SOLSTAD

COACH

Vårt mest

komplette studie

Yrkesutdannelse for deg som vil studere både

til NLP coaching og terapi

OM STUDIET

Lærer på studiet: Grunnlegger Cecilie Hunvik

 

Velkommen til vårt mest komplette studietilbud.

 

Dette er studiet for deg som vil ha en både dyp og bred yrkesutdannelse for å jobbe profesjonelt med mennsker. Utdannelsen Solstad Coach gir mulighet for opptak i NLH, som gir deg yrkesforsikring og mulighet til å registrere deg i Alternativregisteret i Brønnøysund, slik at du kan jobbe momsfritt. Solstad Coach har løpende opptak hele året, slik at du kan starter opp når det passer for deg. Studiet tar 1 til 2 år, litt avhengig av når i kalenderåret du starter.

 

Utdannelsen består av 3 studier, satt sammen til ett, til en hyggelig pakkepris (du sparer kr 10.000,-/15.000,- på totalprisen, avhengig av hvilken studieretning du velger), hvorav du i ett av studiene kan velge mellom to forskjellige studieretninger HelhetsTerapeut (spar kr 10.000,-) eller AllmennTerapeut (spar kr 15.000,-). Slik er studiet sammensatt:

 

Del 1: NLP Pracittoner, grunnsemesteret på NLP Coach utdanningen, du kan lese alt om NLP Practitoner her: http://coachingkompetanse.no/nlp%20coach-2/grunnutdanning%2C%20nlp%20coach.html

 

Del 2: NLP Master Practitioner, yrkessemesteret på NLP Coach utdanningen, som gir adgang til innmelding i NLH, du kan lese alt om NLP Master Practitioner her: http://coachingkompetanse.no/nlp%20coach-2/profesjonell%20coach%20utdanning.html

 

Del 3: Dette er her du velger studieretning. Du kan nå altså velge om du i kombinasjon med de to NLP semestrene vil ta AllmennTerapeut studiet eller HelhetsTerapeut Grunnutdanning, du kan lese om disse her:

 

Videreutdanning: Dersom du etter fullført studie, ønsker å studere videre, kvalifiserer du etter endt utdanning til å søke opptak på studiene NLP Coach og SolstadTerapeut. De som velger studieretning AllmennTerapeut, kan også velge en rimelig tilleggspakke og få tittelen HypnoTerapeut.

 

 

Her er studentene ute på eksamenslunsj for å feire :)

Terapeutisk Berøing på kontoret

Praktisk Informasjon

Du melder deg på studiet ved å sende en mail hvor du meddeler din interesse til cecilie.hunvik@solstadakademiet.no

Sted:

Klasseromsundervisningen gjennomføres i en gammel, flott bestyrerbolig som ligger i et museum og naturreservat. Den perfekte ramme for en skole som SolstadAkdemiet. Området ligger like utenfor Lillestrøm i Akershus. Lokalene har gratis parkering rett ved døren og gode kollektivforbindelser både med tog og buss. Adressen er: Fetsund lenser

Lundveien 3, 1900 Fetsund

Pris:

Studieavgiften for dette året er kr 74.999-. Studieavgiften må betales i sin helhet ved påmelding. Ord.pris på denne utdanningen om du tar hvert semester hver for seg er kr 84.999,- v studieretning HelhetsTerapi og 89.000,- v studieretning AllmennTerapeut. Du sparer altså kr 10.000,-/15.000,- når du velger denne pakkeløsningen.

Betaling:

Det forventes at du betaler studieavgiften i sin helhet senest 10 dager etter påmelding. Du vil få faktura tilsendt fra skolen via e-mail, så snart du er tatt opp som student ved skolen.

Opptak:

Vi har opptak hele året, så fremt vi har ledige plasser på studiet, det betyr at du når som helst kan melde deg på studiet. Så snart du har betalt studieavgiften møter du til første studiedag. Jeg gleder meg til å se deg. Dette gjelder for studieretnings semesteret. Når det gjelder studieretning for NLP coaching starter den delen av undervisningen, så snart vi har oppstart på NLP Practitoner, da NLP studiet må følges i suksessiv rekkefølge.

 

Lekser og Fordypningstemaer:

Mellom hver samling i klasserommet, kan det bli gitt lekser. Hvert semester kan det bli gitt fordypningsoppgaver som studentene løser hjemme paralellt med studiet, disse oppgavene er ikke større enn at du enkelt klarer de i din normale hverdag.

Kollokviegrupper:

Studentene oppfordres til å samle i kollokvie/tur grupper mellom hver samling, men på dette studiet er det ikke et krav.

Eksamen:

Les eksamensreglement på de respektive sidene til de 3 studiene som inngår i utdannelsen.

 

Klientbehandlinger:

Tjen penger mens du studerer

Alle som studerer hos oss, oppfordres til å starte med å gi studentbehandlinger til klienter allerede fra første dag. Det er fordi du er helt avhengig av å praktisere for å bli flink og fordi du med fordel bør trene, mens lærdommen er fersk. På den måten kan du også tjene penger mens du studerer og begynne å bygge deg en kundekrets. Det er viktig her at du understreker for klientene at du er i en utdanningsfase og ikke er ferdig utdannet terapeut. På dette studiet er det også et eksamenskrav at du leverer anbefalinger fra 20 fornøyde klienter.

Fravær:

Dette er en utdanning hvor tilstedeværelse er helt nødvendig. Dersom du har fravær tar det det igjen så snart dagen settes opp igjen.

NAV støtte/Søtte fra arbeidsgiver/fagforening:

Vi har hatt studenter på dette studiet som har fått sitt studie betalt av NAV. Dersom dette er aktuelt, ta kontakt med skolen, så sender vi deg alt nødvendig papirarbeid som NAV behøver. Vi har også hatt studenter som har fått sin utdanning betalt av sin arbeidsgiver og fagforbund. Ta kontakt med skolen, så tilrettelegger vi alt papirarbeid disse instanser behøver dersom dette er aktuelt for deg.

Reise:

Der er ingen studiereiser på dette studiet, men deltagere som ønsker det, kan ila sitt studieår delta på de reiser skolen gjennomfører til halv pris.

Studiebetingelser:

- Du må ha fylt 21 år for å søke opptak

- Du må ha levert alle studiekrav og bestått eventuelle eksamner for å motta sertifisering

- Skriftlig hjemmearbeid og tilbakerapporteringer fra klienter må være levert skolen skriftlig på papir før sertifiseringer deles ut.

- Påmelding til studier og kurs er bindene og innbetalt studieavgift tilbakebetales ikke, da studenter som går glipp av undervisning får anledning til å ta igjen tapte dager vederlagsfritt neste sesong. Dersom stundenten uteblir neste semester mister studenten muligheten til å ta eksamen, da det har gått for lang tid mellom læring og eksamen. Dersom studenten da vil ta opp eksamen ved en senere anledning er det mulig, studenten må da repetere hele studiet, men behøver ikke å betale studeavgift utover en eksamensavgift pålydende kr 2000,-.

- Ved påmelding i skjemaet nedenfor bekrefter du at du har lest og forstått studiebetingelsene ovenfor.

 

Påmelding:

Du melder deg på studiet ved å sende en mail hvor du meddeler din interesse til cecilie.hunvik@solstadakademiet.no

Glade studenter i klasserommet

Vårt trivelige spiserom hvor vi har mye gøy og lærer mye av hverandre

Her er vi ute og feirer eksamen

Gong Mester og tidligere student Lisbeth Bøen er på besøk og leder oss i et Gong Bad, en ubeskrivelig, vidunderlig opplevelse

Sertifiseringsbilde

To studenter jobber med EnergiTerapi i et av våre hyggelige behandlingsrom

På vei for å isbade i Oslofjorden, en frivillig studieaktivitet

Ute og feirer gjennomføring av Helvetesuka, et frivillig prosjekt vi gjør hver vinter

Cecilie Hunvik grunnla SolstadAkademiet for snart 10 år siden. Hun har en lang og bred utdannelse innen terapi og NLP Coahching. Hun er godkjent NLP Coaching Trainer fra The Society of NLP og Richard Bandler i USA. Hun er utdannet Kost- og Ernæringsterapeut, Hypnoterapeut og EFT behandler. Hun studert 5 år på Bevissthetsskolen og 3 år på Krystallakademiet. Hun har også studert psykologi, mindfulnes, meditasjon, ayurveda, massasje, Rosenmetoden, Healing, Yoga, Akupressur, Etikk, Kunst og Håndverk for å nevne noe.

Cecilie har jobbet profesjonelt med mennesker i over 20 år. Hun startet sin yrkeskarriære innen motebransjen og satt i mange år i ledergruppen i H&M distansehandel hvor hun lærte mye om å styre en sukessfull bedrift på en kostnadseffektiv måte. Denne lærdommen sitter dypt, og er tydelig å se i hvordan SolstadAkademiet drives, høy kvalitet til lavest mulig pris. Cecilie er også en veldig engasjert sjel som gjør mye frivillig arbeid i sitt lokalsamfunn, til stor glede for seg selv og andre. Noe av det viktigste i Cecilies liv er progresjon; å stadig utvikle og forbedre seg selv og SolstadAkademiet. Det vises i at kurs og utdanninger på SolstadAkademiet alltid er "up to date" og at hun deler mye fra sin praksis og personlige liv når hun underviser, og på den måten klarer hun å engasjere og begeistre, slik at læring blir enkelt og morsomt.

Slik kommer du i kontakt med SolstadAkademiet:

 

Email: cecilie.hunvik@solstadakademiet.no

Telefon: 41 44 74 71

Besøksadresse: Besøksadresse varierer etter anledning, du vil motta korrekt adresse etter andledning ved påmelding/bestilling.

Postadresse:

SolstadAkademiet

Postboks 122

1900 Fetsund

CECILIE HUNVIK

Grunnlegger SolstadAkademiet

 

Se den hypnoterapeutiske meditasjonen Dine Grunnstener og få hjelp til å bygge et sunnere, sterkere og lykkeligere liv :)

Dette sier våre studenter om oss:

 

Dette sier våre studenter om skolen:

 

Tusen takk kjære Cecilie for tre nye lærerike dager med deg! Jeg har lært å ha mer tillit til mine egne evner etter dette og det er et stort gjennombrudd for meg. Teknikkene vi har lært er jeg veldig begeistret for, de er varierte og effektive. Dette kommer jeg til å dra stor nytte av fremover i mine klientbehandlinger. Jeg lærer også mye av din raushet, du byr på deg sjøl og er vennligheten selv. Tusen takk! Varm klem

 

Modulen har derfor gitt meg svar på “hva jeg skal gjøre når jeg blir stor” og jeg vet jeg kan mestre.

 

Gleder meg til hver dag jeg skal på skolen. Det gode miljøet hjelper du som lærer godt til å skape. Jeg har fått flere venner for livstid allerede og føler meg inkludert og at alt er veldig profesjonelt – både når det gjelder det faglige og taushetsplikt -samt bruk av tid. Tone Kvam

 

Det kan jeg varmt anbefale. NLP er et flott verktøy og den måte som Cecilie lærere det fra seg på er helt fantastisk. Jeg kommer til å ta alle 3 NLP studier hos Solstad akademiet. Vennlig hilsen Casper Jørgensen

 

Kjære Cecilie Jeg er kjempefornøyd så langt i de kursene jeg har hatt innenfor helhetsterapi studiet og solstadprosessen samt massasjekurset jeg tok er jeg veldig fornøyd med. Jeg har kommet i dyp kontakt med meg selv, blitt flinkere å slappe av. Tenker annerledes, merker jeg er i en stor endringsprosess som skremmer meg men samtidig gir meg en følelse av å være på riktig livsvei...gir meg mer selvtillit, mer livsglede, samtidig har jeg opplevd å finne min sjele/livsvenn følges venn.noe som har gitt meg veldig mye både av kjærlighet og sorg...Jeg har møtt så vanvittig mange herlige personligheter, spennende mennesker på kursene. Virkelig selvutvikling til de grader. Jeg er veldig sårbar, samtidig veldig trygg på at jeg heller mer og mer mot det alternative,og ønsker å lære mer om dette:) Med vennlig hilsen Kjersti

 

Copyright @ All Rights Reserved

Hos SolstadAkademiet handler det ikke bare om å leve, men om å oppleve <3