv: Du kan ikke selge til deg selv og på den måten oppnå redusert studieavgift, men om du selger til en annen, vil du det gi deg ekstra kapital til å betale eget studie dersom du ønsker deg det, se for øvrig "Få gratis studie" nedenfor.


Opplysningsplikt: Som selger er du lovpålagt å opplyse den du selger til om at du vil få profitt av salget. Det er ditt ansvar å håndheve denne regelen.


Få gratis studie: Dersom du selger 3 av samme studie, får du delta på dette studiet selv, helt gratis, en velfortjent bonus til flinke selgere. Om du allerede har tatt det aktuelle studiet, kan du velge et annet i samme prisklasse.


Register deg som selger: For å kunne selge for SolstadAkademiet må du registere deg som selger i skjemaet til venstre. Det gjør at skolen har oversikt over aktivte selgere og jeg kan også maile deg om vi gjør egne kampanjer eller lignende.


Tap av retten til å selge: Dersom SolstadAkademiet mottar klager på din adferd som selger, eller skolen selv opplever at du presenterer skolen på en ufordelaktig måte, vil du miste din rett til å selge for skolen. Du vil da kun kunne faktuere for allerede solgte objekter, men vil så bli fjernet fra listen over selgere og vil ikke kunne fakturere for flere salg. Ved tap av retten til å selge, vil du motta en mail med begrunnelse fra skolen og må avslutte all selgende aktivitet umiddelbart.


Har du spørsmål? Dersom du har noen spørsmål før/under/etter salgsprosessen er du velkommen til å kontakte skolen på via mail eller telefon:

Mail: cecilie.hunvik@solstadakademiet.no

Tlf: 41447471


OBS!OBS! Henvendelser ang salg skal IKKE sendes vis andre kanaler enn de som står ovenfor, bruk IKKE messenger eller Facbook, jeg har mange profiler og får ikke alltid gode nok varsler fra disse plattformene, det kan da hende at jeg ikke ser din henvendelse før det er for sent og da taper vi penger begge to.Cecilie Hunvik grunnla SolstadAkademiet for snart 10 år siden. Hun har en lang og bred utdannelse innen terapi og NLP Coahching. Hun er godkjent NLP Coaching Trainer fra The Society of NLP og Richard Bandler i USA. Hun er utdannet Kost- og Ernæringsterapeut, Hypnoterapeut og EFT behandler. Hun studert 5 år på Bevissthetsskolen og 3 år på Krystallakademiet. Hun har også studert psykologi, mindfulnes, meditasjon, ayurveda, massasje, Rosenmetoden, Healing, Yoga, Akupressur, Etikk, Kunst og Håndverk for å nevne noe.

Cecilie har jobbet profesjonelt med mennesker i over 20 år. Hun startet sin yrkeskarriære innen motebransjen og satt i mange år i ledergruppen i H&M distansehandel hvor hun lærte mye om å styre en sukessfull bedrift på en kostnadseffektiv måte. Denne lærdommen sitter dypt, og er tydelig å se i hvordan SolstadAkademiet drives, høy kvalitet til lavest mulig pris. Cecilie er også en veldig engasjert sjel som gjør mye frivillig arbeid i sitt lokalsamfunn, til stor glede for seg selv og andre. Noe av det viktigste i Cecilies liv er progresjon; å stadig utvikle og forbedre seg selv og SolstadAkademiet. Det vises i at kurs og utdanninger på SolstadAkademiet alltid er "up to date" og at hun deler mye fra sin praksis og personlige liv når hun underviser, og på den måten klarer hun å engasjere og begeistre, slik at læring blir enkelt og morsomt.

Slik kommer du i kontakt med SolstadAkademiet:


Email: cecilie.hunvik@solstadakademiet.no

Telefon: 41 44 74 71

Besøksadresse: Moreno Huset, Skippergata 9, Oslo sentrum


CECILIE HUNVIK

Grunnlegger SolstadAkademiet


Se den hypnoterapeutiske meditasjonen Dine Grunnstener og få hjelp til å bygge et sunnere, sterkere og lykkeligere liv :) 

Dette sier våre studenter om oss:


Dette sier våre studenter om skolen:


Tusen takk kjære Cecilie for tre nye lærerike dager med deg! Jeg har lært å ha mer tillit til mine egne evner etter dette og det er et stort gjennombrudd for meg. Teknikkene vi har lært er jeg veldig begeistret for, de er varierte og effektive. Dette kommer jeg til å dra stor nytte av fremover i mine klientbehandlinger. Jeg lærer også mye av din raushet, du byr på deg sjøl og er vennligheten selv. Tusen takk! Varm klem


Modulen har derfor gitt meg svar på “hva jeg skal gjøre når jeg blir stor” og jeg vet jeg kan mestre.


Gleder meg til hver dag jeg skal på skolen. Det gode miljøet hjelper du som lærer godt til å skape. Jeg har fått flere venner for livstid allerede og føler meg inkludert og at alt er veldig profesjonelt – både når det gjelder det faglige og taushetsplikt -samt bruk av tid. Tone Kvam


Det kan jeg varmt anbefale. NLP er et flott verktøy og den måte som Cecilie lærere det fra seg på er helt fantastisk. Jeg kommer til å ta alle 3 NLP studier hos Solstad akademiet. Vennlig hilsen Casper Jørgensen


Kjære Cecilie   Jeg er kjempefornøyd så langt i de kursene jeg har hatt innenfor helhetsterapi studiet og solstadprosessen samt massasjekurset jeg tok er jeg veldig fornøyd med. Jeg har kommet  i dyp kontakt med meg selv, blitt flinkere å slappe av. Tenker annerledes, merker jeg er i en stor endringsprosess som skremmer meg men samtidig gir meg en følelse av å være på riktig livsvei...gir meg mer selvtillit, mer livsglede, samtidig har jeg opplevd å finne min sjele/livsvenn  følges venn.noe som har gitt meg veldig mye både av kjærlighet og sorg...Jeg har møtt så vanvittig mange herlige personligheter, spennende mennesker på kursene. Virkelig selvutvikling til de grader. Jeg er veldig sårbar, samtidig veldig trygg på at jeg heller mer og mer mot det alternative,og ønsker å lære mer om dette:)  Med vennlig hilsen Kjersti


Copyright @ All Rights Reserved

Hos SolstadAkademiet handler det ikke bare om å leve, men om å oppleve <3