Velvære Massasje

VELVÆRE MASSASJE 5-dagers kurs kr 4.999,-

 

Vil du lære å massere som hobby, eller som tilskudd til en eksisterende praksis? Da er dette kurset for deg. Dette er et nybegynner kurs som lærer deg alt du behøver å kunne for å gi en velgjørende massasje for hele kroppen.

 

Den velgjørende effekten av massasje, kan knapt måles med noe og det å få lov å gi den gaven til andre, er noe av det fineste som finnes. Alle som er på dette kurset, blir overrasket over hvor enkelt det der, og hvor raskt de kommer inn i den dansen som danner seg mellom behandler og klient.

 

Alle behøver massasje. Den hverdagen de fleste lever i består alt for mye av spenning og stress og alt for lite av nærhet og ro. Dette kan enkelt korrigeres gjennom regelmessig Velvære Massasje.

 

Hensikten med Velvære Massasje, er å være til stede, terapeutisk, for hele mennesket. De aller fleste som mottar Velvære Massasje opplever å gi slipp på mye mer enn ømme muskler, fordi vi i Velvære Massasjen leter etter de emosjonelle rotårsakene til spenningene, like mye som de spente musklene.

 

Dette er altså ikke å sammenligne med Spa Massasje eller Fysiterapeutisk Massasje, men en terapeutisk massasje hvor vi jobber med å løse opp og lege det vonde, og fylle på med det som er lyst, lett og motiverende. På kurset vil vi også ha noe undervisning i Ayurveda og Naturterapi, disse to fagtemaene byttes annet hvert år. På dager hvor vi har tid, jobber vi også med massasje med varme stener.

 

Velvære Massasje er enkelt å lære og du kan ikke gjøre noe feil, det handler om å være til stede. Gjennom kursets 5 dager jobber vi oss systematisk gjennom hele kroppen og du får masse tid til praktisk arbeid på benk. Kurset egner seg både for profesjonelle terapeuter som vil øke sin "verktøykasse" og for deg som bare vil lære til privat bruk. Vi holder kurs kun for kvinner av hensyn til personlig velvære på kurset. Vi setter selvfølgelig gjerne opp rene kurs for menn også, men er avhengig av minst 10 påmeldte for å kunne holde et slikt kurs.

 

På SolstadAkdemiet mener vi at massasje er en naturlig del av et hvert terapeutisk forløp. På studiet vil du få lære enkel massasje til velvære for hele kroppen, som du kan bruke som en del av behandlingen til klienten, eller for å glede dine nære og kjære. Vi jobber med hverandre praktisk i klasserommet. Studenter som er ukomfortable med å kle av seg i klasserommet kan motta behandlingen med klær på (myk, kroppsnær topp og bukse er i så fall nødvendig). Disse dagene vil du motta linker til noe teori på video før hver gang, slik at vi kan jobbe mer praktisk i klasserommet. Ved kursslutt mottar deltagere kursbevis.

 

Dagene er lagt opp slik at vi har ca 3 timer undervisning med klassen og ca 2 timer praktisk arbeid i grupper a 2 eller 3. I det praktiske arbeidet jobber deltagerne uten veiledning i våre behandlingsrom for å få en følelse med hvordan det er å bruke det de har lært i en reell situasjon. Studentene kan så be om veildning når vi igjen møtes i klasserommet, eller fra medstudenter under kollokvie.

 

Fagplan Velvære Massasje dagene. Annethvert år bytter vi mellom temaene Ayurveda 2017 og Fysikk 2018.

Alle studenter mottar et introduksjonskurs ved påmelding. Dette inneholder følgende:

- Hva er Velvære Massasje

- Arbeidsmetoden

- hvordan arbeider vi, etikk og moral

- Arbeidspraksis og Utstyr

 

Dag 1

Rygg, nakke, skuldre

 

Dag 2

Føtter og ben foran og bak

 

Dag 3

Hender og armer

 

Dag 4

Ansikt og hode

 

Dag 5

Introduksjon til akupressur og soneterapi

 

Dersom vi har tid, vil vi enkelte dager bruke varme stener som et tillegg til standard massasje. Før hver samling vil studentene motta videomateriell med all læring. På den måten kan vi bruke all tid i klasserommet til praktiske spørsmål og arbeid på benk.

 

Praktisk Informasjon

 

Du finner påmeldingsskjema til Velvære Massasje nederst på siden

 

Studiedager høst 2017:

21. august

19. september

10. oktober

15. november

12. desember

Sted:

Klasseromsundervisningen gjennomføres i en gammel, flott bestyrerbolig som ligger i et museum og naturreservat. Den perfekte ramme for en skole som SolstadAkdemiet. Området ligger like utenfor Lillestrøm i Akershus. Lokalene har gratis parkering rett ved døren og gode kollektivforbindelser både med tog og buss. Adressen er: Fetsund lenser

Lundveien 3, 1900 Fetsund

Pris:

Kursavgiften for dette kurset er kr 4.999,-. Du kan betale hele kursavgiften ved påmelding eller dele betalingen i 5 rentefrie, månedlige innbetalinger a kr 999,- dersom du ønsker det.

Betaling:

Du betaler enkelt via PayPal, du behøver ikke å ha en PayPal konto, du kan betale med ditt vanlige bank/kreditt kort, bare følg de enke anvisningene. PayPal er en av verdens sikreste betalingsløsninger på nett. Du velger selv ved påmelding om du vil betale hele kursavgiften med en gang, eller om du vil dele betalingen i 5 rentefrie delbetalinger a kr 999,-. Dersom du foretrekker faktura fremfor å betale via PayPal, gir du skolen beskjed, så ordner vi dette.

Endringer av datoer kan forekomme ved uforutsette hendelser. Studenter må derfor ikke bestille flybilletter o.l. før tidligst 2 måneder før avreise.

Lekser:

Mellom hver samling i klasserommet, gir vi lekser. Disse leksene er frivillige for deg som deltar på dette kurset. Deltar du på kurset som en del av en utdanning, er det en forutstning at lekser gjøres. Leksene vil variere fra oppgaver og bokrapporter til journalføring og praktisk arbeid. Mengden hjemmearbeid er ikke større enn at du lett vil klare det i en travel hverdag.

Kollokviegrupper:

På studiet dannes det kollokviegrupper. For kursdeltagere er det frivillig å delta i disse. For de som tar kurset som en del av sin utdanning er deltagelse i kollokviegrupper en påkrevd del av studiet. Disse gruppene møtes minst en gang pr måned for å gjøre øvelser og arbeide terapeutisk. Det er obligatorisk å delta på kollokvie for studenter, men ikke for kursdeltagere. Studenter med lang reisevei, kan delta på kollokvie via Skype.

Eksamen:

For deg som tar EnergiTerapi som et kurs, er det ingen eksamen. Du vil motta kursbevis på din deltagelse på siste kursdag. Studenter leverer tilbakerapporteringer fra 10 klienter innen hvert fagområde, bokrapport/pro samt en skriftlig eksamen som går på etikk, moral, hvordan man driver for seg selv og arbeidsmetode.

Klientbehandlinger:

Tjen penger mens du studerer.

Alle som studerer hos oss, oppfordres til å starte med å gi studentbehandlinger til klienter allerede fra første dag. Det er fordi du er helt avhengig av å praktisere for å bli flink og fordi du med fordel bør trene, mens lærdommen er fersk. På den måten kan du også tjene penger mens du studerer og begynne å bygge deg en kundekrets. Det er viktig her at du understreker for klientene at du er i en utdanningsfase og ikke er ferdig utdannet terapeut.

Fravær:

For å motta kursbevis kan du ikke ha mer enn 1 dag fravær, dvs 80% deltagelse. For deg som tar dette som en utdanning, gjelder studiets fraværsregler.

Kjønnsbalanse:

Da vi i Massasje undervisningen jobber på benk uten klær har vi satt en standard for kjønnsbalanse ved skolen, slik at studentene kan velge å jobbe praktisk bare med en av eget kjønn. Dette fordrer at for å ta inn menn på studiet krever det at vi har minst 2 påmeldte menn som følger samme studieforløp, slik at disse kan danne sin egen herreklasse i det praktiske arbeidet. De semestrene vi ikke har herreklasser, oppretter vi en venteliste, slik at påmeldte blir varslet når vi har en klasse som er stor nok til at vi kan starte opp en herreklasse.

Påmelding:

Du melder deg enkelt på i skjemaet til venstre.

Cecilie Hunvik grunnla SolstadAkademiet for snart 10 år siden. Hun har en lang og bred utdannelse innen terapi og NLP Coahching. Hun er godkjent NLP Coaching Trainer fra The Society of NLP og Richard Bandler i USA. Hun er utdannet Kost- og Ernæringsterapeut, Hypnoterapeut og EFT behandler. Hun studert 5 år på Bevissthetsskolen og 3 år på Krystallakademiet. Hun har også studert psykologi, mindfulnes, meditasjon, ayurveda, massasje, Rosenmetoden, Healing, Yoga, Akupressur, Etikk, Kunst og Håndverk for å nevne noe.

Cecilie har jobbet profesjonelt med mennesker i over 20 år. Hun startet sin yrkeskarriære innen motebransjen og satt i mange år i ledergruppen i H&M distansehandel hvor hun lærte mye om å styre en sukessfull bedrift på en kostnadseffektiv måte. Denne lærdommen sitter dypt, og er tydelig å se i hvordan SolstadAkademiet drives, høy kvalitet til lavest mulig pris. Cecilie er også en veldig engasjert sjel som gjør mye frivillig arbeid i sitt lokalsamfunn, til stor glede for seg selv og andre. Noe av det viktigste i Cecilies liv er progresjon; å stadig utvikle og forbedre seg selv og SolstadAkademiet. Det vises i at kurs og utdanninger på SolstadAkademiet alltid er "up to date" og at hun deler mye fra sin praksis og personlige liv når hun underviser, og på den måten klarer hun å engasjere og begeistre, slik at læring blir enkelt og morsomt.

Slik kommer du i kontakt med SolstadAkademiet:

 

Email: cecilie.hunvik@solstadakademiet.no

Telefon: 41 44 74 71

Besøksadresse: Besøksadresse varierer etter anledning, du vil motta korrekt adresse etter andledning ved påmelding/bestilling.

Postadresse:

SolstadAkademiet

Postboks 122

1900 Fetsund

CECILIE HUNVIK

Grunnlegger SolstadAkademiet

 

Se den hypnoterapeutiske meditasjonen Dine Grunnstener og få hjelp til å bygge et sunnere, sterkere og lykkeligere liv :)

Dette sier våre studenter om oss:

 

Dette sier våre studenter om skolen:

 

Tusen takk kjære Cecilie for tre nye lærerike dager med deg! Jeg har lært å ha mer tillit til mine egne evner etter dette og det er et stort gjennombrudd for meg. Teknikkene vi har lært er jeg veldig begeistret for, de er varierte og effektive. Dette kommer jeg til å dra stor nytte av fremover i mine klientbehandlinger. Jeg lærer også mye av din raushet, du byr på deg sjøl og er vennligheten selv. Tusen takk! Varm klem

 

Modulen har derfor gitt meg svar på “hva jeg skal gjøre når jeg blir stor” og jeg vet jeg kan mestre.

 

Gleder meg til hver dag jeg skal på skolen. Det gode miljøet hjelper du som lærer godt til å skape. Jeg har fått flere venner for livstid allerede og føler meg inkludert og at alt er veldig profesjonelt – både når det gjelder det faglige og taushetsplikt -samt bruk av tid. Tone Kvam

 

Det kan jeg varmt anbefale. NLP er et flott verktøy og den måte som Cecilie lærere det fra seg på er helt fantastisk. Jeg kommer til å ta alle 3 NLP studier hos Solstad akademiet. Vennlig hilsen Casper Jørgensen

 

Kjære Cecilie Jeg er kjempefornøyd så langt i de kursene jeg har hatt innenfor helhetsterapi studiet og solstadprosessen samt massasjekurset jeg tok er jeg veldig fornøyd med. Jeg har kommet i dyp kontakt med meg selv, blitt flinkere å slappe av. Tenker annerledes, merker jeg er i en stor endringsprosess som skremmer meg men samtidig gir meg en følelse av å være på riktig livsvei...gir meg mer selvtillit, mer livsglede, samtidig har jeg opplevd å finne min sjele/livsvenn følges venn.noe som har gitt meg veldig mye både av kjærlighet og sorg...Jeg har møtt så vanvittig mange herlige personligheter, spennende mennesker på kursene. Virkelig selvutvikling til de grader. Jeg er veldig sårbar, samtidig veldig trygg på at jeg heller mer og mer mot det alternative,og ønsker å lære mer om dette:) Med vennlig hilsen Kjersti

 

Hos SolstadAkademiet handler det ikke bare om å leve, men om å oppleve <3

Copyright @ All Rights Reserved