SELV-

UTVIKLINGS-

SKOLEN

EN DROP-IN SKOLE FOR DEG SOM VIL 

JOBBE MED DEG SELV FOR Å SKAPE ET BEDRE LIV

OM SELVUTVIKLINGS SKOLEN

Lærer på Selvutviklings Skolen: Grunnlegger Cecilie Hunvik

 

Kjenner du at det finnes mer i livet enn det du har akkurat nå? Er du klar for endelig å ta tak og skape det livet du vet du kan leve, om du bare tar det første steget?

 

På Selvutviklings Skolen kan du komme en gang pr måned og bli en hel dag for å jobbe med deg selv og du vil også få mulighet til å bidra i andres prosess, da vi jobber både i gruppe og med hverandre, både gjennom samtale, undervisning og berøringsterapi.

 

Har du opplevd at livet har kastet baller til deg som har vært tøffe å mestre? Eller er du bare nedstemt og ulykkelig uten helt å forstå hvorfor? For noen kan det også være slik at vi bare mister energien og livsgnisten ettersom livet pågår rundt oss, og det kan av og til være utfordrende å ta tak. Spesielt hvis du tror du må gjøre det alene, eller du opplever at de rundt deg ikke evner å være til hjelp. Da kan det være godt å ha Selvutviklings Skolen å komme til. Et sted hvor du er trygg, et sted hvor andre forstår deg og hvor det finnes mennesker som vil ha ekte glede av å hjelpe deg. På Selvutviklings Skolen har vi det gøy og vi har det godt.

 

For meg som lærer, er det en stor gave hver eneste gang, å se hvordan alle som kommer til oss, retter seg opp, tenner lyset i øynene og blir skapere av eget liv, utrolig raskt. Det er så godt å se hvordan energien skifter og alle går du i verden med gjennomføringsevne og fornyet kraft som stiger for hver gang vi møtes. Jeg er helt sikker på at du også vil blomstre, når du blir en av oss <3 Og jeg gleder meg til å møte deg :)

 

Slik ser dagene ut på Selvutviklings Skolen:

 

* ankomst, kaffe/te, bli kjent

* meditasjon/yoga/øvelse e.l. ledet av Cecilie

* gruppeterapi ledet av Cecilie

* terapeutisk berøring, du vil få grunnopplæring som gjør dette enkelt for deg, også for deg som aldri har gjort noe slik tidligere, dette er enkelt og alle får det til.

* undervisning i dagens tema ledet av Cecilie

* terapeutisk berøring, du vil få grunnopplæring som gjør dette enkelt for deg, også for deg som aldri har gjort noe slik tidligere, dette er enkelt og alle får det til.

* avslutning i gruppe

 

På Selvutviklings Skolen vil du oppleve å bli sett, hørt og forstått. Du vil føle deg velkommen, også om du kommer alene for første gang. Vi har et veldig levende og inkluderende miljø hvor du raskt vil føle deg trygg. På skolen har vi en gjensidig taushetsplikt mellom alle som deltar, slik at alle føler seg trygge på å dele og du vil ha lett for å "være deg selv", helt uten filter.

 

Deltagerne på Selvutviklings Skolen deltar på en del av vårt HelhetsTerapeut studie. Det betyr at du som deltager også vil oppleve å få jobbe med kommende terapetuer som har mye erfaring i sin samtale og sitt arbeid med deg. Du vil også oppleve at nye vennskap dannes, ikke bare på skolen med også i vårt Facebook samfunn, som gjør at dere knytter kontakt også utenfor skolen.

 

Selvutviklings Skolen er et tilbud til alle som vil komme, om du bare vil innom oss en dag, eller om du allerede nå vet at du vil bli med oss i ett år.

 

Dagens tema: Hver gang vi møtes, i tillegg til at du jobber med deg selv og det som er viktig for deg, har vi også et spesifikt tema som det undervises fra. Temaet vil variere noe fra gang til gang, men hovedsaklig vil det våren 2018 være fokus på naturterapi. I naturterapi vil dere lære å bruke kontakt med naturen som terapeutisk verktøy, Bachs blomstermedisin, ørelysbehandling, bruk av urter og tinkturer, og de fem elementene. Det leveres lite skriftlig materiell disse dagene, da dette er et tilbud med fokus på deg og dine prosesser. En notatbok og penn er derfor bra å ha med, dersom du vil notere noe fra selve undervisningen. For høsten 2018 er tema kunstterapi hvor vi tar i bruk forskjellige teknikker hver gang.

 

Opptak: Du starter akkurat når du vil, så lenge vi har plass. Om Selvutviklings Skolen er full, vil du ikke finne påmeldingsknapp her på siden. Du kan velge selv å bare melde deg på til enkelttdager ved å betale pr gang, eller du kan sikre deg plass for hele våre ved å melde deg på et helt års forløp med det samme. Det velger du selv, lenger ned på siden, under påmelding.

 

Redd for å komme alene? Ta med en venn gratis første gang :)

Noen ganger kan det være en terskel å komme alene første gang. Derfor får du her mulighet til å ta med deg en venn gratis den første gangen du kommer :) Det kan du jo enten gi til din venn som en "gave", eller dere kan dele på kursavgiften ved at din venn betaler deg halvparten, det finner dere ut av selv. Men det er en god deal, er det ikke? Jeg håper at det vil gjøre det lettere om du har en slik bekymring :) Og hvis du er heldig, kan det jo hende at din venninne/venn vil begynne sammen med deg etter å ha testet det ut en gang :)

 

Datoer 2018:

Vår 2018:

9. januar

13. februar, denne dagen er undervisning fra 08.45 til 13.30, tema Bachs Blomstermedisin

13. mars, tema dans i terapi

12. april, de fem elementene

24. mai, ørelysbehandling og ansiktsmassasje

13. juni, urter i terapeutisk behandling, hvoran å lage ditt eget urteapotek og tinkturer

Alle dager er vi sammen fra kl 10-16, dørene åpnes kl 09.45. (Se andre tider for 13. feb)

 

Høst 2018:

Datoene for høst 2018 er ikke satt ennå, men dette studiet vil fra august bli holdt på kveldstid.

 

Målcoaching: Vil du jobbe med deg selv helt konkret, utenom dagene på Selvutviklings Skolen, anbefaler jeg at du tar vårt gratis nettkurs i Mål coaching. Det får du automatisk ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, det kan du gjøre ved å klikke på linken her: http://solstadakademiet.no/home/nyhetsbrev.html

 

Påmelding og priser:

 

For ett års påmelding, se her:

Vet du allerede nå at du vil være med oss i et helt år og på den måten også sikre deg plass hver gang i tilfelle kurset blir fullt? Da kan du melde deg på i skjemaet nedenfor, slik at du kommer på klasselisten. Du som melder deg på og betaler for et helt år ved påmelding, får en gratis dag og sparer på den måten kr 499,- pr år.

 

Vil du melde deg på for et helt år og betale hele skoleavgiften med det samme og på den måten sikre deg plass på 11 skoledager og spare kr 499,-? Da melder du deg på i skjemaet nedenfor:

 

For drop-in dager:

Vil du komme de dager du har tid og anledning og betale pr gang? Da kan du bruke betalingslinken nedenfor. Din innbetaling gjelder da som påmelding og du må skrive ut betalingskvitteringen og ta den med til skolen og levere den ved ankomst, da den gjelder som din "billett" til klasserommet. Du betaler enkelt via PayPal, du behøver ikke ha en PayPal konto for å bruke knappen, du betaler enket med ditt vanlige debet/kredit kort, bare følg de enkle anvisningene.

 

Vil du melde deg på for et helt år

(11 ganger og spare kr 499,-) bruker

du skjemaet nedenfor:

 

Vil du betale pr gang? Da klikker du på PayPal knappen nedenfor. Husk at du etter betaling, må skrivet ut kvitteringen og ta den med til skolen, den er din inngangsbillett til klasserommet

Her er studentene ute på eksamenslunsj for å feire :)

Terapeutisk Berøing på kontoret

Praktisk Informasjon

Du finner påmeldingsskjema/betalingsknapp til Selvutviklings Skolen nederst på siden

Sted:

Klasseromsundervisningen gjennomføres i en gammel, flott bestyrerbolig som ligger i et museum og naturreservat. Den perfekte ramme for en skole som SolstadAkdemiet. Området ligger like utenfor Lillestrøm i Akershus. Lokalene har gratis parkering rett ved døren og gode kollektivforbindelser både med tog og buss. Adressen er: Fetsund lenser

Lundveien 3, 1900 Fetsund

Pris:

Du velger selv om du vil betale pr gang eller for et helt år med det samme. Deltagelse pr dag koster kr 499,-. Deltagelse for ett år koster kr 4.990,-

Betaling:

Du bestemmer selv om du betaler for et helt år ved påmelding, eller om du vil delbetale. Du sparer kr 499,- ved å betale for ett år ved påmelding. Du betaler enkelt via PayPal, du behøver ikke å ha en PayPal konto, du kan betale med ditt vanlige bank/kreditt kort, bare følg de enke anvisningene. PayPal er en av verdens sikreste betalingsløsninger på nett.

Opptak:

Vi har løpende opptak hele året, så fremt vi har ledige plasser på studiet, det betyr at du når som helst kan melde deg på studiet. Så snart du har betalt studieavgiften/startet delbetaling, møter du til første skoledag. Jeg gleder meg til å se deg.

 

Lekser og Fordypningstemaer:

Mellom hver samling i klasserommet, kan det bli gitt lekser. For deg som går på Selvutviklings Skolen, er lekser frivillig.

Kollokviegrupper:

Studentene oppfordres til å samle i kollokvie/tur grupper mellom hver samling. For deg som går Selvutviklings Skolen, er det frivillig, men dere vil oppleve stor nytte av å møtes en gang eller to imellom hver skoledag for å hjelpe hverandre videre om dere vil.

 

Fravær:

Det føres selvfølgelig ikke fravær for Selvutviklings Skolen, dette er noe du gjør for deg selv. Men jeg vil understreke følgende, om du har betalt for et helt år og ikke kan komme en dag, regnes ikke det som fravær ift hva du har betalt for. Du bare forlenger din tid hos oss. Når du betaler for ett år, betaler du for å komme til oss 11 ganger, om du bruker mer enn et år på dette pga sykdom eller at det ikke passer, er det helt ok. Dette er din prosess og jeg vil se deg lykkes på beste mulige måte :)

 

Påmelding:

Du melder deg enkelt på i skjemaet til venstre om du vil melde deg på for et helt år nå, eller bruk PayPal knappen om du vil betale pr gang. Jeg gleder meg til å se deg.

Cecilie Hunvik grunnla SolstadAkademiet for snart 10 år siden. Hun har en lang og bred utdannelse innen terapi og NLP Coahching. Hun er godkjent NLP Coaching Trainer fra The Society of NLP og Richard Bandler i USA. Hun er utdannet Kost- og Ernæringsterapeut, Hypnoterapeut og EFT behandler. Hun studert 5 år på Bevissthetsskolen og 3 år på Krystallakademiet. Hun har også studert psykologi, mindfulnes, meditasjon, ayurveda, massasje, Rosenmetoden, Healing, Yoga, Akupressur, Etikk, Kunst og Håndverk for å nevne noe.

Cecilie har jobbet profesjonelt med mennesker i over 20 år. Hun startet sin yrkeskarriære innen motebransjen og satt i mange år i ledergruppen i H&M distansehandel hvor hun lærte mye om å styre en sukessfull bedrift på en kostnadseffektiv måte. Denne lærdommen sitter dypt, og er tydelig å se i hvordan SolstadAkademiet drives, høy kvalitet til lavest mulig pris. Cecilie er også en veldig engasjert sjel som gjør mye frivillig arbeid i sitt lokalsamfunn, til stor glede for seg selv og andre. Noe av det viktigste i Cecilies liv er progresjon; å stadig utvikle og forbedre seg selv og SolstadAkademiet. Det vises i at kurs og utdanninger på SolstadAkademiet alltid er "up to date" og at hun deler mye fra sin praksis og personlige liv når hun underviser, og på den måten klarer hun å engasjere og begeistre, slik at læring blir enkelt og morsomt.

Slik kommer du i kontakt med SolstadAkademiet:

 

Email: cecilie.hunvik@solstadakademiet.no

Telefon: 41 44 74 71

Besøksadresse: Besøksadresse varierer etter anledning, du vil motta korrekt adresse etter andledning ved påmelding/bestilling.

Postadresse:

SolstadAkademiet

Postboks 122

1900 Fetsund

CECILIE HUNVIK

Grunnlegger SolstadAkademiet

 

Glade studenter i klasserommet

Se den hypnoterapeutiske meditasjonen Dine Grunnstener og få hjelp til å bygge et sunnere, sterkere og lykkeligere liv :)

Dette sier våre studenter om oss:

 

Dette sier våre studenter om skolen:

 

Tusen takk kjære Cecilie for tre nye lærerike dager med deg! Jeg har lært å ha mer tillit til mine egne evner etter dette og det er et stort gjennombrudd for meg. Teknikkene vi har lært er jeg veldig begeistret for, de er varierte og effektive. Dette kommer jeg til å dra stor nytte av fremover i mine klientbehandlinger. Jeg lærer også mye av din raushet, du byr på deg sjøl og er vennligheten selv. Tusen takk! Varm klem

 

Modulen har derfor gitt meg svar på “hva jeg skal gjøre når jeg blir stor” og jeg vet jeg kan mestre.

 

Gleder meg til hver dag jeg skal på skolen. Det gode miljøet hjelper du som lærer godt til å skape. Jeg har fått flere venner for livstid allerede og føler meg inkludert og at alt er veldig profesjonelt – både når det gjelder det faglige og taushetsplikt -samt bruk av tid. Tone Kvam

 

Det kan jeg varmt anbefale. NLP er et flott verktøy og den måte som Cecilie lærere det fra seg på er helt fantastisk. Jeg kommer til å ta alle 3 NLP studier hos Solstad akademiet. Vennlig hilsen Casper Jørgensen

 

Kjære Cecilie Jeg er kjempefornøyd så langt i de kursene jeg har hatt innenfor helhetsterapi studiet og solstadprosessen samt massasjekurset jeg tok er jeg veldig fornøyd med. Jeg har kommet i dyp kontakt med meg selv, blitt flinkere å slappe av. Tenker annerledes, merker jeg er i en stor endringsprosess som skremmer meg men samtidig gir meg en følelse av å være på riktig livsvei...gir meg mer selvtillit, mer livsglede, samtidig har jeg opplevd å finne min sjele/livsvenn følges venn.noe som har gitt meg veldig mye både av kjærlighet og sorg...Jeg har møtt så vanvittig mange herlige personligheter, spennende mennesker på kursene. Virkelig selvutvikling til de grader. Jeg er veldig sårbar, samtidig veldig trygg på at jeg heller mer og mer mot det alternative,og ønsker å lære mer om dette:) Med vennlig hilsen Kjersti

 

Vårt trivelige spiserom hvor vi har mye gøy og lærer mye av hverandre

Her er vi ute og feirer eksamen

Copyright @ All Rights Reserved

Hos SolstadAkademiet handler det ikke bare om å leve, men om å oppleve <3

Gong Mester og tidligere student Lisbeth Bøen er på besøk og leder oss i et Gong Bad, en ubeskrivelig, vidunderlig opplevelse

Sertifiseringsbilde

To studenter jobber med EnergiTerapi i et av våre hyggelige behandlingsrom

På vei for å isbade i Oslofjorden, en frivillig studieaktivitet

Ute og feirer gjennomføring av Helvetesuka, et frivillig prosjekt vi gjør hver vinter