VelværeTerapeut-Velvære Veileder

VELVÆRE VEILEDER 1 år kr 9.999,- 

VELVÆRE TERAPEUT 2 år kr 14.999,-

 

Du finner påmeldingsskjema nederst på siden.

 

Å ha det bra handler ikke bare om det å leve, men å oppleve. Summen av et liv er egentlig summen av hvordan vi har opplevd livet. Livet er rett og slett ikke for nybegynnere, og vi trenger alle litt hjelp på veien. De aller fleste forstår at de trenger hjelp til å reparere bilen, til å fikse tennene og til å klippe håret, vi forstår til og med at vi trenger litt hjelp på veien for å gjøre enkle ting, som å lage mat og kjøpe riktig sykkel. Men når det gjelder det aller vankeligste, nemlig det å leve i seg selv, da har vi en vrangforestilling som at vi ikke skal be om hjelp. På SolstadAkademiet har vi forstått at alle behøver hjelp, alle behøver en objektiv utenforstående å konferere med, å lette hjertet til, en som er til stede, uten å ville noe annet enn nettopp å være til stede, på en profesjonell måte. Dette studiet passer like godt for deg som vil jobbe profesjonelt, som for deg som bare vil ha dette som hobby, våre klasser er som regel delt 50-50 mellom studenter som vil jobbe med dette i egen praksis og studenter som vil lære til glede for seg selv og sine venner.

 

En Velvære Veileder jobber med klienten på benk enten via EnergiTerapi eller Velvære Massasje og ofte i en kombinasjon av disse. Under behandlingen velger klientene selv om de vil bare være stille og være til stede i egen prosess, eller om de ønsker å samtale om fortid, nåtid eller fremtid. Ofte kommer dette til litt av seg selv.

 

VelværeTeapeutens oppgave er ikke å gi råd eller finne løsninger, men å lytte, forstå og trygge. Det gjør Velvære Terapi til den mest varsomme og behagelige terapiformen som finnes.

 

Etter ett år på studiet mottar du sertifisering som VelværeVeilder og etter to år mottar du en sertifisering som VelværeTerapeut.

 

Studiet består av følgende fagplan:

År 1

6 dager EnergiTerapi (vårsemesteret), les mer her: http://solstadakademiet.no/helhetsterapi/energiterapi%20og%20velvære%20massasje/energiterapi.html

5 dager Velvære Massasje (høstsemesteret), annethvert år har dette studiet fordypning i Ayurveda og Naturmedisin, les mer her: http://solstadakademiet.no/helhetsterapi/energiterapi%20og%20velvære%20massasje/velvære%20massasje.html

Nettkurs i Yoga, dette får du forklart når du begynner

Nettkurs i Målcoaching, dette får du tilsendt ved påmelding

3 dagers kurs i Life Coaching, les mer her: http://solstadakademiet.no/nlp%20coaching%20studier/nlp%20master%20practitioner.html

Bokrapport med tilhørende prosjekt skal gjøres fra boken Pretty Happy med Kate Hudson, denne er på engelsk og oppgaven skal løses på vårsemesteret, på høsten gjøres bokrapport med tilhørende prosjekt fra bok om Ayurveda/Naturterapi.

 

År 2

6 dager EnergiTerapi (vårsemesteret), les mer her: http://solstadakademiet.no/helhetsterapi/energiterapi%20og%20velvære%20massasje/energiterapi.html

5 dager Velvære Massasje (høstsemesteret), annethvert år har dette studiet fordypning i Ayurveda og Naturmedisin, les mer her: http://solstadakademiet.no/helhetsterapi/energiterapi%20og%20velvære%20massasje/velvære%20massasje.html

3 dagers studiereise med tema Kognitiv Terapi og psykologi, les mer her:

Bokrapport med tilhørende prosjekt skal gjøres fra boken Kroppens Hemmelige språk av Inna Segal på vårsemesteret, på høsten gjøres bokrapport med tilhørende prosjekt fra bok om Ayurveda/Naturterapi.

 

Deltagere på dette studiet får kr 1000,- i rabatt på weekendkursene Inn i sjelen og Intuitiv Kommunikasjon.

 

Praktisk Informasjon

 

Studiedager og tider 2017-2018

 

All undervisning på dette studiet foregår kl 10.00-16.00

 

For studiedatoer EnergiTerapi og Velvære Massasje se kurssidene for disse kursene, du finner link til litt lenger ned til venstre på siden.

 

3 dagers Life Coacing:

21. august, kveld, Life Coaching

18. september, dag, Life Coaching

16. oktober, dag. Life Coaching

 

Studiereise til Tromsø gjennomføres 8-10 juni 2018.

 

OBS! Vi gjør oppmerksom på at alle datoer er foreløpige datoer og at flyttinger av datoer kan forekomme, ved flytting av datoer vil påmeldte studenter varsles via e-mail. Reisedatoer låses 2 mnd før avreise, viktig at ingen bestiller flybilletter som ikke kan flyttes før reisedatoene er låst.

 

Små endringer i faginnhold kan også forekomme dersom fagansvarlig mener at det kompetansehevende for studentene.

Sted:

Klasseromsundervisningen gjennomføres i en gammel, flott bestyrerbolig som ligger i et museum og naturreservat. Den perfekte ramme for en skole som SolstadAkdemiet. Området ligger like utenfor Lillestrøm i Akershus. Lokalene har gratis parkering rett ved døren og gode kollektivforbindelser både med tog og buss. Adressen er: Fetsund lenser

Lundveien 3, 1900 Fetsund

Pris:

Studieavgiften for første studieår er kr 9.999,-, studieavgiften for andre studieår er kr 14.999,-. Du velger selv om du vil betale hele studieavgiften ved påmelding, eller om du vil delbetale i 10 månedlige, rentefrie avdrag. To års studie koster altså til sammen kr 24.998,-. Du kan selvfølgeliv velge å bare studere i 1 år og ta tittelen Velvære Veileder.

Betaling:

Du betaler enkelt via PayPal. Du velger selv ved påmelding om du vil betale hele studieavgiften med en gang, eller om du vil dele betalingen i 10 månedlige, rentefrie delbetalinger. Dersom du foretrekker faktura fremfor å betale via PayPal, gir du skolen beskjed, så ordner vi dette.

Opptakskrav:

For å delta på studiets første år må du har fylt 21 år og vise en ærlig interesse for å hjelpe mennesker. Opptakskrav for 2. studieår er at du har fullført 1. studieår.

Opptak:

Vi har opptak på dette studiet i januar og august. Vær oppmerksom på at dette er et studie som kan bli fullt og at det derfor er viktig at du melder deg på så snart du har bestemt deg.

Lekser:

Mellom hver samling i klasserommet, gir vi lekser. Det vil variere fra oppgaver og bokrapporter til journalføring og praktisk arbeid. Mengden hjemmearbeid er ikke større enn at du lett vil klare det i en travel hverdag. Det vil også være hjemmearbeid mellom hver nettmodul.

 

Eksamen:

I løpet av hvert studieår skal du gi 10 timer med veiledning innen EnergiTerapi og 10 behandlinger med Velvære Massasje. Tilbakemeldinger fra dine klienter er din eksamensbesvarelse. Studentene skal også som en del av eksamen levere inn sine bokrapporter med tilhørende prosjekt. I tillegg vil du bli bedt om å levere en skriftlig hjemmeeksamen med spørsmål fra hver samling, i tillegg til caseoppgaver, eksamen har også etikk og arbeidsmoral for terapeuter som tema. Du kan velge å innlevere eksamen og tilbakemeldinger fra klienter opp til 6 mnd etter siste studiedag. Studenter som ikke ønsker å avlegge eksamen, eks om du tar kurset mest for egen del, mottar kursbevis som redegjør for kursplan.

Klientbehandlinger:

Tjen penger mens du studerer

Alle som studerer hos oss, oppfordres til å starte med å gi studentbehandlinger til klienter allerede fra første dag. Det er fordi du er helt avhengig av å praktisere for å bli flink og fordi du med fordel bør trene, mens lærdommen er fersk. På den måten kan du også tjene penger mens du studerer og begynne å bygge deg en kundekrets. Det er viktig her at du understreker for klientene at du er i en utdanningsfase og ikke er ferdig utdannet terapeut.

Fravær:

Dette er en utdanning hvor tilstedeværelse er helt nødvendig. Dersom en student har mer enn 10% fravær, må studenten ta igjen den aktuelle tiden neste gang studiet gjennomøfres, før diplom for utdannelsen deles ut. For nettsudier studerer du hjemmefra når det passer for deg, slik at fravær ikke vil være et tema.

 

Studiebetingelser:

- Du må ha fylt 21 år for å søke opptak

- Du kan ikke ha mer enn 10% fravær på klasseromsundervisning for å motta sertifisering

- Skriftlig hjemmearbeid og tilbakerapporteringer fra klienter må være levert skolen før sertifiseringer deles ut.

- Påmelding til studier og kurs er bindene og innbetalt studieavgift tilbakebetales ikke, da studenter som går glipp av undervisning får anledning til å ta igjen tapte dager vederlagsfritt neste sesong.

- Ved påmelding i skjemaet nedenfor bekrefter du at du har lest og forstått studiebetingelsene ovenfor.

Kjønnsbalanse:

Da vi i Massasje undervisningen jobber på benk uten klær har vi satt en standard for kjønnsbalanse ved skolen, slik at studentene kan velge å jobbe praktisk bare med en av eget kjønn. Dette fordrer at for å ta inn menn på studiet krever det at vi har minst 2 påmeldte menn som følger samme studieforløp, slik at disse kan danne sin egen herreklasse i det praktiske arbeidet. De semestrene vi ikke har herreklasser, oppretter vi en venteliste, slik at påmeldte blir varslet når vi har en klasse som er stor nok til at vi kan starte opp en herreklasse.

Påmelding:

Du melder deg på i skjemaet til venstre. Vi gjør oppmerksom på at påmelding i skjemaet nedenfor er bindende og at det forventes av studieavgift/depositum betales ved påmelding. Dette da våre studier kan bli fulle, og vi trenger å være sikre på at alle påmeldte studenter har til hensikt å møte opp til studiestart. Studenter som vil melde seg på studiets 2. år må ha fullført studiets 1. år og melder seg opp via skjema de får på skolen, eller via e-mail til cecilie.hunvik@solstadakademiet.no

Cecilie Hunvik grunnla SolstadAkademiet for snart 10 år siden. Hun har en lang og bred utdannelse innen terapi og NLP Coahching. Hun er godkjent NLP Coaching Trainer fra The Society of NLP og Richard Bandler i USA. Hun er utdannet Kost- og Ernæringsterapeut, Hypnoterapeut og EFT behandler. Hun studert 5 år på Bevissthetsskolen og 3 år på Krystallakademiet. Hun har også studert psykologi, mindfulnes, meditasjon, ayurveda, massasje, Rosenmetoden, Healing, Yoga, Akupressur, Etikk, Kunst og Håndverk for å nevne noe.

Cecilie har jobbet profesjonelt med mennesker i over 20 år. Hun startet sin yrkeskarriære innen motebransjen og satt i mange år i ledergruppen i H&M distansehandel hvor hun lærte mye om å styre en sukessfull bedrift på en kostnadseffektiv måte. Denne lærdommen sitter dypt, og er tydelig å se i hvordan SolstadAkademiet drives, høy kvalitet til lavest mulig pris. Cecilie er også en veldig engasjert sjel som gjør mye frivillig arbeid i sitt lokalsamfunn, til stor glede for seg selv og andre. Noe av det viktigste i Cecilies liv er progresjon; å stadig utvikle og forbedre seg selv og SolstadAkademiet. Det vises i at kurs og utdanninger på SolstadAkademiet alltid er "up to date" og at hun deler mye fra sin praksis og personlige liv når hun underviser, og på den måten klarer hun å engasjere og begeistre, slik at læring blir enkelt og morsomt.

Slik kommer du i kontakt med SolstadAkademiet:

 

Email: cecilie.hunvik@solstadakademiet.no

Telefon: 41 44 74 71

Besøksadresse: Besøksadresse varierer etter anledning, du vil motta korrekt adresse etter andledning ved påmelding/bestilling.

Postadresse:

SolstadAkademiet

Postboks 122

1900 Fetsund

CECILIE HUNVIK

Grunnlegger SolstadAkademiet

 

Se den hypnoterapeutiske meditasjonen Dine Grunnstener og få hjelp til å bygge et sunnere, sterkere og lykkeligere liv :)

Dette sier våre studenter om oss:

 

Dette sier våre studenter om skolen:

 

Tusen takk kjære Cecilie for tre nye lærerike dager med deg! Jeg har lært å ha mer tillit til mine egne evner etter dette og det er et stort gjennombrudd for meg. Teknikkene vi har lært er jeg veldig begeistret for, de er varierte og effektive. Dette kommer jeg til å dra stor nytte av fremover i mine klientbehandlinger. Jeg lærer også mye av din raushet, du byr på deg sjøl og er vennligheten selv. Tusen takk! Varm klem

 

Modulen har derfor gitt meg svar på “hva jeg skal gjøre når jeg blir stor” og jeg vet jeg kan mestre.

 

Gleder meg til hver dag jeg skal på skolen. Det gode miljøet hjelper du som lærer godt til å skape. Jeg har fått flere venner for livstid allerede og føler meg inkludert og at alt er veldig profesjonelt – både når det gjelder det faglige og taushetsplikt -samt bruk av tid. Tone Kvam

 

Det kan jeg varmt anbefale. NLP er et flott verktøy og den måte som Cecilie lærere det fra seg på er helt fantastisk. Jeg kommer til å ta alle 3 NLP studier hos Solstad akademiet. Vennlig hilsen Casper Jørgensen

 

Kjære Cecilie Jeg er kjempefornøyd så langt i de kursene jeg har hatt innenfor helhetsterapi studiet og solstadprosessen samt massasjekurset jeg tok er jeg veldig fornøyd med. Jeg har kommet i dyp kontakt med meg selv, blitt flinkere å slappe av. Tenker annerledes, merker jeg er i en stor endringsprosess som skremmer meg men samtidig gir meg en følelse av å være på riktig livsvei...gir meg mer selvtillit, mer livsglede, samtidig har jeg opplevd å finne min sjele/livsvenn følges venn.noe som har gitt meg veldig mye både av kjærlighet og sorg...Jeg har møtt så vanvittig mange herlige personligheter, spennende mennesker på kursene. Virkelig selvutvikling til de grader. Jeg er veldig sårbar, samtidig veldig trygg på at jeg heller mer og mer mot det alternative,og ønsker å lære mer om dette:) Med vennlig hilsen Kjersti

 

Hos SolstadAkademiet handler det ikke bare om å leve, men om å oppleve <3

Copyright @ All Rights Reserved