OM STUDIET

Lærer på studiet: Grunnlegger Cecilie Hunvik

 

Du finner påmeldingsskjema til HelhetsTerapeut studiet nederst på siden.

 

Vil du lære å hjelpe deg selv og andre? Det finnes ikke noe mer givende enn å jobbe med mennesker, enten du gjør det som hobby eller profesjonelt. Hver eneste dag opplever du noe nytt og det er ingenting som kan sammenlignes med gleden av å se bedring i dine klienter fra gang til gang. Å få lov å være med og løfte og berike, å se hvordan alle finner tilbake til seg selv og sin vei.

 

HelhetsTerapeut studiet består av en samling av disse grunnstudiene:

1. EnergiTerapeut studiet

2. VelværeMassasje og Ayurveda

3. HypnoTerapeut studiet

 

På den måten får du en rikholdig verktøykasse for å jobbe med mennesker. Du får lære Energiterapi, Massasje, Coachingens Grunnprinsipper, EFT, Hypnoterapi, Yoga, Kunstterapi, Fysikk, Naturmedisin, Ayurveda, Metamorphose, Krystaller, Ørelysbehandling og mye, mye mer. Vi reiser også på en spennende studietur til en historisk by i Europa, hvor tema er Inn I Sjelen. Høsten 2017 reiser vi til Cremona i Italia og i 2018 reiser vi til Sienna i Italia.

 

Du vil oppleve å få venner for livet, samholdet blant studentene på SolstadAkademiet har alltid vært unikt, du vil føle deg sett, hørt og forstått, og ikke minst inkuldert og velkommen. Hos oss er det godt å være. Studiet har løpende opptak, slik at du kan begynne første studiedag etter at du har meldt deg på, så fremt vi har ledig plass på studiet. Dette får du forklart i den første mailen du mottar etter påmelding.

Hva inneholder Helhetsteapi Studiet hos SolstadAkademiet?

* 16 dager HypnoTerapi. På dette studiet får du lære alt du trenger å kunne for å praktisere som HypnoTerapeut. Studiet er godkjent av NLH (Norges Landsforbund av Homøopraktikere) og gjennom innmelding i NLH kan du tegne yrkesforsikring for profesjonelle terapeuter. Du kan også ta deres VEKS kurs med påfølgende eksamen, da får du den beskyttede tittelen Reg. Homøopraktiker og kan registrere deg i Alternativregisteret, et kvalitetsstempel som også gir deg retten til å praktisere momsfritt, en stor fordel for deg som vil leve av din praksis. HypnoTerapeut Studiet inneholder også en fantastisk studieweeken i utlandet. For detaljer om HypnoTerapeutstudiet og studiedatoer, ser her: http://solstadakademiet.no/classes/hypnotettkurs.html

 

* 6 dager Velvære Massasje og Ayurveda, holdes hver høst. Det finnes ingen mer velgjørende behandling enn massasje. På SolstadAkademiet mener vi at massasje er en naturlig del av et hvert terapeutisk forløp. På studiet vil du få lære enkel massasje til velvære for hele kroppen, som du kan bruke som en del av behandlingen til klienten. Vi jobber med hverandre praktisk i klasserommet, studenter som er ukomfortable med å kle av seg i klasserommet kan motta behandlingen med klær på (myk kroppsnær topp og bukse er i så fall nødvendig). Disse dagene vil du motta linker til noe teori på video før hver gang, slik at vi kan jobbe praktisk i klasserommet. På dette kurset undervises det også i den indiske filosofien Ayurveda, Yoga, Qi Gong, Meditasjon, Mindfulnes. Pensum på disse dagene er:

August 2017 - 21.-23. august kl 10-16:

3 dagers intensiv med følgende dagsplan

Dag 1: Introduksjon til Ayurveda og Ayurvedisk massasje

Dag 2: Ayurvedisk Hverdagsrutine og Introduksjon til Velvære Massasje

Dag 3: Ayurvedisk Kosthold og Velvære Massasje

September 2017: Kollokvie for studenter med trening i Ayurvedisk kontultasjon og massasje, studentene møtes hjemme hos hverandre eller i sine praksiser for denne kollokvien og setter dato selv. Sklolen anbefaler at studentene møtes i grupper a ca 6 studenter og jobber med hverandre en hel dag, på den måten får dere trene på hvordan det er å jobbe terapeutisk en hel dag.

Oktober 2017 - 11. oktober kl 10-16: Dag 4: Praktisk undervisning og arbeid med massasje

November 2017 - 15. novemer kl 10-16: Undervisning i Mindfulnes, Meditasjon, QiGong, Yoga og praktisk arbeid med massasje

Desember 2017 - 12. desmber kl 10-16: Praktisk undervisning og arbeid med massasje

* 6 dager og 2 kvelder EnergiTerapi, holdes hver vår. EnergiTerapi er en form for Terapeutisk Berøring som utføres med kunden liggende på behandlingsbenk. Kunden har alle klærne på og ligger behagelig, mens behandleren leter etter muskulære og emosjonelle blokkeringer eller skjevheteter og hevelser i klientens fysikk. Når disse oppdages, blir behandleren på stedet og via en kombinasjon av samtale, strykning og akupressur oppmuntres kunden til å gi slipp på traumet som ligger i kroppen/sinnet/emosjonene. Man sier ofte at kunden leger seg selv, gjennom en kombinasjon av endelig å gi slipp, at immunforsvaret motiveres og produksjonen av lykke-hormoner økes. EnergiTerapi er godt for alle typer emosjonelle-, livsstilsfremkalte- og fysiske plager. EnergiTerapi er den mest varsomme terapiformen som finnes og den egner seg derfor godt til de virkelig vonde opplevelsene, som kanskje er for vonde eller vanskelige å snakke om. EnergiTerapi krever bare tilstedeværelse og det er opp til klienten hva som deles. I EnergiTerapi er det terapeutens oppgave å bare være til stede og støtte. Mange opplever store lettelser allerede etter første time, mens andre ser verdien i et lengre forløp. Alle mennesker opplever livet og livet setter spor i oss alle. Alle mennesker behøver denne muligheten til å lytte inn, til å være til stede og til å tillate seg å forløse. Det er hva EnergiTerapi gjør, i tillegg til å revitalisere, gi håp, ro og fremtidsvisjoner. Sjamanisme delen på denne modulen handler om å lære deltagerne hvordan samspill med naturen, dyrene og energi kan være til stor hjelp for alle mennesker uten å være det minste rart eller mystisk.

Pensum på disse dagene er:

Januar 2018 - 8.,10. og 11. januar kl 10-16: 3 dagers innføringsmodul i metoden Terapeutisk Berøring og sjamanisme/naturterapi

Februar 2018 - 14. februar kl 16-21.30: 1 kollokviekveld på skolen hvor studentene trener praktisk med hverandre uten veiledning, lærer er til stede i lokalene

Mars 2018 - 14. mars kl 16.21.30: 1 kollokviekveld på skolen hvor studentene trener praktisk med hverandre uten veiledning, lærer er til stede i lokalene

April 2018 - 12. april kl 10-16: 1 dag på skolen med undervisning i Metamorphose og introduksjon til bruk av Blomstermedisin og praktisk arbeid med EnergiTerapi

Mai 2018 - 24. mai kl 10-16: 1 dag på skolen med introduksjon til terapeutisk bruk av krystaller og praktisk arbeid med EnergiTerapi

Juni 2018 - 13. juni kl 10-16: 1 dag på skolen med undervisning i kunstterapi, bruk av Ørelysbehandling og praktisk arbeid med EnergiTerapi

 

Hvem passer studiet for?

HelhetsTerapeut studiet passer for alle som er interessert i mennesker. Enten du vil jobbe som profesjonell terapeut, eller om du vil hjelpe dine nære og kjære som hobby, eller om du bare vil lage et bedre liv for deg sev, så er du hjertelig velkommen her. På HelhetsTerapeut studiet vil du trives og lære hver eneste gang vi møtes. Hos oss er som regel klassen delt i halvparten yrkesstudenter og halvparten privatpersoner som studerer for egen nytte. Du vil oppleve at du vil trives og passer inn hos oss, det gjør alle :)

 

Dette er HelhetsTerapeut studiet:

Du finner påmeldingsskjema nederst til høyre på siden

Studiet er en kombinasjon av studiene HypnoTerapeut, EnergiTerapi og Velvære Massasje med Ayurveda. Weekend kurset i utlandet er inkludert i studieavgiften (studieavgiften inkluderer selve kurset, overnatting og frokost. OBS! Du betaler du selv transport til/fra og på destiansjonen og annen mat i tillegg til kursavgiften). Reisemålet forandrer seg litt fra år til år, tema for reisen på dette studiet er HypnoTerapi, reisen gjennomføres på vårsemesteret.

 

SolstadAkademiet forbeholder seg retten til å gjøre endringer i dagsplanene underveis i studiet ved behov.

 

Frivillig påbygningsår, bli SolstadTerapeut:

Vil du trene mer eller kvalifisere til HelseTerapeut studiet ved å bli SolstadTerapeut?

Da bygger du på med ett ekstra år med EnergiTerapi og Velvære Massasje, på disse dagene er det obligatorisk deltagelse på den praktiske delen på ettermiddagen, mens det er frivillig deltagelse på undervisnigen på formiddagen.

 

Dette påbygningsåret koster kun kr 9.999,- og inkluderer studiereisen Inn i Sjelen (OBS! Til denne prisen bestiller og betaler studentene hotell, transport, mat og frivillige aktiviteter ifb m reisen selv.) Dersom du har deltatt på Inn i Sjelen tidligere betaler du kun 5.999,- for påbygningsåret og deltar ikke på studiereisen dette året. Deltagelse på dette påbygningsåret melder du til skolen via mail mens du studerer, det finnes altså ingen påmelding til påbygningsåret her på nettsiden.

 

Ved fullførelse av påbygningsåret kan du levere 20 nye tilbakemeldinger fra reelle klientbehandlinger og kvalifisere til tittelen SolstadTerapeut. Dette er frivillig og gjelder kun for de som ønsker det, om du bare vil ta påbygningsåret til glede for deg selv, og ikke søker tittelen SolstadTerapeut, trenger du ikke å levere tilbakemeldingsskjemaer fra kunder.

 

For deg som melder deg på før 1. august:

 

50% rabatt på weekendkurset

Inni Sjelen i Cremona Italia i september!

 

Sikre deg en plass på HelhetsTerapeut studiet i dag og få 50% rabatt på kurset Inn i Sjelen som holdes i Cremona i Italia i september. Altså kun kr 1.999,- for dette vidunderlige, lærerike 3 dagers kurset. Ord.pris 3.999,-.

 

Tilbudet gjelder for deg som bestiller og betaler hotell og transport selv.

 

Tilbudet gjelder for deg som melder deg på og betaler studieavgiften/starter delbetaling før 1. august 2017. De det gjelder vil få tilsendt en mail med dette tilbudet når SolstadAkademiet har registrert din innbetaling. Kursavgiften kr 1.999,- må da betales i sin helhet innen 2 dager etter at du mottar tilbudet.

 

 

Her er studentene ute på eksamenslunsj for å feire :)

EnergiTerapi på kontoret

Praktisk Informasjon

 

Du finner påmeldingsskjema til HelhetsTerapeut studiet nederst på siden

Sted:

Klasseromsundervisningen gjennomføres i en gammel, flott bestyrerbolig som ligger i et museum og naturreservat. Den perfekte ramme for en skole som SolstadAkdemiet. Området ligger like utenfor Lillestrøm i Akershus. Lokalene har gratis parkering rett ved døren og gode kollektivforbindelser både med tog og buss. Adressen er: Fetsund lenser

Lundveien 3, 1900 Fetsund

Pris:

Studieavgiften for dette året er kr 24.999,-. Du kan dele betalingen i 12 rentefrie, månedlige innbetalinger a kr 2.099,-.

Betaling:

Du betaler enkelt via PayPal, du behøver ikke å ha en PayPal konto, du kan betale med ditt vanlige bank/kreditt kort, bare følg de enke anvisningene. PayPal er en av verdens sikreste betalingsløsninger på nett. Du velger selv ved påmelding om du vil betale hele studieavgiften med en gang, eller om du vil dele betalingen i 12 rentefrie innbetalinger a kr 2.099,-. Dersom du foretrekker faktura fremfor å betale via PayPal, gir du skolen beskjed, så ordner vi dette.

Opptak:

Vi har opptak hele året, så fremt vi har ledige plasser på studiet, det betyr at du når som helst kan melde deg på for å sikre den en studieplass før studiet blir fullt, men du møter ikke før til oppstart som er i januar og august hvert år.

Oppstart:

HelhetsTerapet studiet har oppstart 2 ganger i året i august og januar. Du vil få informasjon om din første studiedag pr e-mail etter påmelding.

Lekser og Fordypningstemaer:

Mellom hver samling i klasserommet, gir vi lekser. Det vil variere fra oppgaver og bokrapporter til journalføring og praktisk arbeid. Mengden hjemmearbeid er ikke større enn at du lett vil klare det i en travel hverdag. Hvert semester kan det bli gitt fordypningsoppgaver som studentene løser hjemme paralellt med studiet, disse oppgavene er ikke større enn at du enkelt klarer de i din normale hverdag.

Kollokviegrupper:

På studiet dannes det kollokviegrupper. Disse gruppene møtes minst en gang pr måned for å gjøre øvelser og arbeide terapeutisk. Det er obligatorisk å delta på kollokvie. Studenter med lang reisevei, kan delta på kollokvie via Skype. Som en del av din eksamen skal du levere et skjema som viser at du har deltatt på 6 kollokviesamlinger i løpet av studiet, skjemaet lager du selv og det skal inneholde dato, tema og hvem som deltok.

Eksamen:

Innen EnergiTerapi og VelværeMassasje skal studentene levere tilbakerapporteringer fra 10 klienter innen hvert fagområde, samt en skriftlig eksamen som går på etikk, moral, hvordan man driver for seg selv og arbeidsmetode. For HypnoTerapeut studiet gjelder egen eksamen, se HypnoTerapeut siden for dette.

Nettkurs:

Deler av studiet gjennomføres som nettkurs, men dette er et studie som krever tilstedeværelse i klasserommet på de oppsatte dager.

Klientbehandlinger:

Tjen penger mens du studerer

Alle som studerer hos oss, oppfordres til å starte med å gi studentbehandlinger til klienter allerede fra første dag. Det er fordi du er helt avhengig av å praktisere for å bli flink og fordi du med fordel bør trene, mens lærdommen er fersk. På den måten kan du også tjene penger mens du studerer og begynne å bygge deg en kundekrets. Det er viktig her at du understreker for klientene at du er i en utdanningsfase og ikke er ferdig utdannet terapeut.

Fravær:

Dette er en utdanning hvor tilstedeværelse er helt nødvendig. Dersom en student har mer enn 10% fravær, må studenten ta igjen den aktuelle tiden neste gang studiet gjennomøfres, før diplom for utdannelsen deles ut.

NAV støtte/Søtte fra arbeidsgiver/fagforening:

Vi har hatt studenter på dette studiet som har fått sitt studie betalt av NAV. Dersom dette er aktuelt, ta kontakt med skolen, så sender vi deg alt nødvendig papirarbeid som NAV behøver. Vi har også hatt studenter som har fått sin utdanning betalt av sin arbeidsgiver og fagforbund. Ta kontakt med skolen, så tilrettelegger vi alt papirarbeid disse instanser behøver dersom dette er aktuelt for deg.

Reise:

I forbindelse med HypnoTerapeut studiet foretar vi en weekendreise til utlandet, se HypnoTerapeutstudet sin nettside for mer informasjon.

Studiebetingelser:

- Du må ha fylt 21 år for å søke opptak

- Du kan ikke ha mer enn 10% fravær på klasseromsundervisning for å motta sertifisering

- Skriftlig hjemmearbeid og tilbakerapporteringer fra klienter må være levert skolen skriftlig på papir før sertifiseringer deles ut.

- Påmelding til studier og kurs er bindene og innbetalt studieavgift tilbakebetales ikke, da studenter som går glipp av undervisning får anledning til å ta igjen tapte dager vederlagsfritt neste sesong. Dersom stundenten uteblir neste semester mister studenten muligheten til å ta eksamen, da det har gått for lang tid mellom læring og eksamen. Dersom studenten da vil ta opp eksamen ved en senere anledning er det mulig, studenten må da repetere hele studiet, men behøver ikke å betale studeavgift utover eksamensavgiften pålydende kr 2000,-.

- Ved påmelding i skjemaet nedenfor bekrefter du at du har lest og forstått studiebetingelsene ovenfor.

Kjønnsbalanse:

Da vi i Massasje undervisningen jobber på benk uten klær har vi satt en standard for kjønnsbalanse ved skolen, slik at studentene kan velge å jobbe praktisk bare med en av eget kjønn. Dette fordrer at for å ta inn menn på studiet krever det at vi har minst 2 påmeldte menn som følger samme studieforløp, slik at disse kan danne sin egen herreklasse i det praktiske arbeidet. De semestrene vi ikke har herreklasser, oppretter vi en venteliste, slik at påmeldte blir varslet når vi har en klasse som er stor nok til at vi kan starte opp en herreklasse.

Påmelding høst 2017:

Du melder deg enkelt på i skjemaet til venstre.

Glade studenter i klasserommet

Vårt trivelige spiserom hvor vi har mye gøy og lærer mye av hverandre

Her er vi ute og feirer eksamen

Gong Mester og tidligere student Lisbeth Bøen er på besøk og leder oss i et Gong Bad, en ubeskrivelig, vidunderlig opplevelse

Sertifiseringsbilde

To studenter jobber med EnergiTerapi i et av våre hyggelige behandlingsrom

På vei for å isbade i Oslofjorden, en frivillig studieaktivitet

Ute og feirer gjennomføring av Helvetesuka, et frivillig prosjekt vi gjør hver vinter

Cecilie Hunvik grunnla SolstadAkademiet for snart 10 år siden. Hun har en lang og bred utdannelse innen terapi og NLP Coahching. Hun er godkjent NLP Coaching Trainer fra The Society of NLP og Richard Bandler i USA. Hun er utdannet Kost- og Ernæringsterapeut, Hypnoterapeut og EFT behandler. Hun studert 5 år på Bevissthetsskolen og 3 år på Krystallakademiet. Hun har også studert psykologi, mindfulnes, meditasjon, ayurveda, massasje, Rosenmetoden, Healing, Yoga, Akupressur, Etikk, Kunst og Håndverk for å nevne noe.

Cecilie har jobbet profesjonelt med mennesker i over 20 år. Hun startet sin yrkeskarriære innen motebransjen og satt i mange år i ledergruppen i H&M distansehandel hvor hun lærte mye om å styre en sukessfull bedrift på en kostnadseffektiv måte. Denne lærdommen sitter dypt, og er tydelig å se i hvordan SolstadAkademiet drives, høy kvalitet til lavest mulig pris. Cecilie er også en veldig engasjert sjel som gjør mye frivillig arbeid i sitt lokalsamfunn, til stor glede for seg selv og andre. Noe av det viktigste i Cecilies liv er progresjon; å stadig utvikle og forbedre seg selv og SolstadAkademiet. Det vises i at kurs og utdanninger på SolstadAkademiet alltid er "up to date" og at hun deler mye fra sin praksis og personlige liv når hun underviser, og på den måten klarer hun å engasjere og begeistre, slik at læring blir enkelt og morsomt.

Slik kommer du i kontakt med SolstadAkademiet:

 

Email: cecilie.hunvik@solstadakademiet.no

Telefon: 41 44 74 71

Besøksadresse: Besøksadresse varierer etter anledning, du vil motta korrekt adresse etter andledning ved påmelding/bestilling.

Postadresse:

SolstadAkademiet

Postboks 122

1900 Fetsund

CECILIE HUNVIK

Grunnlegger SolstadAkademiet

 

Se den hypnoterapeutiske meditasjonen Dine Grunnstener og få hjelp til å bygge et sunnere, sterkere og lykkeligere liv :)

Dette sier våre studenter om oss:

 

Dette sier våre studenter om skolen:

 

Tusen takk kjære Cecilie for tre nye lærerike dager med deg! Jeg har lært å ha mer tillit til mine egne evner etter dette og det er et stort gjennombrudd for meg. Teknikkene vi har lært er jeg veldig begeistret for, de er varierte og effektive. Dette kommer jeg til å dra stor nytte av fremover i mine klientbehandlinger. Jeg lærer også mye av din raushet, du byr på deg sjøl og er vennligheten selv. Tusen takk! Varm klem

 

Modulen har derfor gitt meg svar på “hva jeg skal gjøre når jeg blir stor” og jeg vet jeg kan mestre.

 

Gleder meg til hver dag jeg skal på skolen. Det gode miljøet hjelper du som lærer godt til å skape. Jeg har fått flere venner for livstid allerede og føler meg inkludert og at alt er veldig profesjonelt – både når det gjelder det faglige og taushetsplikt -samt bruk av tid. Tone Kvam

 

Det kan jeg varmt anbefale. NLP er et flott verktøy og den måte som Cecilie lærere det fra seg på er helt fantastisk. Jeg kommer til å ta alle 3 NLP studier hos Solstad akademiet. Vennlig hilsen Casper Jørgensen

 

Kjære Cecilie Jeg er kjempefornøyd så langt i de kursene jeg har hatt innenfor helhetsterapi studiet og solstadprosessen samt massasjekurset jeg tok er jeg veldig fornøyd med. Jeg har kommet i dyp kontakt med meg selv, blitt flinkere å slappe av. Tenker annerledes, merker jeg er i en stor endringsprosess som skremmer meg men samtidig gir meg en følelse av å være på riktig livsvei...gir meg mer selvtillit, mer livsglede, samtidig har jeg opplevd å finne min sjele/livsvenn følges venn.noe som har gitt meg veldig mye både av kjærlighet og sorg...Jeg har møtt så vanvittig mange herlige personligheter, spennende mennesker på kursene. Virkelig selvutvikling til de grader. Jeg er veldig sårbar, samtidig veldig trygg på at jeg heller mer og mer mot det alternative,og ønsker å lære mer om dette:) Med vennlig hilsen Kjersti

 

Copyright @ All Rights Reserved

Hos SolstadAkademiet handler det ikke bare om å leve, men om å oppleve <3