HELHETS 

TERAPEUT

GRUNNSTUDIE

1-årig utdannelse for profesjonelle og

personlig intersserte

OM STUDIET

Lærer på studiet: Grunnlegger Cecilie Hunvik

 

Du finner påmeldingsskjema til HelhetsTerapeut studiet nederst på siden.

HelhetsTerapeut studiet er et studie for deg som ønsker å jobbe med å hjelpe mennesker, som hobby eller profesjonelt. HelhetsTerapeut Grunnstudie er for deg som vil lære selvutvikling, meditasjon, berøringsterapi, gruppeterapi masssje og grunnleggende coaching teknikker. Dette kan være noe du gjør bare for din egen del, fordi du vil jobbe på hobbybasis eller om du er praktiserende terapeut som ønsker faglig påfyll i et hyggelig miljø. Om du ønsker en yrkesutdannelse, kan du velge HelhetsTerapeut Yrkesutdannelse, der har vi en NLH godkjent yrkesutdannelse for deg som vil jobbe profesjonelt. Hvert semester har et eget tema, våren 2018 er temaet naturterapi. Vi møtes en dag/kvedl pr mnd i 11 måneder, tillegg deltar studentene på en 3 dagers modul i NLP Coaching, en 3 dagers modul i Terapeutisk Berøring og en 3 dagers modul i massasje. Pris 14.999,- du kan også velge å delbetale i 12 avdrag a 1.299,-. I tillegg ti l3 dagers modulene gjennomføres studiet over 11 dager/kvelder, en gang pr mnd, ingen undervisning i juli. På HelhetsTerapeut studiet vil du oppleve å ha fantastik fine dager med mye læring, mye egenarbeid og et veldig godt studiemiljø. Etter endt studie kan du velge å bygge på med et yrkesstudei som gir adgang til innmelding i NLH, eller du kan studere videre til SolstadTerapeut om du vil.

 

Studiedagene gjennomføres på følgende måte:

 

* meditasjon/yoga/øvelse e.l.

* gruppeterapi

* terapeutisk berøring/massasje

* undervisning i dagens tema

* terapeutisk berøring/massasje

* avslutning

 

Dagens tema vil variere noe fra gang til gang, men hovedsaklig vil det våren 2018 være fokus på naturterapi. I naturterapi vil dere lære å bruke kontakt med naturen som terapeutisk verktøy, Bachs blomstermedisin, ørelysbehandling, bruk av urter og tinkturer, og de fem elementene. Det leveres lite skriftlig materiell på dette studiet, da dette er et studie med fokus på praktisk læring. En notatbok og penn er derfor bra å ha med. For høsten 2018 er tema kunstterapi hvor vi tar i bruk forskjellige teknikker hver gang.

 

Hjemmearbeid: Det forventes at studentene som deltar går tur i naturen i minst 45 min pr uke. Turen skal gjennomføres alene i stillhet og kontemplasjon. Etter turen skiver du en turdagbok som forteller hva du har opplevd, innsikter som kommer til deg og hva turen gjør for deg rent terapeutisk. Når vi samles i juni leverer du en skriftlig sammenstilling som forteller hva turprosjektet har gitt deg. I tillegg kan det bli gitt lekser mellom hver samling, men ikke mer enn du vil klare å gjennomføre i en travel hverdag.

 

Eksamen: Når du har deltatt på 11 samlinger og alle 3 dagerskursene er du klar for sertifisering. Før sertifisering skal du samle inn 20 tilbakemeldinger fra fornøyde kunder hvor de med ordet fritt forteller hvilken nytte de har hatt av behandlinger/konsultasjoner hos deg.

 

Opptak: Dette studiet har løpende opptak, det betyr at du starter første studiedag etter at du har meldt deg på og fortsetter til du har deltatt på 11 samlinger.

 

Datoer 2018:

Vår 2018:

9. januar

13. februar

13. mars

12. april

24. mai

13. juni

Alle dager undervises det fra kl 10-16, dørene åpnes kl 09.45.

3 dagers modul Terapeutisk Berøring 8-11 januar

3 dagers modul Introduksjon til NLP Coaching 20-31 januar

 

Høst 2018:

Datoene for høst 2018 er ikke satt ennå, men dette studiet vil fra august bli holdt på kveldstid.

Massasje 3 dager, dato publiseres i mai 2018

 

Påmelding: Meld deg på i skjemaet nedenfor. Jeg håper vi ses :)

Her er studentene ute på eksamenslunsj for å feire :)

Terapeutisk Berøing på kontoret

Praktisk Informasjon

 

Du finner påmeldingsskjema til HelhetsTerapeut studiet nederst på siden

Sted:

Klasseromsundervisningen gjennomføres i en gammel, flott bestyrerbolig som ligger i et museum og naturreservat. Den perfekte ramme for en skole som SolstadAkdemiet. Området ligger like utenfor Lillestrøm i Akershus. Lokalene har gratis parkering rett ved døren og gode kollektivforbindelser både med tog og buss. Adressen er: Fetsund lenser

Lundveien 3, 1900 Fetsund

Pris:

Studieavgiften for dette året er kr 14.999,-. Du kan dele betalingen i 12 rentefrie, månedlige innbetalinger a kr 1.299,-.

Betaling:

Det forventes at du betaler studieavgiften/første delbetaling direkte ved påmelding for at du skal være sikret plass på studiet. Du betaler enkelt via PayPal, du behøver ikke å ha en PayPal konto, du kan betale med ditt vanlige bank/kreditt kort, bare følg de enke anvisningene. PayPal er en av verdens sikreste betalingsløsninger på nett. Du velger selv ved påmelding om du vil betale hele studieavgiften med en gang, eller om du vil dele betalingen i 12 rentefrie innbetalinger a kr 1.299,-. Dersom du foretrekker faktura fremfor å betale via PayPal, gir du skolen beskjed, så ordner vi dette.

Opptak:

Vi har opptak hele året, så fremt vi har ledige plasser på studiet, det betyr at du når som helst kan melde deg på studiet. Så snart du har betalt studieavgiften/startet delbetaling, møter du til første studiedag. Jeg gleder meg til å se deg.

 

Lekser og Fordypningstemaer:

Mellom hver samling i klasserommet, kan det bli gitt lekser. Hvert semester kan det bli gitt fordypningsoppgaver som studentene løser hjemme paralellt med studiet, disse oppgavene er ikke større enn at du enkelt klarer de i din normale hverdag.

Kollokviegrupper:

Studentene oppfordres til å samle i kollokvie/tur grupper mellom hver samling, men på dette studiet er det ikke et krav.

Eksamen:

Når du har deltatt på 11 samlinger og alle 3 dagers modulene, er du klar for sertifisering. Før sertifisering skal du samle inn 20 tilbakemeldinger fra fornøyde kunder hvor de med ordet fritt forteller hvilken nytte de har hatt av behandlinger/konsultasjoner hos deg.

 

Klientbehandlinger:

Tjen penger mens du studerer

Alle som studerer hos oss, oppfordres til å starte med å gi studentbehandlinger til klienter allerede fra første dag. Det er fordi du er helt avhengig av å praktisere for å bli flink og fordi du med fordel bør trene, mens lærdommen er fersk. På den måten kan du også tjene penger mens du studerer og begynne å bygge deg en kundekrets. Det er viktig her at du understreker for klientene at du er i en utdanningsfase og ikke er ferdig utdannet terapeut. På dette studiet er det også et eksamenskrav at du leverer anbefalinger fra 20 fornøyde klienter.

Fravær:

Dette er en utdanning hvor tilstedeværelse er helt nødvendig. Dersom du har fravær fortsetter du bare der du slapp. Når du har deltatt på 11 samlinger er du klar for eksamen og de tre 3 dagers modulene er du klar for sertifisering.

NAV støtte/Søtte fra arbeidsgiver/fagforening:

Vi har hatt studenter på dette studiet som har fått sitt studie betalt av NAV. Dersom dette er aktuelt, ta kontakt med skolen, så sender vi deg alt nødvendig papirarbeid som NAV behøver. Vi har også hatt studenter som har fått sin utdanning betalt av sin arbeidsgiver og fagforbund. Ta kontakt med skolen, så tilrettelegger vi alt papirarbeid disse instanser behøver dersom dette er aktuelt for deg.

Reise:

Der er ingen studiereiser på dette studiet, men deltagere som ønsker det, kan ila sitt studieår delta på de reiser skolen gjennomfører til halv pris.

Studiebetingelser:

- Du må ha fylt 21 år for å søke opptak

- Du må ha deltatt på 11 samlinger og de tre 3 dagers modulene for å motta sertifisering

- Skriftlig hjemmearbeid og tilbakerapporteringer fra klienter må være levert skolen skriftlig på papir før sertifiseringer deles ut.

- Påmelding til studier og kurs er bindene og innbetalt studieavgift tilbakebetales ikke, da studenter som går glipp av undervisning får anledning til å ta igjen tapte dager vederlagsfritt neste sesong. Dersom stundenten uteblir neste semester mister studenten muligheten til å ta eksamen, da det har gått for lang tid mellom læring og eksamen. Dersom studenten da vil ta opp eksamen ved en senere anledning er det mulig, studenten må da repetere hele studiet, men behøver ikke å betale studeavgift utover en eksamensavgift pålydende kr 2000,-.

- Ved påmelding i skjemaet nedenfor bekrefter du at du har lest og forstått studiebetingelsene ovenfor.

 

Påmelding:

Du melder deg enkelt på i skjemaet til venstre.

Glade studenter i klasserommet

Vårt trivelige spiserom hvor vi har mye gøy og lærer mye av hverandre

Her er vi ute og feirer eksamen

Cecilie Hunvik grunnla SolstadAkademiet for snart 10 år siden. Hun har en lang og bred utdannelse innen terapi og NLP Coahching. Hun er godkjent NLP Coaching Trainer fra The Society of NLP og Richard Bandler i USA. Hun er utdannet Kost- og Ernæringsterapeut, Hypnoterapeut og EFT behandler. Hun studert 5 år på Bevissthetsskolen og 3 år på Krystallakademiet. Hun har også studert psykologi, mindfulnes, meditasjon, ayurveda, massasje, Rosenmetoden, Healing, Yoga, Akupressur, Etikk, Kunst og Håndverk for å nevne noe.

Cecilie har jobbet profesjonelt med mennesker i over 20 år. Hun startet sin yrkeskarriære innen motebransjen og satt i mange år i ledergruppen i H&M distansehandel hvor hun lærte mye om å styre en sukessfull bedrift på en kostnadseffektiv måte. Denne lærdommen sitter dypt, og er tydelig å se i hvordan SolstadAkademiet drives, høy kvalitet til lavest mulig pris. Cecilie er også en veldig engasjert sjel som gjør mye frivillig arbeid i sitt lokalsamfunn, til stor glede for seg selv og andre. Noe av det viktigste i Cecilies liv er progresjon; å stadig utvikle og forbedre seg selv og SolstadAkademiet. Det vises i at kurs og utdanninger på SolstadAkademiet alltid er "up to date" og at hun deler mye fra sin praksis og personlige liv når hun underviser, og på den måten klarer hun å engasjere og begeistre, slik at læring blir enkelt og morsomt.

Slik kommer du i kontakt med SolstadAkademiet:

 

Email: cecilie.hunvik@solstadakademiet.no

Telefon: 41 44 74 71

Besøksadresse: Besøksadresse varierer etter anledning, du vil motta korrekt adresse etter andledning ved påmelding/bestilling.

Postadresse:

SolstadAkademiet

Postboks 122

1900 Fetsund

CECILIE HUNVIK

Grunnlegger SolstadAkademiet

 

Se den hypnoterapeutiske meditasjonen Dine Grunnstener og få hjelp til å bygge et sunnere, sterkere og lykkeligere liv :)

Dette sier våre studenter om oss:

 

Dette sier våre studenter om skolen:

 

Tusen takk kjære Cecilie for tre nye lærerike dager med deg! Jeg har lært å ha mer tillit til mine egne evner etter dette og det er et stort gjennombrudd for meg. Teknikkene vi har lært er jeg veldig begeistret for, de er varierte og effektive. Dette kommer jeg til å dra stor nytte av fremover i mine klientbehandlinger. Jeg lærer også mye av din raushet, du byr på deg sjøl og er vennligheten selv. Tusen takk! Varm klem

 

Modulen har derfor gitt meg svar på “hva jeg skal gjøre når jeg blir stor” og jeg vet jeg kan mestre.

 

Gleder meg til hver dag jeg skal på skolen. Det gode miljøet hjelper du som lærer godt til å skape. Jeg har fått flere venner for livstid allerede og føler meg inkludert og at alt er veldig profesjonelt – både når det gjelder det faglige og taushetsplikt -samt bruk av tid. Tone Kvam

 

Det kan jeg varmt anbefale. NLP er et flott verktøy og den måte som Cecilie lærere det fra seg på er helt fantastisk. Jeg kommer til å ta alle 3 NLP studier hos Solstad akademiet. Vennlig hilsen Casper Jørgensen

 

Kjære Cecilie Jeg er kjempefornøyd så langt i de kursene jeg har hatt innenfor helhetsterapi studiet og solstadprosessen samt massasjekurset jeg tok er jeg veldig fornøyd med. Jeg har kommet i dyp kontakt med meg selv, blitt flinkere å slappe av. Tenker annerledes, merker jeg er i en stor endringsprosess som skremmer meg men samtidig gir meg en følelse av å være på riktig livsvei...gir meg mer selvtillit, mer livsglede, samtidig har jeg opplevd å finne min sjele/livsvenn følges venn.noe som har gitt meg veldig mye både av kjærlighet og sorg...Jeg har møtt så vanvittig mange herlige personligheter, spennende mennesker på kursene. Virkelig selvutvikling til de grader. Jeg er veldig sårbar, samtidig veldig trygg på at jeg heller mer og mer mot det alternative,og ønsker å lære mer om dette:) Med vennlig hilsen Kjersti

 

Copyright @ All Rights Reserved

Hos SolstadAkademiet handler det ikke bare om å leve, men om å oppleve <3

Gong Mester og tidligere student Lisbeth Bøen er på besøk og leder oss i et Gong Bad, en ubeskrivelig, vidunderlig opplevelse

Sertifiseringsbilde

To studenter jobber med EnergiTerapi i et av våre hyggelige behandlingsrom

På vei for å isbade i Oslofjorden, en frivillig studieaktivitet

Ute og feirer gjennomføring av Helvetesuka, et frivillig prosjekt vi gjør hver vinter