STUDIER OG

KURS

For deg som vil jobbe med mennesker og

styre din egen hverdag,

og for deg som bare vil lære for å

glede deg selv

og de rundt deg

HELHETSTERAPI 

GRUNNSTUDIE

1-ÅRIG STUDIE, løpende opptak hele året


HelhetsTerapeut Grunnstudie er for deg som vil lære selvutvikling, meditasjon, berøringsterapi og gruppeterapi. Dette kan være noe du gjør bare for din egen del, fordi du vil jobbe på hobbybasis eller om du er praktiserende terapeut som ønsker faglig påfyll i et hyggelig miljø. Om du ønsker en yrkesutdannelse, se rubrikken til høyre, der har vi en NLH godkjent yrkesutdannelse for deg som vil jobbe profesjonelt. Hvert semester har et eget tema, våren 2018 er temaet naturterapi.

ALLMENN TERAPEUT

GRUNNSTUDIE

1 årig utdannelse, løpende opptak hele året

AlmennTerapeut Studiet, er kronjuvelen og vårt mest kompette helårs grunnstudie. Dette er et modulbasert studie som går over 3 dagers moduler. Våren 2018 gjennomføres modulene på hverdager, fra høsten 2018 gjennomføres de i helger fre-søn.


På dette studiet får du lære følgende: Terapeutisk Berøing, Yoga/Mindufulnes/Tai Chi, Ayurveda, HelseTerapi, Introduksjon til NLP, LifeCoaching, Familie Coaching, Mål Coaching, HypnoTerapi, Massasje, EFT, ørelysbehandling og Kunstterapi. I tillegg reiser vi en weekend til utlandet hvor temaet er "Inn i sjelen", deltagerene må selv bestille og bekoste fly, transport, hotell og mat ifm studiereisen i tillegg til studieavgiften. Studenter som ikke har anledning til å reise kan med god begrunnelse få gjøre et hjemmearbeid isteden, men får ingen prisreduksjon i studieavgiften.


Pris: 24.999,- Du kan velge å delbetale i 12 avdrag a 2.099,-.

SOLSTAD TERAPEUT

Frivillig påbygningsår til HelhetsTerapeut studiet

SolstadTerapeut er for våre HelhetsTerapeut studenter som ønsker et ekstra studiår for å bli tryggere i den faglige rollen, eller ofte bare fordi de liker seg så godt på skolen :) SolstadTerapeut studiet innebærer å ta det første året en gang til, uten 3 dagers modulen med NLP Coaching. Fagplan for disse dagene er:

Morgenmeditasjon/øvelse/yoga/chi gong etc

Gruppeterapi

Terapeutisk berøring

Undervisning i dagens tema, vår 2018 er temaet naturterapi, høst 2018 er temaet kunstterapi, men dette kan variere noe

Terapeutisk berøring

Avslutning

Pris 11.999,- du kan velge å delbetale i 12 avdrag a 999,-.

SELVUTVIKLINGSSKOLEN

For deg som vil jobbe med deg selv og lære litt om å jobbe med andre, løpende opptak hele året

Er du ikke helt der du vil her i livet? Har du situasjoner eller relasjoner som plager deg, eller du føler deg deprimert eller har lav selvfølelse? Det kan være så mange årsaker til at vi av og til ikke føler at vi lever slik vi egentlig ønsker. Det beste da, er selvfølgelig å ta tak og endre, men det er ikke alltid så lett å gjøre alene, er det vel? Da kan Selvutviklingsskolen være et godt sted for deg å komme til, både for terapi og fremdrift. På selvutviklingsskolen er dagene slik:

* meditasjon/yoga/øvelse e.l.

* gruppeterapi

* terapeutisk berøring på benk (en teknikk der vi kombinerer samtaleterapi med fysisk arbeid der vi finner blokkeringer)

* undervisning i dagens tema

* terapeutisk berøring på benk

* avslutning

Pris: 5.499,- du kan også velge å delbetale i 12 avdrag a 499,-.

HELHETSTERAPEUT 

YRKESUTDANNELSE

1-årig studie, løpende opptak hele året


HelhetsTerapeut Yrkesutdannelse er for deg som vil styre din egen hverdag og jobbe profesjonelt med mennesker. Studiet er godkjent av NLH og gir muliget til opptak der, slik at du får yrkesforsikring og kan registrere deg i Alternativ registeret i Brønnøysund. Studiet består av å delta på AllmennTerapeut Studiet og HypnoTerapeut studiet samtidig, i tillegg deltar du på en dag med EFT (Emotional Freedom Teckniques) sammen med våre AllmennTerapeuter. Dette gir deg en veldig komplett plattform å jobbe ut fra.

ALLMENN TERAPEUT

YRKESUTDANNELSE

1 årig utdannelse, løpende opptak hele året


Ønsker du en AllmennTerapeut utdannelse for å jobbe profesjonelt, er det viktig at du tar en utdannelse som er godkjent av NLH (Norges Landsforbund for Homøopraktikere. Gjennom en slik utdannelse får du en solid forening i ryggen og yrkesforsikring. Når du i tillegg tar VEKS kurs (et kurs i etikk og moral) kvalifiserer du til den beskyttede tittelsen Reg. Homøopraktiker og kan registrere deg i Alternativregisteret i Brønnøysund og derved jobbe momsfritt. For å kvalifisere til dette studerer du vårt AllmennTerapeut Grunnstudie og bygger på med noen ekstra dager HypnoTerapi, slik at du i tillegg til AllmennTerapeut tittelen får tittelen HypnoTerapeut (det er denne som kvalifiserer til opptak i NLH. Dersom du ønsker, kan du bygge på din HypnoTerapeut utdannelse med en weekendreise der vi fordyper oss i tidsreise, de år det tilbys. Deltagelse koster ikke noe ekstra, men du må selv dekke hotell, transport, fly og mat på reisen.


Pris: 29.999,- Du kan velge å delbetale i 12 avdrag a 2.499,-.

HYPNOTERAPEUT

1-årig yrkesutdannelse, løpende opptak hele året

Hypnose er et kraftult, varsom og spennende terapeutisk arbeidsområde. Vår HypnoTerapeut utdannelse er godkjent av NLH (Norges Landforbund for Homøopraktikere) og kvalifiserer til opptak der med alle de fordeler det innebærer. Du vil få lære grunnprinsippene innen HypnoTerapi, i tillegg til at vi fordyper oss i smertehåndtering, Røykeslutt, Vektreduksjon, før/under/etter svangerskap, ufrivillig barnløshet, sosial angst, møteprestasjoner, tidsreiser m.m. Dette er et veldig spennende studie som også inneholder en utenlandsreise. Studenter må selv betale fly, transport, hotell og mat ifm reisen i tillegg til studieavgiften. Studenter som med god begrunnelse ikke kan delta på studiereisen, kan gjøre et hjemmearbeid isteden.


Pris 24.999,- du kan også velge å delbetale i 12 avdrag a 2.099,-.

SELVUTVIKLINGSVEILEDER

For deg som vil ta selvutviklingsskolen og i tillegg hjelpe andre på hobbybasis, løpende opptak hele året

Vil du jobbe på hobbybasis med å holde terapeutiske gruppesamtaler, meditasjonskvelder med litt yoga, eller gi Terapeutisk Berøring til venner og kjente? Da kan du ta kurset Selvutviklings Veileder.


Dette kurset kombinerer Selvutviklingsskolen med en 3 dagers modul i NLP Coaching.


I løpet av kurset vil du få jobbe masse med deg selv og oppleve at du utvikler deg mye både på kort tid og over lengre perioder. Det du lærer vil du kunne formidle videre til de rundt deg, enten som vennetjeneste eller som en hyggelig hobby som du kan tjene litt på. Kurset går over ett år hvor vi møtes 11 dager/kvelder, i tillegg til 3 dagers modulen.


Pris: 8.999,- du kan også velge å delbetale i 12 avdrag a 749,-.

Cecilie Hunvik grunnla SolstadAkademiet for snart 10 år siden. Hun har en lang og bred utdannelse innen terapi og NLP Coahching. Hun er godkjent NLP Coaching Trainer fra The Society of NLP og Richard Bandler i USA. Hun er utdannet Kost- og Ernæringsterapeut, Hypnoterapeut og EFT behandler. Hun studert 5 år på Bevissthetsskolen og 3 år på Krystallakademiet. Hun har også studert psykologi, mindfulnes, meditasjon, ayurveda, massasje, Rosenmetoden, Healing, Yoga, Akupressur, Etikk, Kunst og Håndverk for å nevne noe.

Cecilie har jobbet profesjonelt med mennesker i over 20 år. Hun startet sin yrkeskarriære innen motebransjen og satt i mange år i ledergruppen i H&M distansehandel hvor hun lærte mye om å styre en sukessfull bedrift på en kostnadseffektiv måte. Denne lærdommen sitter dypt, og er tydelig å se i hvordan SolstadAkademiet drives, høy kvalitet til lavest mulig pris. Cecilie er også en veldig engasjert sjel som gjør mye frivillig arbeid i sitt lokalsamfunn, til stor glede for seg selv og andre. Noe av det viktigste i Cecilies liv er progresjon; å stadig utvikle og forbedre seg selv og SolstadAkademiet. Det vises i at kurs og utdanninger på SolstadAkademiet alltid er "up to date" og at hun deler mye fra sin praksis og personlige liv når hun underviser, og på den måten klarer hun å engasjere og begeistre, slik at læring blir enkelt og morsomt.

Slik kommer du i kontakt med SolstadAkademiet:


Email: cecilie.hunvik@solstadakademiet.no

Telefon: 41 44 74 71

Besøksadresse: Moreno Huset, Skippergata 9, Oslo sentrum


CECILIE HUNVIK

Grunnlegger SolstadAkademiet


Se den hypnoterapeutiske meditasjonen Dine Grunnstener og få hjelp til å bygge et sunnere, sterkere og lykkeligere liv :) 

Dette sier våre studenter om oss:


Dette sier våre studenter om skolen:


Tusen takk kjære Cecilie for tre nye lærerike dager med deg! Jeg har lært å ha mer tillit til mine egne evner etter dette og det er et stort gjennombrudd for meg. Teknikkene vi har lært er jeg veldig begeistret for, de er varierte og effektive. Dette kommer jeg til å dra stor nytte av fremover i mine klientbehandlinger. Jeg lærer også mye av din raushet, du byr på deg sjøl og er vennligheten selv. Tusen takk! Varm klem


Modulen har derfor gitt meg svar på “hva jeg skal gjøre når jeg blir stor” og jeg vet jeg kan mestre.


Gleder meg til hver dag jeg skal på skolen. Det gode miljøet hjelper du som lærer godt til å skape. Jeg har fått flere venner for livstid allerede og føler meg inkludert og at alt er veldig profesjonelt – både når det gjelder det faglige og taushetsplikt -samt bruk av tid. Tone Kvam


Det kan jeg varmt anbefale. NLP er et flott verktøy og den måte som Cecilie lærere det fra seg på er helt fantastisk. Jeg kommer til å ta alle 3 NLP studier hos Solstad akademiet. Vennlig hilsen Casper Jørgensen


Kjære Cecilie   Jeg er kjempefornøyd så langt i de kursene jeg har hatt innenfor helhetsterapi studiet og solstadprosessen samt massasjekurset jeg tok er jeg veldig fornøyd med. Jeg har kommet  i dyp kontakt med meg selv, blitt flinkere å slappe av. Tenker annerledes, merker jeg er i en stor endringsprosess som skremmer meg men samtidig gir meg en følelse av å være på riktig livsvei...gir meg mer selvtillit, mer livsglede, samtidig har jeg opplevd å finne min sjele/livsvenn  følges venn.noe som har gitt meg veldig mye både av kjærlighet og sorg...Jeg har møtt så vanvittig mange herlige personligheter, spennende mennesker på kursene. Virkelig selvutvikling til de grader. Jeg er veldig sårbar, samtidig veldig trygg på at jeg heller mer og mer mot det alternative,og ønsker å lære mer om dette:)  Med vennlig hilsen Kjersti


Copyright @ All Rights Reserved

Hos SolstadAkademiet handler det ikke bare om å leve, men om å oppleve <3