SOLSTAD- 

TERAPEUT

Kun kr 4.999,-.

1-årig påbygningsår for AllmennTerapeuter og HelhetsTerapeuter utdannet ved SolstadAkademiet

OM STUDIET

Lærer på studiet: Grunnlegger Cecilie Hunvik


Du finner påmeldingsskjema til SolstadTerapeut studiet nederst på siden.

Har du studert til HelhetsTerapeut eller AllmennTerapeut hos SolstadAkademiet tidligere? Da kvalifiserer du til opptak på studiet SolstadTerapeut.


SolstadTerapeut studiet gjennomføres over 11 dager/kvelder, en gang pr mnd, ingen undervisning i juli. Dagene gjennomføres på følgende måte:


* meditasjon/yoga/øvelse e.l.

* gruppeterapi

* undervisning i dagens tema

* terapeutisk berøring/massasje

* avslutning


Dagens tema: Hver gang vi møtes, i tillegg til at du jobber med deg selv og det som er viktig for deg, har vi også et spesifikt tema som det undervises fra. Temaet vil variere noe fra gang til gang. Det er alltid fristende å legge ut en temaoversikt, men erfaring viser at temaet blir best om det påvirkes av de som er til stede, sesong og hva som skjer i samfunnet. Tema blir alltid sendt ut til vårt mailregister og publisert på Facebook når det nærmer seg, så du kan lett holde deg oppdatert.


Eksempler på temaer vi kan ha er:

- Bachs blomstermedisin hvor du får blande dine egne essenser

- Urter og tinkturer, du lærer å lage dine egne

- Kunstterapi

- Ørelysbehandling

- EFT (Emotional Freedom Techniques)

- De fem elementene, hvordan bruker vi naturen for å skape glede og velvære

- Indre arbeid

- Tidsreiser

- Ansiktsmassasje

- Hånd- og fotmassasje

- Lag 100% naturlig hudpleie

- Helsefremmende liv


For høsten 2018 er tema kunstterapi hvor vi tar i bruk forskjellige teknikker hver gang, men vi gjør også flere av temaene ovenfor.


Hjemmearbeid: Det forventes at studentene som deltar går tur i naturen i minst 45 min pr uke. Turen skal gjennomføres alene i stillhet og kontemplasjon. Etter turen skiver du en turdagbok som forteller hva du har opplevd, innsikter som kommer til deg og hva turen gjør for deg rent terapeutisk. Til din eksamen leverer du en skriftlig sammenstilling som forteller hva turprosjektet har gitt deg. I tillegg kan det bli gitt lekser mellom hver samling, men ikke mer enn du vil klare å gjennomføre i en travel hverdag.


Eksamen: Når du har deltatt på 11 samlinger er du klar for sertifisering. Før sertifisering skal du samle inn 20 tilbakemeldinger fra fornøyde kunder hvor de med ordet fritt forteller hvilken nytte de har hatt av behandlinger/konsultasjoner hos deg, samt din turdagbok. Det er ditt eget ansvar å gjennomføre studentbehandlingene og skrive turdagbok, skolen vil ikke følge opp denne jobben, men ha tillit til at du styrer din egen prosess.


SolstadProsessen: Det forventes at alle studenter gjennomfører kurset SolstadProsessen dersom de ikke tidligere har gjort det. Det får du automatisk ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, det kan du gjøre ved å klikke på linken her: http://solstadakademiet.no/nettkurs-2/solstadprosessen/index.html


Opptak: Dette studiet har løpende opptak, det betyr at du starter første studiedag etter at du har meldt deg på og fortsetter til du har deltatt på 11 samlinger.


Datoer:

Vår 2018:

9. januar

13. februar, denne dagen er undervisning fra 08.45 til 13.30, tema Bachs Blomstermedisin

13. mars, tema dans i terapi

12. april, de fem elementene

24. mai, ørelysbehandling og ansiktsmassasje

13. juni, urter i terapeutisk behandling, hvoran å lage ditt eget urteapotek og tinkturer

Alle dager er vi sammen fra kl 10-16, dørene åpnes kl 09.45.


Høst 2018:

Sted: Skippergata 9, Oslo sentrum, rett ovenfor Operaen

Tid: 17.00 til ca 22.00

27. august

13. september

11. oktober

8. november

6. desember


Vår 2019:

17. januar Metamorfose

14. februar

14. mars, tema: EFT dette er en kveld med ren undervisning, annet innhold utgår denne kvelden

11. april Kunstterapi

23. mai, tema Ørelys og ansiktsmassasje

20. juni


Påmelding: Meld deg på i skjemaet nedenfor. Jeg håper vi ses :)

Her er studentene ute på eksamenslunsj for å feire :)

EnergiTerapi på kontoret

Praktisk Informasjon


Du finner påmeldingsskjema til SolstadTerapeut studiet nederst på siden

Sted:

Vår 2018 Fetsund Lenser, Bestyrerboligen

Høst 2018 Moreno Huset, Skippergata 9, Oslo sentrum

Pris:

Studieavgiften for dette året er kr 3999,-. Studieavgiften betales i sin helhet ved påmelding.

Betaling:

Det forventes at du betaler studieavgiften direkte ved påmelding for at du skal være sikret plass på studiet. Du betaler enkelt via PayPal, du behøver ikke å ha en PayPal konto, du kan betale med ditt vanlige bank/kreditt kort, bare følg de enke anvisningene. PayPal er en av verdens sikreste betalingsløsninger på nett. Dersom du foretrekker faktura fremfor å betale via PayPal, gir du skolen beskjed, så ordner vi dette.

Opptak:

Vi har opptak hele året, så fremt vi har ledige plasser på studiet, det betyr at du når som helst kan melde deg på. Når du er påmeldt kan du møte til første studiedag så snart du har betalt studieavgiften/startet delbetaling.


Lekser og Fordypningstemaer:

Mellom hver samling i klasserommet, kan det bli gitt lekser. Hvert semester kan det bli gitt fordypningsoppgaver som studentene løser hjemme paralellt med studiet, disse oppgavene er ikke større enn at du enkelt klarer de i din normale hverdag.

Kollokviegrupper:

Studentene oppfordres til å samle i kollokvie/tur grupper mellom hver samling, men på dette studiet er det ikke et krav.

Eksamen:

Når du har deltatt på 11 samlinger er du klar for sertifisering. Før sertifisering skal du samle inn 20 tilbakemeldinger fra fornøyde kunder hvor de med ordet fritt forteller hvilken nytte de har hatt av behandlinger/konsultasjoner hos deg. Du skal også levere din turdagbok og en kort sammenstilling om hva du har lært fra nettkurset SolstadProsessen.


Klientbehandlinger:

Tjen penger mens du studerer

Alle som studerer hos oss, oppfordres til å starte med å gi studentbehandlinger til klienter allerede fra første dag. Det er fordi du er helt avhengig av å praktisere for å bli flink og fordi du med fordel bør trene, mens lærdommen er fersk. På den måten kan du også tjene penger mens du studerer og begynne å bygge deg en kundekrets. Det er viktig her at du understreker for klientene at du er i en utdanningsfase og ikke er ferdig utdannet terapeut. På dette studiet er det også et eksamenskrav at du leverer anbefalinger fra 20 fornøyde klienter.

Fravær:

Dette er en utdanning hvor tilstedeværelse er helt nødvendig. Dersom du har fravær fortsetter du bare der du slapp. Når du har deltatt på 11 samlinger er du klar for eksamen.

NAV støtte/Søtte fra arbeidsgiver/fagforening:

Vi har hatt studenter på dette studiet som har fått sitt studie betalt av NAV. Dersom dette er aktuelt, ta kontakt med skolen, så sender vi deg alt nødvendig papirarbeid som NAV behøver. Vi har også hatt studenter som har fått sin utdanning betalt av sin arbeidsgiver og fagforbund. Ta kontakt med skolen, så tilrettelegger vi alt papirarbeid disse instanser behøver dersom dette er aktuelt for deg.

Reise:

Der er ingen studiereiser på dette studiet, men deltagere som ønsker det, kan ila sitt studieår delta på de reiser skolen gjennomfører til halv pris.

Studiebetingelser:

- Du må ha fylt 21 år for å søke opptak

- Du må ha deltatt på 11 samlinger for å motta sertifisering

- Skriftlig hjemmearbeid og tilbakerapporteringer fra klienter må være levert skolen skriftlig på papir før sertifiseringer deles ut.

- Påmelding til studier og kurs er bindene og innbetalt studieavgift tilbakebetales ikke, da studenter som går glipp av undervisning får anledning til å ta igjen tapte dager vederlagsfritt neste sesong. Dersom stundenten uteblir neste semester mister studenten muligheten til å ta eksamen, da det har gått for lang tid mellom læring og eksamen. Dersom studenten da vil ta opp eksamen ved en senere anledning er det mulig, studenten må da repetere hele studiet, men behøver ikke å betale studeavgift utover en eksamensavgift pålydende kr 2000,-.

- Ved påmelding i skjemaet nedenfor bekrefter du at du har lest og forstått studiebetingelsene ovenfor.


Påmelding:

Du melder deg enkelt på i skjemaet til venstre.

Glade studenter i klasserommet

Vårt trivelige spiserom hvor vi har mye gøy og lærer mye av hverandre

Her er vi ute og feirer eksamen

Gong Mester og tidligere student Lisbeth Bøen er på besøk og leder oss i et Gong Bad, en ubeskrivelig, vidunderlig opplevelse

Sertifiseringsbilde

To studenter jobber med EnergiTerapi i et av våre hyggelige behandlingsrom

På vei for å isbade i Oslofjorden, en frivillig studieaktivitet

Ute og feirer gjennomføring av Helvetesuka, et frivillig prosjekt vi gjør hver vinter

Cecilie Hunvik grunnla SolstadAkademiet for snart 10 år siden. Hun har en lang og bred utdannelse innen terapi og NLP Coahching. Hun er godkjent NLP Coaching Trainer fra The Society of NLP og Richard Bandler i USA. Hun er utdannet Kost- og Ernæringsterapeut, Hypnoterapeut og EFT behandler. Hun studert 5 år på Bevissthetsskolen og 3 år på Krystallakademiet. Hun har også studert psykologi, mindfulnes, meditasjon, ayurveda, massasje, Rosenmetoden, Healing, Yoga, Akupressur, Etikk, Kunst og Håndverk for å nevne noe.

Cecilie har jobbet profesjonelt med mennesker i over 20 år. Hun startet sin yrkeskarriære innen motebransjen og satt i mange år i ledergruppen i H&M distansehandel hvor hun lærte mye om å styre en sukessfull bedrift på en kostnadseffektiv måte. Denne lærdommen sitter dypt, og er tydelig å se i hvordan SolstadAkademiet drives, høy kvalitet til lavest mulig pris. Cecilie er også en veldig engasjert sjel som gjør mye frivillig arbeid i sitt lokalsamfunn, til stor glede for seg selv og andre. Noe av det viktigste i Cecilies liv er progresjon; å stadig utvikle og forbedre seg selv og SolstadAkademiet. Det vises i at kurs og utdanninger på SolstadAkademiet alltid er "up to date" og at hun deler mye fra sin praksis og personlige liv når hun underviser, og på den måten klarer hun å engasjere og begeistre, slik at læring blir enkelt og morsomt.

Slik kommer du i kontakt med SolstadAkademiet:


Email: cecilie.hunvik@solstadakademiet.no

Telefon: 41 44 74 71

Besøksadresse: Moreno Huset, Skippergata 9, Oslo sentrum


CECILIE HUNVIK

Grunnlegger SolstadAkademiet


Se den hypnoterapeutiske meditasjonen Dine Grunnstener og få hjelp til å bygge et sunnere, sterkere og lykkeligere liv :) 

Dette sier våre studenter om oss:


Dette sier våre studenter om skolen:


Tusen takk kjære Cecilie for tre nye lærerike dager med deg! Jeg har lært å ha mer tillit til mine egne evner etter dette og det er et stort gjennombrudd for meg. Teknikkene vi har lært er jeg veldig begeistret for, de er varierte og effektive. Dette kommer jeg til å dra stor nytte av fremover i mine klientbehandlinger. Jeg lærer også mye av din raushet, du byr på deg sjøl og er vennligheten selv. Tusen takk! Varm klem


Modulen har derfor gitt meg svar på “hva jeg skal gjøre når jeg blir stor” og jeg vet jeg kan mestre.


Gleder meg til hver dag jeg skal på skolen. Det gode miljøet hjelper du som lærer godt til å skape. Jeg har fått flere venner for livstid allerede og føler meg inkludert og at alt er veldig profesjonelt – både når det gjelder det faglige og taushetsplikt -samt bruk av tid. Tone Kvam


Det kan jeg varmt anbefale. NLP er et flott verktøy og den måte som Cecilie lærere det fra seg på er helt fantastisk. Jeg kommer til å ta alle 3 NLP studier hos Solstad akademiet. Vennlig hilsen Casper Jørgensen


Kjære Cecilie   Jeg er kjempefornøyd så langt i de kursene jeg har hatt innenfor helhetsterapi studiet og solstadprosessen samt massasjekurset jeg tok er jeg veldig fornøyd med. Jeg har kommet  i dyp kontakt med meg selv, blitt flinkere å slappe av. Tenker annerledes, merker jeg er i en stor endringsprosess som skremmer meg men samtidig gir meg en følelse av å være på riktig livsvei...gir meg mer selvtillit, mer livsglede, samtidig har jeg opplevd å finne min sjele/livsvenn  følges venn.noe som har gitt meg veldig mye både av kjærlighet og sorg...Jeg har møtt så vanvittig mange herlige personligheter, spennende mennesker på kursene. Virkelig selvutvikling til de grader. Jeg er veldig sårbar, samtidig veldig trygg på at jeg heller mer og mer mot det alternative,og ønsker å lære mer om dette:)  Med vennlig hilsen Kjersti


Copyright @ All Rights Reserved

Hos SolstadAkademiet handler det ikke bare om å leve, men om å oppleve <3