SELV-

UTVIKLINGS-

SKOLEN

EN DROP-IN SKOLE FOR DEG SOM VIL 

JOBBE MED DEG SELV FOR Å SKAPE ET BEDRE LIV

OM SELVUTVIKLINGS SKOLEN

kun kr 499,- pr gang :)

Lærer på Selvutviklings Skolen: Grunnlegger Cecilie Hunvik


Kjenner du at det finnes mer i livet enn det du har akkurat nå? Er du klar for endelig å ta tak og skape det livet du vet du kan leve, om du bare tar det første steget?


På Selvutviklings Skolen kan du komme en gang pr måned for å jobbe med deg selv og du vil også få mulighet til å bidra i andres prosess, da vi jobber både i gruppe og med hverandre, både gjennom samtale, undervisning og berøringsterapi m.m.


Har du opplevd at livet har kastet baller til deg som har vært tøffe å mestre? Eller er du bare nedstemt og ulykkelig uten helt å forstå hvorfor? For noen kan det også være slik at vi bare mister energien og livsgnisten ettersom livet pågår rundt oss, og det kan av og til være utfordrende å ta tak. Spesielt hvis du tror du må gjøre det alene, eller du opplever at de rundt deg ikke evner å være til hjelp. Da kan det være godt å ha Selvutviklings Skolen å komme til. Et sted hvor du er trygg, et sted hvor andre forstår deg og hvor det finnes mennesker som vil ha ekte glede av å hjelpe deg. På Selvutviklings Skolen har vi det gøy og vi har det godt.


For meg som lærer, er det en stor gave hver eneste gang, å se hvordan alle som kommer til oss, retter seg opp, tenner lyset i øynene og blir skapere av eget liv, utrolig raskt. Det er så godt å se hvordan energien skifter og alle går ut i verden med gjennomføringsevne og fornyet kraft som stiger for hver gang vi møtes. Jeg er helt sikker på at du også vil blomstre, når du blir en av oss <3 Og jeg gleder meg til å møte deg :)


Slik ser dagene ut på Selvutviklings Skolen:


* ankomst, kaffe/te, bli kjent

* meditasjon/yoga/øvelse e.l. ledet av Cecilie

* gruppeterapi gjøres de kvelder hvor pensum tillater det, ledet av Cecilie

* undervisning i dagens tema, ledet av Cecilie

* terapeutisk berøring og massasje gjøres avslutningsvis de kvelder hvor vi har tid, du vil få grunnopplæring som gjør dette enkelt for deg, også for deg som aldri har gjort noe slik tidligere, dette er enkelt og alle får det til. Disse behandlingene utføres med klærne på.

* avslutning i gruppe


På Selvutviklings Skolen vil du oppleve å bli sett, hørt og forstått. Du vil føle deg velkommen, også om du kommer alene for første gang. Vi har et veldig levende og inkluderende miljø hvor du raskt vil føle deg trygg. På skolen har vi en gjensidig taushetsplikt mellom alle som deltar, slik at alle føler seg trygge på å dele og du vil ha lett for å "være deg selv", helt uten filter. Du vil også oppleve at nye vennskap dannes, ikke bare på skolen med også i vårt Facebook samfunn, som gjør at dere knytter kontakt også utenfor skolen.


Selvutviklings Skolen er et tilbud til alle som vil komme, om du bare vil innom oss en dag, eller om du allerede nå vet at du vil bli med oss i ett år.


Dagens tema: Hver gang vi møtes, i tillegg til at du jobber med deg selv og det som er viktig for deg, har vi også et spesifikt tema som det undervises fra. Temaet vil variere noe fra gang til gang, du kan lese om temaene nedenfor.


Eksempler på temaer vi kan ha er:

- Bachs blomstermedisin hvor du får blande dine egne essenser

- Urter og tinkturer, du lærer å lage dine egne

- Kunstterapi

- Ørelysbehandling

- EFT (Emotional Freedom Techniques)

- De fem elementene, hvordan bruker vi naturen for å skape glede og velvære

- Indre arbeid

- Tidsreiser

- Ansiktsmassasje

- Hånd- og fotmassasje

- Lag 100% naturlig hudpleie

- Helsefremmende liv


Oppstart: Du starter akkurat når du vil, så lenge vi har plass. Om Selvutviklings Skolen er full, vil du ikke finne påmeldingsknapp her på siden. Du kan velge selv å bare melde deg på til enkelttdager ved å betale pr gang, eller du kan sikre deg plass for hele året ved å melde deg på et helt års forløp med det samme. Det velger du selv, lenger ned på siden, under påmelding.


Redd for å komme alene? Ta med en venn gratis første gang :)

Noen ganger kan det være en terskel å komme alene første gang. Derfor får du her mulighet til å ta med deg en venn gratis den første gangen du kommer :) Det kan du jo enten gi til din venn som en "gave", eller dere kan dele på kursavgiften ved at din venn betaler deg halvparten, det finner dere ut av selv. Men det er en god deal, er det ikke? Jeg håper at det vil gjøre det lettere om du har en slik bekymring :) Og hvis du er heldig, kan det jo hende at din venninne/venn vil begynne sammen med deg etter å ha testet det ut en gang :) 


Høst 2019:

Tid: 16.15 til ca 20.45

22. August: Terapeutiske Tidsrreiser

19. September: Kunstterapi akvarell eller foto

17. Oktober: Bachs blomstermedisin

14. November: Ayurveda


Vår 2020:

Tid: 16.15 til ca 20.45


16.01. Januar, Spa Massasje

13.02. Februar Pust og Metamorfose

12.03. Mars, tema: EFT dette er en kveld med ren undervisning, annet innhold utgår denne kvelden

23.04. April: Tren din intuisjon

07.05. Mai, tema Ørelys og ansiktsmassasje

04.06. Juni, Sesongbasert tema

SolstadProsessen: Vil du jobbe med deg selv helt konkret, utenom dagene på Selvutviklings Skolen, anbefaler jeg at du tar vårt gratis nettkurs SolstadProsessen. Det får du automatisk ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, det kan du gjøre ved å klikke på linken her: http://solstadakademiet.no/nettkurs-2/solstadprosessen/index.html


Påmelding og priser:


Klippekort 9 ganger 2.999,- du sparer 1.492,-:

Vet du allerede nå at du vil være med oss alle ni gangene, kan du kjøpe et klippekort. Det gir adgang til klasserommet ni ganger. På den måten kan du utebli fra noen samlinger, men ta igjen det tapte neste sesong, samtidig som du sparer kr 1.492. Se nedenfor hvordan du kjøper klippekort.  


For drop-in dager 499,- pr gang:

Vil du komme de dager du har tid og anledning og betale pr gang? Da kan du bruke betalingslinken nedenfor. Din innbetaling gjelder da som påmelding og du må skrive ut betalingskvitteringen og ta den med til skolen og levere den ved ankomst, da den gjelder som din "billett" til klasserommet. Du betaler enkelt via PayPal, du behøver ikke ha en PayPal konto for å bruke knappen, du betaler enket med ditt vanlige debet/kredit kort, bare følg de enkle anvisningene.

Vil du kjøpe klippekort? Registrer deg i skjemaet nedenfor :)

Vil du betale pr gang? Da klikker du på PayPal knappen nedenfor. Husk at du etter betaling, må skrivet ut kvitteringen og ta den med til skolen, den er din inngangsbillett til klasserommet

Her er studentene ute på eksamenslunsj for å feire :)

Terapeutisk Berøing på kontoret

Praktisk Informasjon

Du finner påmeldingsskjema/betalingsknapp til Selvutviklings Skolen nederst på siden

Sted:

Moreno Huset

Skippergata 9, Oslo sentrum

Husk at det står Moreno Huset og ikke SolstadAkademiet på ringeklokka

Tid: Kl 16.15 til ca 20.45 OBS! Dørene åpner ikke før 16.15, ankommer du for tidlig må du vente utenfor.

Pris:

Du velger selv om du vil betale pr gang eller kjøpe et klippekort a 9 ganger. Deltagelse pr dag koster kr 499,-. Klippekort koster kr 2.999,- du sparer kr 1.492,- ved kjøp av klippekort.

Betaling:

Du betaler enkelt via PayPal, du behøver ikke å ha en PayPal konto, du kan betale med ditt vanlige bank/kreditt kort, bare følg de enke anvisningene. PayPal er en av verdens sikreste betalingsløsninger på nett.

Opptak:

Dette er en drop-in skole uten opptak, her kan alle komme som har lyst, husk at du kan ta med en venninne gratis første gang.


Påmelding:

For å melde deg på bruker du enten påmeldingsskjemaet eller paypalknappen til venstre.

Cecilie Hunvik grunnla SolstadAkademiet for snart 10 år siden. Hun har en lang og bred utdannelse innen terapi og NLP Coahching. Hun er godkjent NLP Coaching Trainer fra The Society of NLP og Richard Bandler i USA. Hun er utdannet Kost- og Ernæringsterapeut, Hypnoterapeut og EFT behandler. Hun studert 5 år på Bevissthetsskolen og 3 år på Krystallakademiet. Hun har også studert psykologi, mindfulnes, meditasjon, ayurveda, massasje, Rosenmetoden, Healing, Yoga, Akupressur, Etikk, Kunst og Håndverk for å nevne noe.

Cecilie har jobbet profesjonelt med mennesker i over 20 år. Hun startet sin yrkeskarriære innen motebransjen og satt i mange år i ledergruppen i H&M distansehandel hvor hun lærte mye om å styre en sukessfull bedrift på en kostnadseffektiv måte. Denne lærdommen sitter dypt, og er tydelig å se i hvordan SolstadAkademiet drives, høy kvalitet til lavest mulig pris. Cecilie er også en veldig engasjert sjel som gjør mye frivillig arbeid i sitt lokalsamfunn, til stor glede for seg selv og andre. Noe av det viktigste i Cecilies liv er progresjon; å stadig utvikle og forbedre seg selv og SolstadAkademiet. Det vises i at kurs og utdanninger på SolstadAkademiet alltid er "up to date" og at hun deler mye fra sin praksis og personlige liv når hun underviser, og på den måten klarer hun å engasjere og begeistre, slik at læring blir enkelt og morsomt.

Slik kommer du i kontakt med SolstadAkademiet:


Email: cecilie.hunvik@solstadakademiet.no

Telefon: 41 44 74 71

Besøksadresse: Moreno Huset, Skippergata 9, Oslo sentrum


CECILIE HUNVIK

Grunnlegger SolstadAkademiet


Se den hypnoterapeutiske meditasjonen Dine Grunnstener og få hjelp til å bygge et sunnere, sterkere og lykkeligere liv :) 

Dette sier våre studenter om oss:


Dette sier våre studenter om skolen:


Tusen takk kjære Cecilie for tre nye lærerike dager med deg! Jeg har lært å ha mer tillit til mine egne evner etter dette og det er et stort gjennombrudd for meg. Teknikkene vi har lært er jeg veldig begeistret for, de er varierte og effektive. Dette kommer jeg til å dra stor nytte av fremover i mine klientbehandlinger. Jeg lærer også mye av din raushet, du byr på deg sjøl og er vennligheten selv. Tusen takk! Varm klem


Modulen har derfor gitt meg svar på “hva jeg skal gjøre når jeg blir stor” og jeg vet jeg kan mestre.


Gleder meg til hver dag jeg skal på skolen. Det gode miljøet hjelper du som lærer godt til å skape. Jeg har fått flere venner for livstid allerede og føler meg inkludert og at alt er veldig profesjonelt – både når det gjelder det faglige og taushetsplikt -samt bruk av tid. Tone Kvam


Det kan jeg varmt anbefale. NLP er et flott verktøy og den måte som Cecilie lærere det fra seg på er helt fantastisk. Jeg kommer til å ta alle 3 NLP studier hos Solstad akademiet. Vennlig hilsen Casper Jørgensen


Kjære Cecilie   Jeg er kjempefornøyd så langt i de kursene jeg har hatt innenfor helhetsterapi studiet og solstadprosessen samt massasjekurset jeg tok er jeg veldig fornøyd med. Jeg har kommet  i dyp kontakt med meg selv, blitt flinkere å slappe av. Tenker annerledes, merker jeg er i en stor endringsprosess som skremmer meg men samtidig gir meg en følelse av å være på riktig livsvei...gir meg mer selvtillit, mer livsglede, samtidig har jeg opplevd å finne min sjele/livsvenn  følges venn.noe som har gitt meg veldig mye både av kjærlighet og sorg...Jeg har møtt så vanvittig mange herlige personligheter, spennende mennesker på kursene. Virkelig selvutvikling til de grader. Jeg er veldig sårbar, samtidig veldig trygg på at jeg heller mer og mer mot det alternative,og ønsker å lære mer om dette:)  Med vennlig hilsen Kjersti


Vårt trivelige spiserom hvor vi har mye gøy og lærer mye av hverandre

Her er vi ute og feirer eksamen

Copyright @ All Rights Reserved

Hos SolstadAkademiet handler det ikke bare om å leve, men om å oppleve <3

Gong Mester og tidligere student Lisbeth Bøen er på besøk og leder oss i et Gong Bad, en ubeskrivelig, vidunderlig opplevelse

Glade studenter i klasserommet