HelhetsTerapeut Yrkesutdanning

OM STUDIET

Lærer på studiet: Grunnlegger Cecilie Hunvik

 

HelhetstTerapeut Yrkesutdanning er for deg som vil jobbe profesjonelt med mennesker. Dette er et 1-årig påbygnings studie for deg som har tatt HelhetsTerapi Grunnkurs hos SolstadAkademiet. Ved endt studie vil du kvalifisere til opptak i NLH (Norges Landsforbund for Homøopraktikere) og gjennom de ha en stødig organisasjon i ryggen, få mulighet til å tegne forsikring og kunne melde deg inn i Alternativregisteret i Brønnøysund, slik at du e bl.a er fritatt for moms på dine tjenester, noe du trenger for å kunne overleve som terapeut. NLHs godkjenning, er vårt kvalitetsstempel, som vi er veldig stolte av. I tillegg vil du underveis i utdanningen motta et sertifikat fra The Society of NLP i USA som gir deg graden NLP Master Practitoner, dette fordi våre HelhetsTerapeuter har NLP studiet som studiekrav. Det gjør at du ved endt utdannelse også har en internasjonalt anerkjent utdannelse. Du som tar denne utdannelsen kvalifiserer også til vår HypnoTerapeut utdannelse dersom du legger til weekendkurset DrømmeReiser.

 

Hva inneholder studiet?

Studiet består av 6 dager energiterapi, 5 dager massasje og 17 dager NLP/Hypnoterapi studier, samt ett weekendkurs i utlandet. Les mer her:

 

* 15 dager NLP coaching i form av studiet NLP Master Practitoner. Disse dagene er delt i fem temaer. Temaene vi er innom på studiet er: Familie Coaching, Life Coaching, Målcoaching, Hypnoterapi, Forhandlinger/Salg/Networking. Du vil få lære hvordan å jobbe med en coachende tilnærming, stille gode spørsmål og utføre grunnelggende coaching teknikker. Lengre ned på denne siden vil du kunne lese en detajlert fagplan for hvert tema. For mer detaljert informasjon om NLP Master Practitoner, se NLP Master Practitoner i hovedmenyen ovenfor.

 

* 6 dager EnergiTerapi. EnergiTerapi er en form for Terapeutisk Berøring som utføres med kunden liggende på behandlingsbenk. Kunden har alle klærne på og ligger behagelig, mens behandleren leter etter muskulære og emosjonelle blokkeringer eller skjevheteter og hevelser i klientens fysikk. Når disse oppdages, blir behandleren på stedet og via en kombinasjon av samtale, strykning og akupressur oppmuntres kunden til å gi slipp på traumet som ligger i kroppen/sinnet/emosjonene. Man sier ofte at kunden leger seg selv, gjennom en kombinasjon av endelig å gi slipp, at immunforsvaret motiveres og produksjonen av lykke-hormoner økes. EnergiTerapi er godt for alle typer emosjonelle-, livsstilsfremkalte- og fysiske plager. EnergiTerapi er den mest varsomme terapiformen som finnes og den egner seg derfor godt til de virkelig vonde opplevelsene, som kanskje er for vonde eller vanskelige å snakke om. EnergiTerapi krever bare tilstedeværelse og det er opp til klienten hva som deles. I EnergiTerapi er det terapeutens oppgave å bare være til stede og støtte. Mange opplever store lettelser allerede etter første time, mens andre ser verdien i et lengre forløp. Alle mennesker opplever livet og livet setter spor i oss alle. Alle mennesker behøver denne muligheten til å lytte inn, til å være til stede og til å tillate seg å forløse. Det er hva EnergiTerapi gjør, i tillegg til å revitalisere, gi håp, ro og fremtidsvisjoner. Studentene oppfordres dette studieåret til å fordype seg i studier i fysikk på egenhånd ved siden av studiet, det forventes at studenter kjøper minst en valgfri bok fra skolens bokliste innen dette temaet og skriver en bokrapport fra boken som leveres inn senest på sertifiseringsdagen. For mer informasjon om EnergiTerapi, se EnergiTerapi siden som du finner i hovedmenyen.

 

* 5 dager Velvære Massasje. Det finnes ingen mer velgjørende behandling enn massasje. På SolstadAkdemiet mener vi at massasje er en naturlig del av et hvert terapeutisk forløp. På studiet vil du få lære enkel massasje til velvære for hele kroppen, som du kan bruke som en del av behandlingen til klienten. Vi jobber med hverandre praktisk i klasserommet, studenter som er ukomfortable med å kle av seg i klasserommet kan motta behandlingen med klær på (myk kroppsnær topp og bukse er i så fall nødvendig). Disse dagene vil du motta linker til noe teori på video før hver gang, slik at vi kan jobbe praktisk i klasserommet. Hvert halvår fordyper vi oss i spesifikke særemner, disse byttes ut hvert år, her ser du kommende særemner Ayurveda (høst 17) og Naturmedisin (vår 18), studentene handler selv inn aktuell lærebok som de fordyper seg i til sitt særemne, studentene skal som hovedregel velge fra skolens bokliste, men kan foreslå bøker selv. Ved kursslutt leverer studentene en bokrapport fra sitt særemne. Det forventes at studenter bruker det de lærer fra fordypningsboken i behandlingen i klasserommet. For mer informasjon om Velvære Massasje, se Velvære Massasje siden som du finner i hovedmenyen.

 

* Yoga og Chakra/Tur. Paralellt med studiet vil du bli bedt om å gjøre et Yoga prosjekt hjemme. Yogaprosjektet består i å trene Yoga jevnlig hver vår (fra juli til desember) for å oppdage den terapeutiske virkningen yoga kan gi. Sammen med ditt Yoga prosjekt vil du bli bedt om å skrive en dagbok over hva du opplever og forløser som resultat av Yogaen. Hvilken form Yoga prosjektet tar bestemmer du selv. Du kan trene yoga på YouTube, kjøpe videoer eller oppsøke et treningssenter, om du vil, kan du også velge Tai Chi eller Chi Gong. Det forventes at du i kombinasjon med ditt Yoga prosjekt setter seg inn i Chakra systemet og arbeid med mantraer. Når du er ferdig med ditt Yoga prosjekt, leverer du en oppgave som leveres på papir til skolen som foreller hva ditt prosjekt har lært deg og hvordan du kan bruke det videre privat og i din praksis. Oppgaven skal vise at du har opparbeidet en forståelse av både yoga, chakraer og mantraer. Tur prosjekt, minst 3 ganger pr uke i tiden januar til juni, skal du gå en tur på minst 45 minutter. Du velger selv om du vil gå alene eller med noen og om du vil gå i by, park eller natur. Skolen anbefaler at du veskler litt på for å få flere nyanser. På disse turene er formålet å lære å bruke sansene og lytte til din indre sannhet og budskap som kommer til deg. I forbindelse med turene skriver du en turdagbok hvor du journalfører dine opplevelser på tur, gjerne i kombinasjon med bilder. Når vårsemesteret er over, skriver du en oppgave som leveres på papir til skolen, oppgaven skal fortelle hva ditt prosjekt har lært deg og hvordan du kan bruke det videre privat og i din praksis.

 

* Weekend kurs i Intuitiv Kommunikasjon. På høsten reiser vi bort en helg for å jobbe med Intuitiv Kommunikasjon. Vi begynner helt fra grunnmuren av, så det er helt ok om du aldri har jobbet intuitivt før. Formålet med reisen er at du skal få lære hva intiusjon er og hvordan du kan bruke det, både i eget liv, og selvfølgelig terapeutisk. Kurset foregår noe utendørs på historiske steder i kombinasjon med meditasjoner utendørs og innendørs. Vi vil også gjøre noe yoga og meditasjon hver dag, i tillegg til gruppesamtaler og journalføring. På alle weekend kurs arrangeres det kveldsaktiviteter i form av severdigheter, konserter, restauranter o.l. som studentene kan delta på om de ønsker, disse betaler man for separat dersom man vil delta. Det gjøres oppmerksom på at det er uakseptabelt på bli beruset på disse reisene. Dette er studiereiser og vi reiser bort for å øke fokus på det faglige, det forventes derfor også at alle deltagere går til sengs senest kl 24 hver kveld. Weekend kurset på 1. studieår gjennomføres fredag til søndag. Det er mulig å forlenge reisen i begge ender, det ordner du i så fall selv, i kommunikasjon med hotellet. For å delta på weekend kurs, må du være påmeldt senest 2 måneder før avreise. Melder du deg på nærmere avreise enn 2 måneder, ser vi om vi får deg med, men kan ikke garantere det, du blir da med neste gang reisen arrangeres.

OBS! Studieavgiften inkluderer selve undervisningen (kurset), overnatting og frokost. OBS, igjen! Du betaler altså selv all transport til/fra og på destiansjonen, dette inkluderer fly, buss, taxi og annen nødvendig transport, samt mat og drikke utover frokost, dette må du altså beregne å betale selv i tillegg til studieavgiften). Reisemålet forandrer seg fra år til år, vi velger alltid destinasjoner i Europa.

 

* Nettkurs 1: Kunstterapi og Kreativ Coaching. Dette er et nettkurs som enkelt tar deg innom flere temaer innen Kunstterapi, slik som tegning, maling, installasjoner, leire, foto m.m. Teknikkene skal du så bruke til å veilede testkandidater.

 

* Nettkurs 2: Lørdagsjournalen. Lørdagsjournalen er et kurs hvor du 1 dag i uken i et helt år mottar et spørsmål via mail. Hver lørdag setter du deg så ned og svarer på spørsmålet i dagboks form. Spørsmålene er filosofiske, coachende eller terapeutiske.

 

Hvem passer studiet for?

Helhetsterapeut Yrkesutdanning passer for alle som er interessert i mennesker. Dette er en yrkesutdannelse og er laget for å ruste deg til en hverdag som profesjonell terapeut, både i forhold til faglig innhold og i forhold til at du ved endt utdanning har mye trening og erfaring i å jobbe med mennesker. Utdanningen passer også godt for deg som bare vil lære for å hjelpe deg selv, eller vil hjelpe dine nære og kjære på hobbybasis. Hos oss er som regel klassen delt i halvparten yrkesstudenter og halvparten privatpersoner som studerer for egen nytte. Du vil oppleve at du vil trives og passer inn hos oss, det gjør alle :)

 

Dette er HelhetsTerapeut Yrkesutdanning studiet:

Studiet er en kombinasjon av studiene NLP Master Practitioner, Energiterapi, Velværemassasje, Hypnoterapi, Nettkurs og ett Weekendkurs i utlandet. Weekend kurset i utlandet er inkludert i studieavgiften. OBS! Studieavgiften inkluderer selve undervisningen (kurset), overnatting og frokost. OBS, igjen! Du betaler altså selv all transport til/fra og på destiansjonen, dette inkluderer fly, buss, tog, taxi og annen nødvendig transport, samt mat og drikke utover frokost, dette må du altså beregne å betale selv i tillegg til studieavgiften). Reisemålet forandrer seg fra år til år, vi velger alltid destinasjoner i Europa. Tema for reisen på dette studiet er Intuitiv Kommunikasjon. Høst 2017 går reisen til Wien i Østerike og høsten 2018 reiser vi til Bourdaux i Frankrike.

 

I tillegg vil du mellom enkelte samlinger, motta studiemateriell som du bruker til å forberede deg eller til repetisjon. Det gjør at vi kan bruke mer av tiden i klasserommet til praktisk arbeid, mens du forsterker teorien hjemme.

 

Kollokviegrupper:

Alle studenter møtes en gang pr måned i sine kollokviegrupper for å jobbe sammen om praktiske øvelser, studere sammen og jobbe terapeutisk på benk. Vi hjelper deg å finne en kollokviegruppe som passer for deg. Studenter med lang reisevei kan delta i kollokvie via Skype, men vi anbefaler personlig tilstedeværelse til alle som har mulighet.

 

Fagplan NLP dagene:

Hva vil du lære? Nedenfor følger en beskrivelse av hvert tema vi skal innom på studiet. Etter fullført studie mottar du sertifiseringen NLP Master Practitioner fra The Society of NLP, signert av Richard Bandler og John La Valle:

Faginnhold på studiet:

På Master Practitoner har vi fokus på å trene deg til Coach rollen og du får flere oppsett for hvordan å jobbe profesjonelt med kunder. Du er ikke profesjonell Coach ennå, så du bruker fortsatt deg selv som hovedobjekt, men metodene du bruker er laget slik at du får komplette oppsett for hvordan du kan bruke det du har lært på virkelige kunder umiddelbart. På SolstadAkademiet er vi veldig opptatt av at du skal praktisere på testkandidater så snart som mulig etter at lærdommen er mottatt. Det du får lære på Master Practitoner er:

Hypnoterapi 4 dager. Hypnoterapi er en stor og viktig del av NLPen. På NLP Practitoner lærte du hvordan du bruker grunnprinsippene innen Hypnoterapi og hvordan du kan bruke det til å jobbe med tid, traumer og fobier. På dette semesteret får du lære hvordan du kan bruke Hypnoterapi i forhold til Selvtillit og Sceneskrekk/Foredrag/Møteprestasjoner (dag 1), vektreduksjon (dag 2) og røykeslutt (dag 3), samt hypnoterapi før/under/etter svangerskap (dag 4).

Life Coach/Livsstils Coach 3 dager. Som Coach vil du oppleve at mange mennesker kommer til deg fordi de behøver å gjøre en endring i hvordan de lever, enten det gjelder sosiale relasjoner, spisevaner, trening eller annet. Dette har vi gjort enkelt for deg, ved å gi deg en enkel struktur å jobbe etter og mange spennende øvelser du kan bruke.

Målcoaching 3 dager. Som Coach vil du oppleve at det å hjelpe andre gjennom Målcoaching er noe av det mest givende du kan jobbe med. Mennesker som kommer til deg for å heve sine prestasjoner i livet eller på jobb, vil ha enorm nytte av Målcoaching og du vil oppleve at Målcoaching er noe av det enkleste og mest populære du kan jobbe med. På studiet får du vårt komplette oppsett for Målcoaching.

Forhandlingsteknikker, Salg og Networking 3 dager

Du vil være deg selv evig takknemlig for at du gikk denne utdanningen og fikk lære forhandlingsmodellen Sleigh of Mouth. Fra nå av vil du kunne vinne i enhver forhandling privat, på jobb og i alle andre sammenhenger. Sleigh of Mouth gir deg en kommunikasjonsplattform av store dimmensjoner og du vil fra nå av ha påvrikningskraft i alle sammenhenger. Du får også lære verdifulle salgsteknikker og et viktig Networkingsprinsipp. Begge disse vil hjepe deg når du skal starte din egen praksis og det er samtidig verdifulle metoder du kan lære videre til dine egne kunder.

Familie Coaching 3 dager

På den siste modulen vil du få lære SolstadAkademiets oppsett for hvordan du jobber med barn, par og familier. Dette er en veldig nyttig og praktisk modul som gjør deg i stand til å jobbe med barn, par og familier som målgruppe. En jobb som er veldig givende og variert.

 

Fagplan Helhetsterapi dagene:

2. års studenter følger samme studieplan som 1. års studenter. Det er likevel to forskjeller på 1. og 2. års studenter. 2. års studentene får 2 nye særemner og de kan velge å gå direkte til behandlig i grupper uten å delta på undervisningsdelen etter lunsj. Hensikten med dette året er å styrke den enkelte student i det praktiske arbeidet og sikre den faglige kompetansen før en yrkestittel utdeles. Fagplan følger her:

Fagplan Helhetsterapi dagene:

Hvert halvår jobber studentene med særemner, et emne de skal fordype seg ved siden av studiet. Skolen bestemmer temaet for særemne hvert halvår og studentene velger bok/tema fra skolens bokliste/temaliste. Særemnet for hvert halvår vil også gå som en rød tråd i undervisningen gjennom det aktuelle semesteret. Planlagte særemner er: Høst 2018 ayurveda, Vår 2018 naturterapi. Nedenfor finner du fagplan for gjennomføring av studiet fra januar 2018:

 

Dagene er lagt opp slik:

Kl 09.15 (frivillig oppmøte på turen): Studenter som ønsker det møtes utenfor skolen til felles tur i det vakre naturreservatet hvor vi har våre lokaler (studenter som ønsker å gjøre avtale om andre tider for oppmøte er velkommen til å gjøre det). Det er viktig å huske å gå tur uansett vær, sørg for å alltid møte på skolen i myke, behagelige klær, som gjør at du kan være utendørs uansett vær.

Kl 09.45: Lokalene åpner og studenter samles for morgen frukt, kaffe og te i 1. etage.

Kl 10.00: Morgenmeditasjon med dagens tema, gjennomføres utendørs ved oppholdsvær, ta med sitteunderlag/pute/yogamatte/pledd til dette.

Kl 10.30: Undervisning starter i klasserommet med dagens tema, ha med innesko eller varme sokker, vi bruker ikke utesko i lokalene, de kan plasseres i gangen eller i garderoben.

Kl 12.15: Lunsj

Kl 13.00: Undervisning i arbeid på benk

Kl 14.00-15.50: Studentene jobber i grupper a 2 eller 3 på benk med dagens metode

Kl 15.50: Avslutning i klasserommet

 

Ved avsluttet studie utdeles midlertidig kursbevis. Endelig sertifisering deles ut på vår felles Graduation som avholdes for alle klasser i juni og desember hvert år. Studenter som ikke kan møte til Graduation vil få sitt tilsendt pr post etter Graduation. På graduation dagen kan de som ønsker det bli med på middag og kveldsaktivitet, dette bekostes i så fall av studenten selv. Tidligere studenter og venner av skolen inviteres også til Graduation.

 

Fagplan HelhetsTerapi.

På HelhetsTerapi studiet undervises det fra SolstadAkademiets egen lærebok, Mitt Skattekammer. Hver gang vil vi også i meditasjon jobbe med et relevant tema. Det vil hver dag undervises noe i semesterets særemne fra skolens ståsted. Særemne varierer hver semester (vår og høst) og innebærer at hvert semester jobber studentene med et særemne ved siden av studiet. Særemnene varierer hvert år og bestemmes av skolen. Planlagte særemner er: Ayurveda høst 2017 og NaturTerapi vår 2018. I særemne velger studenten en bok fra skolens pensumliste som hun/han fordyper seg i, på enkelte særemner kan studentene velge bok selv innen temaet. På slutten av tiden for særemne, leverer studenten en skriftlig oppgave på papir til skolen som forteller hva studenten har lært og hvordan dette kan brukes privat og i en praksis.

 

Dag 1:

MeditasjonsTema: Sten/Krystaller

Undervisning: Kundebehandling, etikk, moral, lovgivning, forsikring, foreningstilhørighet (s 6-13 og 181-189), studentene får utdelt kompendiene start for deg selv og markedsføring til egenstudier, vi underviser også i samt Særemnetema

BehandlingsTema: EnergiTerapi, Rygg og Skuldre

 

Dag 2:

MeditasjonsTema: Tre

Undervisning: Pust og Puls (s 94-96)

BehandlingsTema: VelværeMassasje, Rygg og Skuldre

 

Dag 3:

MeditasjonsTema: Blomster/Vekster

Undervisning: Jording, energibeskyttelse, energibrudd, send og ta imot energi (s 29-41)

BehandlingsTema: EnergiTerapi, Armer og hender

Dag 4:

MeditasjonsTema: Vann

Undervisning: Fysikk og Kroppsspråk (99-108), samt undervisning i Særemnetema

BehandlingsTema: VelværeMassasje, Armer og hender

 

Dag 5:

MeditasjonsTema: Ild

Undervisning: Energilek (s 18-27), samt undervisning i Særemnetema

BehandlingsTema: EnergiTerapi, Bekken, mage, bryst og hals

 

Dag 6:

MeditasjonsTema: Luft

Undervisning: EFT (Emotional Freedom Techiques), samt undervisning i Særemnetema

BehandlingsTema: VelværeMassasje, Bekken, mage, bryst og hals

 

Dag 7:

MeditasjonsTema: Jord

Undervisning: Praktisk Energiarbeid (s 64-71), samt undervisning i Særemnetema

BehandlingsTema: EnergiTerapi, Føtter og ben

 

Dag 8:

MeditasjonsTema: Hjelpere

Undervisning: Kroppen (s 110-121), samt undervisning i Særemnetema

BehandlingsTema: Velvære Massasje, Føtter og ben

 

Dag 9:

MeditasjonsTema: Sjelehagen

Undervisning: Fysikkens Magi (s 86-93), samt undervisning i Særemnetema

BehandlingsTema: Hode, nakke, hals, øre med ørelysbehandling

 

Dag 10:

MeditasjonsTema: Naturåndene

Undervisning: Egenpleie og Ayurvedisk egenmassasje (s 122-127), samt undervisning i Særemnetema

BehandlingsTema: EnergiTerapi, Energifeltene eter, aura og chakra

 

Dag 11:

MeditasjonsTema: Kraftdyr

Undervisning: Aura, Chakra og Eter (s 74-84), samt undervisning i Særemnetema

BehandlingsTema: Arbeid i Energifeltene Aura, Chakra og Eter

 

Egenstudier: Studentene leser selv s 44-64 og 139-176

 

Fagplan Weekendkurs i Intuitiv Kommunikasjon:

OBS! Studieavgiften inkluderer selve undervisningen (kurset), overnatting og frokost. OBS, igjen! Du betaler altså selv all transport til/fra og på destiansjonen, dette inkluderer fly, buss, taxi og annen nødvendig transport, samt mat og drikke utover frokost, dette må du altså beregne å betale selv i tillegg til studieavgiften). Reisemålet forandrer seg fra år til år, vi velger alltid destinasjoner i Europa.

 

Fredag:

12.00 Ankomst, bli kjent

12.30-14.00 Meditasjonsarbeid

14.00-16.00 Lunsj

16.00- ca 18.00 Meditasjonsarbeid

Ca 18.00 Middag og kveldsaktivitet for de som ønsker å delta

 

Lørdag:

10.00 Morgen yoga, sharing og journalføring

11.00 Arbeid utendørs i historiske omgivelser

13.00-15.00 Lunsj

15.00-ca 18.00 Meditasjonsarbeid/Praktisk arbeid på medstudenter

Ca 18.00 Middag og kveldsaktivitet for de som ønsker å delta

 

Søndag:

10.00 Morgen yoga, sharing og journalføring

11.00 Arbeid utendørs i naturen

13.00-15.00 Lunsj

15.00- ca 18.00 Praktiske øvelser på medstudenter

18.00 Hjemreise for de som ikke velger å bli noen dager ekstra

 

På dette kurset gjennomføres nesten all undervisning som praktiske øvelser og meditasjoner. Det føler ingen kompendier med kurset. Studentene oppfordres til å ta med seg en notatbok som kan brukes til å notere fra undervisningen og samtidig fungere som dagbok fra meditasjoner og andre opplevelser på kurset.

OBS! Avvik fra tidsplanen vil forekomme i tråd med flyforbindelse til destinasjonen.

 

For mer informasjon om Studiereisen, se Weekend Kurs siden vår, du finner den i hovedmenyen.

 

 

Praktisk Informasjon

 

Studiedager 2017-2018

 

OBS! Det publiseres datoer langt frem i tid, for at 1. års studenter skal kunne planlegge sin hverdag. Vi understreker at alle datoer kan bli flyttet, påmeldte studenter vil i slike tilfeller bli varslet via e-mail.

 

Studiedatoer publiseres normalt ca 6 måneder frem i tid.

 

Studenter skal ikke nødvendigvis delta på alle dager som står her, dette er en langtidsplan for flere semestre. Hver student skal ila sitt studie delta på følgene: NLP Master Practitoner 1-17, Energi 1-6, Velvære Massasje 1-5 og begge utenlandsreisene.

 

Vi har løpende opptak på semestrene EnergiTerapi og Velvære Massasje, mens NLP delen alltid starter i august. Hvordan dette gjøres i praksis får du forklart når du starter på studiet.

 

Har du spørsmål ang dette er du hjertelig velkommen til å kontakte skolen. Vi gjør også oppmeksom på at datoer for reiser og klasseromsundervisning kan bli flyttet underveis, påmeldte studenter vil da bli tilskrevet.

 

Når det gjelder reiser låses datoen 2 måneder før avresie, slik at studenter kan bestille flybilletter i god tid. Det er viktig at ingen bestiller flybilletter som ikke kan endres, før etter at datoene er låst.

 

Undervisning i klasserommet:

 

Høst 2017

 

21. august, NLP Master 1 OBS! Kveldstid denne gangen

21. august, dagtid, Velvære Massasje 1

18. september, dagtid, NLP Master 2

19. september, dagtid, Velvære Massasje 2

11. oktober, dagtid, Velvære Massasje 3

16. oktober, dagtid, NLP Master 3

30. oktober, dagtid, NLP Master 4

13. november, dagtid, NLP Master 5

15. november, dagtid, Velvære Massasje 4

11. desember, dagtid, NLP Master 6

12. desember, dagtid, Velvære Massasje 5

 

Vår 2018

 

9. januar, dagtid, Energi 1

15.-18. januar, dagtid, NLP Master 7-10

5.-7. februar, dagtid, NLP Master 11-13

13. februar, dagtid, Massasje 1

5.-8. mars, dagtid, NLP Master 14-17

13. mars, dagtid, Energi 2

12. april, dagtid, Massasje 2

24. mai, dagtid, Energi 3

13. juni, dagtid, Massasje 3

 

Datoer for Høst 2018 vil bli publisert er ca 6 mnd før studiestart.

 

Reise 2017:

20.-22. oktober, Wien, Østerike, Ituitiv kommunikasjon

 

Studiet rullerer med løpende opptak hele året. Studiedatoer publiseres her fortløpende minst ca 6 måneder frem i tid.

OBS! Vi gjør oppmerksom på at alle datoer er foreløpige datoer og at flyttinger av datoer kan forekomme. Reisedatoer låses 2 mnd før avreise, viktig at ingen bestiller flybilletter som ikke kan flyttes før reisedatoene er låst.

Sted:

Klasseromsundervisningen gjennomføres i en gammel, flott bestyrerbolig som ligger i et museum og naturreservat. Den perfekte ramme for en skole som SolstadAkdemiet. Området ligger like utenfor Lillestrøm i Akershus. Lokalene har gratis parkering rett ved døren og gode kollektivforbindelser både med tog og buss. Adressen er: Fetsund lenser

Lundveien 3, 1900 Fetsund

Pris:

Studieavgiften for dette året er kr 24.999,-. Du kan dele betalingen i 12 innbetalinger a 2.099,-.

Betaling:

Du betaler enkelt via PayPal. Du velger selv ved påmelding om du vil betale hele studieavgiften med en gang, eller om du vil dele betalingen i 12 rentefrie innbetalinger a 2.099,-. Dersom du foretrekker faktura fremfor å betale via PayPal, gir du skolen beskjed, så ordner vi dette.

Opptakskrav:

For å bli elev på dette studiet, må du ha fullført studiet HelhetsTerapi Grunnkurs hos SolstadAkademiet.

Løpende opptak:

HelhetsTerapet studiet har løpende opptak hele året. Det betyr at du møter til første studiedag etter at du har meldt deg på og betalt første innbetaling. OBS! Dette gjelder dagene som heter EnergiTerapi og VelværeMassasje, NLP dagene følger en fast struktur, som starter opp ved semesterstart, her må du følge studiet fra det som kalles dag 1, frem til dag 17. Det betyr at ditt første studieår kan ta mer enn 1 kalenderår avhengig av ditt NLP studie. Du kan likevel fortsette til 2. året på utdanningen selv om du ikke har fullført NLP grunnkurset.

Lekser:

Mellom hver samling i klasserommet, gir vi lekser. Det vil variere fra oppgaver og bokrapporter til journalføring og praktisk arbeid. Mengden hjemmearbeid er ikke større enn at du lett vil klare det i en travel hverdag.

Kollokviegrupper:

På studiet dannes det kollokviegrupper. Disse gruppene møtes minst en gang pr måned for å gjøre øvelser og arbeide terapeutisk.

Eksamen:

På NLP studiet har vi en todagers praktisk eksamen. Dette er morsomme og trivelige dager hvor vi gjør øvelser og hvor studentene presenterer noe av sitt hjemmearbeid. Innen EnergiTerapi og VelværeMassasje skal studentene levere 10 tilbakerapporteringer fra klienter for hvert av de to fagområdene, samt en skriftlig hjemmeeksamen som går på etikk, moral, hvordan man driver for seg selv og arbeidsmetode, samt enkelte spørsmål fra pensum. 2. års studenter skal også så langt det er mulig behandle sin lærer som en del av sin eksamen.

Nettkurs:

Deler av studiet kan av og til gjennomføres som nettkurs, men dette er et studie som krever tilstedeværelse i klasserommet på de oppsatte dager.

Klientbehandlinger:

Tjen penger mens du studerer

Alle som studerer hos oss, oppfordres til å starte med å gi studentbehandlinger til klienter allerede fra første dag. Det er fordi du er helt avhengig av å praktisere for å bli flink og fordi du med fordel bør trene, mens lærdommen er fersk. På den måten kan du også tjene penger mens du studerer og begynne å bygge deg en kundekrets. Det er viktig her at du understreker for klientene at du er i en utdanningsfase og ikke er ferdig utdannet terapeut.

Fravær:

Dette er en utdanning hvor tilstedeværelse er helt nødvendig. Dersom en student har mer enn 10% fravær, må studenten ta igjen den aktuelle tiden neste gang studiet gjennomøfres, før diplom for utdannelsen deles ut.

NAV støtte/Søtte fra arbeidsgiver/fagforening:

Vi har hatt studenter på dette studiet som har fått sitt studie betalt av NAV. Dersom dette er aktuelt, ta kontakt med skolen, så sender vi deg alt nødvendig papirarbeid som NAV behøver. Vi har også hatt studenter som har fått sin utdanning betalt av sin arbeidsgiver og fagforbund. Ta kontakt med skolen, så tilrettelegger vi alt papirarbeid disse instanser behøver dersom dette er aktuelt for deg.

Studiebetingelser:

- Du må ha fylt 21 år for å søke opptak

- Du kan ikke ha mer enn 10% fravær på klasseromsundervisning for å motta sertifisering

- Skriftlig hjemmearbeid og tilbakerapporteringer fra klienter må være levert skolen før sertifiseringer deles ut.

- Påmelding til studier og kurs er bindene og innbetalt studieavgift tilbakebetales ikke, da studenter som går glipp av undervisning får anledning til å ta igjen tapte dager vederlagsfritt neste sesong.

- Ved påmelding i skjemaet nedenfor bekrefter du at du har lest og forstått studiebetingelsene ovenfor.

Kjønnsbalanse:

Da vi i Massasje undervisningen jobber på benk uten klær har vi satt en standard for kjønnsbalanse ved skolen, slik at studentene kan velge å jobbe praktisk bare med en av eget kjønn. Dette fordrer at for å ta inn menn på studiet krever det at vi har minst 2 påmeldte menn som følger samme studieforløp, slik at disse kan danne sin egen herreklasse i det praktiske arbeidet. De semestrene vi ikke har herreklasser, oppretter vi en venteliste, slik at påmeldte blir varslet når vi har en klasse som er stor nok til at vi kan starte opp en herreklasse.

Påmelding:

Dette studiet er kun åpent for studenter som har fullført HelhetsTerapi Grunnstudie hos SolstadAkademiet. Studenter melder seg på ved å melde interesse mens de går på grunnstudiet eller ved å maile skolen på cecilie.hunvik@solstadakademiet.no

Cecilie Hunvik grunnla SolstadAkademiet for snart 10 år siden. Hun har en lang og bred utdannelse innen terapi og NLP Coahching. Hun er godkjent NLP Coaching Trainer fra The Society of NLP og Richard Bandler i USA. Hun er utdannet Kost- og Ernæringsterapeut, Hypnoterapeut og EFT behandler. Hun studert 5 år på Bevissthetsskolen og 3 år på Krystallakademiet. Hun har også studert psykologi, mindfulnes, meditasjon, ayurveda, massasje, Rosenmetoden, Healing, Yoga, Akupressur, Etikk, Kunst og Håndverk for å nevne noe.

Cecilie har jobbet profesjonelt med mennesker i over 20 år. Hun startet sin yrkeskarriære innen motebransjen og satt i mange år i ledergruppen i H&M distansehandel hvor hun lærte mye om å styre en sukessfull bedrift på en kostnadseffektiv måte. Denne lærdommen sitter dypt, og er tydelig å se i hvordan SolstadAkademiet drives, høy kvalitet til lavest mulig pris. Cecilie er også en veldig engasjert sjel som gjør mye frivillig arbeid i sitt lokalsamfunn, til stor glede for seg selv og andre. Noe av det viktigste i Cecilies liv er progresjon; å stadig utvikle og forbedre seg selv og SolstadAkademiet. Det vises i at kurs og utdanninger på SolstadAkademiet alltid er "up to date" og at hun deler mye fra sin praksis og personlige liv når hun underviser, og på den måten klarer hun å engasjere og begeistre, slik at læring blir enkelt og morsomt.

Slik kommer du i kontakt med SolstadAkademiet:

 

Email: cecilie.hunvik@solstadakademiet.no

Telefon: 41 44 74 71

Besøksadresse: Besøksadresse varierer etter anledning, du vil motta korrekt adresse etter andledning ved påmelding/bestilling.

Postadresse:

SolstadAkademiet

Postboks 122

1900 Fetsund

CECILIE HUNVIK

Grunnlegger SolstadAkademiet

 

Se den hypnoterapeutiske meditasjonen Dine Grunnstener og få hjelp til å bygge et sunnere, sterkere og lykkeligere liv :)

Dette sier våre studenter om oss:

 

Dette sier våre studenter om skolen:

 

Tusen takk kjære Cecilie for tre nye lærerike dager med deg! Jeg har lært å ha mer tillit til mine egne evner etter dette og det er et stort gjennombrudd for meg. Teknikkene vi har lært er jeg veldig begeistret for, de er varierte og effektive. Dette kommer jeg til å dra stor nytte av fremover i mine klientbehandlinger. Jeg lærer også mye av din raushet, du byr på deg sjøl og er vennligheten selv. Tusen takk! Varm klem

 

Modulen har derfor gitt meg svar på “hva jeg skal gjøre når jeg blir stor” og jeg vet jeg kan mestre.

 

Gleder meg til hver dag jeg skal på skolen. Det gode miljøet hjelper du som lærer godt til å skape. Jeg har fått flere venner for livstid allerede og føler meg inkludert og at alt er veldig profesjonelt – både når det gjelder det faglige og taushetsplikt -samt bruk av tid. Tone Kvam

 

Det kan jeg varmt anbefale. NLP er et flott verktøy og den måte som Cecilie lærere det fra seg på er helt fantastisk. Jeg kommer til å ta alle 3 NLP studier hos Solstad akademiet. Vennlig hilsen Casper Jørgensen

 

Kjære Cecilie Jeg er kjempefornøyd så langt i de kursene jeg har hatt innenfor helhetsterapi studiet og solstadprosessen samt massasjekurset jeg tok er jeg veldig fornøyd med. Jeg har kommet i dyp kontakt med meg selv, blitt flinkere å slappe av. Tenker annerledes, merker jeg er i en stor endringsprosess som skremmer meg men samtidig gir meg en følelse av å være på riktig livsvei...gir meg mer selvtillit, mer livsglede, samtidig har jeg opplevd å finne min sjele/livsvenn følges venn.noe som har gitt meg veldig mye både av kjærlighet og sorg...Jeg har møtt så vanvittig mange herlige personligheter, spennende mennesker på kursene. Virkelig selvutvikling til de grader. Jeg er veldig sårbar, samtidig veldig trygg på at jeg heller mer og mer mot det alternative,og ønsker å lære mer om dette:) Med vennlig hilsen Kjersti

 

Hos SolstadAkademiet handler det ikke bare om å leve, men om å oppleve <3

Copyright @ All Rights Reserved