TERAPEUT 

STUDIER OG

KURS

For deg som vil jobbe med mennesker og

styre din egen hverdag,

og for deg som bare vil lære for å

glede deg selv

og de rundt deg

HELHETSTERAPI 

GRUNNSTUDIE

1-ÅRIG STUDIE, løpende opptak hele året

 

HelhetsTerapeut Grunnkurs er for deg som vil lære HelhetsTerapi for å hjelpe deg selv eller dine nære og kjære, og for deg som allerede er terapeut/coach og vil ha faglig påfyll. Studiet er også første året på yrkesutdannelsen HelhetsTerapeut. Studiet besår av en kombinasjon av nettkurs, 15 dager NLP Coaching, 6 dager energiterapi, 5 dager velværemassasje og ett weekendkurs i utlandet. Pris 24.999,-.

HELSETERAPEUT/

HELSEVEILEDER

1-årig utdannelse eller kurs, avhengig av din bakgrunn

 

 

Vil du lære å hjelpe mennesker til å leve sunnere, sterkere liv? Da er dette studiet for deg. Studiet består av: 11 dagers klasseromsundervisning, 1 weekendkurs i utlandet med tema kognitiv terapi og psykologi, nettkurs i målcoaching, 3 dagers kurs i Lifecoaching, samt nettkursene Helsereisen og Feng Shui. Helhetsterapeuter fra SolstadAkademiet får tittelen HelseTerapeut etter fullført kurs, andre deltagere får kursbevis. Pris 24.999,-. HelseTerapeuter velger selv om de vil delta på kurset Lifecoaching, da de har hatt dette som pensum tidligere, det gis i så fall en prisreduksjon på kr 2000,- dersom man ikke deltar.

KURS I KOST OG ERNÆRING

6 månedesr kurs. For profesjonelle og personlig interesserte.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Grunnleggende kurs i kosthold og ernæring. Dette kurset kan du ta dersom du bare vil lære mer om kost og ernæring i forhold til eget liv. Men det egner seg også for praktiserende terapeuter som kjenner at de trenger å lære mer om kost og ernæring for å yte en bedre service til sine kunder.

HELHETSTERAPEUT 

YRKESUTDANNING

1 ÅRIG STUDIE, opptakskrav; fullført HelhetsTerapi Grunnstudie

 

HelhetsTerapeut Yrkesutdannelse er for deg som vil styre din egen hverdag og jobbe profesjonelt med mennesker. Studiet er godkjent av NLH og gir muliget til opptak der, slik at du får yrkesforsikring og kan registrere deg i Alternativregisteret i Brønnøysund. Studiet består av 15 dager NLP Coaching, 6 dager energiterapi, 5 dager velværemassasje og ett weekendkurs i utlandet. Pris 24.999,

ENERGITERAPI OG 

VELVÆREMASSASJE

Kurs for private og profesjonelle

 

 

 

Vil du lære Energiterapi eller Velvæmassasje til privat eller profesjonelt bruk? Da er dette kursene for deg. EngergiTerapi går over 6 undervisningsdager og VelværeMassasje går over 5 undervisningsdager. Dette er nybegynnerkurs hvor du får lære alt bra bunnen av. Undervisningen er lagt opp slik at vi har ca 3 timer undervisning og praktisk arbeid i klasserommet, etterfulgt av ca 2 timer praktisk arbeid i behanlingsrom hvor dere får trene på å jobbe selvstendig uten veiledning annet enn fra klienten på benken. Disse kursene er kun for kvinner, da vi jobber praktisk i klasserommet. Pris pr kurs: kr 4.999-.

Cecilie Hunvik grunnla SolstadAkademiet for snart 10 år siden. Hun har en lang og bred utdannelse innen terapi og NLP Coahching. Hun er godkjent NLP Coaching Trainer fra The Society of NLP og Richard Bandler i USA. Hun er utdannet Kost- og Ernæringsterapeut, Hypnoterapeut og EFT behandler. Hun studert 5 år på Bevissthetsskolen og 3 år på Krystallakademiet. Hun har også studert psykologi, mindfulnes, meditasjon, ayurveda, massasje, Rosenmetoden, Healing, Yoga, Akupressur, Etikk, Kunst og Håndverk for å nevne noe.

Cecilie har jobbet profesjonelt med mennesker i over 20 år. Hun startet sin yrkeskarriære innen motebransjen og satt i mange år i ledergruppen i H&M distansehandel hvor hun lærte mye om å styre en sukessfull bedrift på en kostnadseffektiv måte. Denne lærdommen sitter dypt, og er tydelig å se i hvordan SolstadAkademiet drives, høy kvalitet til lavest mulig pris. Cecilie er også en veldig engasjert sjel som gjør mye frivillig arbeid i sitt lokalsamfunn, til stor glede for seg selv og andre. Noe av det viktigste i Cecilies liv er progresjon; å stadig utvikle og forbedre seg selv og SolstadAkademiet. Det vises i at kurs og utdanninger på SolstadAkademiet alltid er "up to date" og at hun deler mye fra sin praksis og personlige liv når hun underviser, og på den måten klarer hun å engasjere og begeistre, slik at læring blir enkelt og morsomt.

Slik kommer du i kontakt med SolstadAkademiet:

 

Email: cecilie.hunvik@solstadakademiet.no

Telefon: 41 44 74 71

Besøksadresse: Besøksadresse varierer etter anledning, du vil motta korrekt adresse etter andledning ved påmelding/bestilling.

Postadresse:

SolstadAkademiet

Postboks 122

1900 Fetsund

CECILIE HUNVIK

Grunnlegger SolstadAkademiet

 

Se den hypnoterapeutiske meditasjonen Dine Grunnstener og få hjelp til å bygge et sunnere, sterkere og lykkeligere liv :)

Dette sier våre studenter om oss:

 

Dette sier våre studenter om skolen:

 

Tusen takk kjære Cecilie for tre nye lærerike dager med deg! Jeg har lært å ha mer tillit til mine egne evner etter dette og det er et stort gjennombrudd for meg. Teknikkene vi har lært er jeg veldig begeistret for, de er varierte og effektive. Dette kommer jeg til å dra stor nytte av fremover i mine klientbehandlinger. Jeg lærer også mye av din raushet, du byr på deg sjøl og er vennligheten selv. Tusen takk! Varm klem

 

Modulen har derfor gitt meg svar på “hva jeg skal gjøre når jeg blir stor” og jeg vet jeg kan mestre.

 

Gleder meg til hver dag jeg skal på skolen. Det gode miljøet hjelper du som lærer godt til å skape. Jeg har fått flere venner for livstid allerede og føler meg inkludert og at alt er veldig profesjonelt – både når det gjelder det faglige og taushetsplikt -samt bruk av tid. Tone Kvam

 

Det kan jeg varmt anbefale. NLP er et flott verktøy og den måte som Cecilie lærere det fra seg på er helt fantastisk. Jeg kommer til å ta alle 3 NLP studier hos Solstad akademiet. Vennlig hilsen Casper Jørgensen

 

Kjære Cecilie Jeg er kjempefornøyd så langt i de kursene jeg har hatt innenfor helhetsterapi studiet og solstadprosessen samt massasjekurset jeg tok er jeg veldig fornøyd med. Jeg har kommet i dyp kontakt med meg selv, blitt flinkere å slappe av. Tenker annerledes, merker jeg er i en stor endringsprosess som skremmer meg men samtidig gir meg en følelse av å være på riktig livsvei...gir meg mer selvtillit, mer livsglede, samtidig har jeg opplevd å finne min sjele/livsvenn følges venn.noe som har gitt meg veldig mye både av kjærlighet og sorg...Jeg har møtt så vanvittig mange herlige personligheter, spennende mennesker på kursene. Virkelig selvutvikling til de grader. Jeg er veldig sårbar, samtidig veldig trygg på at jeg heller mer og mer mot det alternative,og ønsker å lære mer om dette:) Med vennlig hilsen Kjersti

 

Hos SolstadAkademiet handler det ikke bare om å leve, men om å oppleve <3

Copyright @ All Rights Reserved