EnergiTerapi

ENERGITERAPI - 6 dagers kurs kr 4.999,-

 

Vil du lære om energien i oss og rundt oss, og hvordan vi kan bruke energi som et verktøy for å jobbe med Terapeutisk Berøring?

 

Da er EnergiTerapi kurset for deg. EnergiTerapi er den mest varsomme formen for terapi og passer for alle som har opplevd vonde utfordringer i livet som de vil forløse, men også for alle som strever i nåtid med stress, dårlig søvn, begrenset pust, sorg, ensomhet, tristhet, selvtillitt, oppblåsthet, fordøyelse, muskel-/skjelett-/ledd-plager eller mangel på retning og glede.

 

I EnergiTerapi ligger klienten behagelig på behandlingsbenk med alle klærne på. Terapeuten sin oppgave er å være til stede som samtale partner dersom klienten ønsker det, eller som et stille, betryggende nærvær, dersom klienten behøver stillhet og ro til egne, indre prosesser. Dette styrer gjerne seg selv.

 

Under behandlingen beveger terapeutens hender seg rolig over klientens muskulære system og leter etter hevelser og skjevheter som skyldes emosjonelle spenninger. Terapeuten leter også etter det vi kaller energiblokkeringer, som er områder i kroppen som vi på en måte stenger av via spenning og mangel på pust og oppmerksomhet, en litt diffus tilstand vi skaper når livet går oss imot og som vi glemmer å korrigere når livet blir bedre.

 

Terapeutens oppgave er å finne disse blokkeringene og gjennom berøring og lett akupressur, kombinert med samtale, motivere kroppen til å gi slipp og slippe livet inn. Mange omtaler EnergiTerapi som Healing, fordi de opplever å bli fri fra en rekke plager når kroppen gir slipp på det vonde og tillater livet å komme inn igjen. Dette er å se på som en hyggelig bi-effekt av EnergiTerapi, som egentlig ikke er Healing, men at kundens kropp motiveres til å lege seg selv, litt som placebo egentlig :)

 

Vi har hatt mange healere på kurs hos oss, og det er helt lov å ta i bruk slike evner også under EnergiTerapi, men det er ikke en forutsetning for å jobbe terapeutisk med EnergiTerapi. EnergiTerapi er noe alle får til. På kurset får du lære masse teori og trene praktisk, mens vi jobber oss igjennom hele kroppen, du får også lære litt fysikk, samtaleteknikk og EFT (Emotional Freedom Techiques).

 

Dagene er lagt opp slik:

Kl 09.15 (frivillig): Studenter som ønsker det møtes utenfor skolen til felles tur i det vakre naturreservatet hvor vi har våre lokaler (studenter som ønsker å gjøre avtale om andre tider for oppmøte er velkommen til å gjøre det). Det er viktig å huske å gå tur uansett vær, sørg for å alltid møte på skolen i myke, behagelige klær, som gjør at du kan være utendørs uansett vær.

Kl 09.45: Lokalene åpner og studenter samles for morgen frukt, kaffe og te i 1. etage.

Kl 10.00: Morgenmeditasjon med dagens tema, gjennomføres utendørs ved oppholdsvær, ta med sitteunderlag/pute/yogamatte/pledd til dette.

Kl 10.30: Undervisning starter i klasserommet med dagens tema, ha med innesko eller varme sokker, vi bruker ikke utesko i lokalene, de kan plasseres i gangen eller i garderoben.

Kl 12.15: Lunsj

Kl 13.00: Undervisning i arbeid på benk

Kl 14.00-15.50: Studentene jobber i grupper a 2 eller 3 på benk med dagens metode

Kl 15.50: Avslutning i klasserommet

 

Ved kursslutt utdeles midlertidig kursbevis. For deltagere som vil sertifiseres som Velvære Veiledere, er det viktig å huske å jobbe praktisk med reelle kunder under utdanning. Før sertifisering leverer alle Velvære Veildere 10 tilbakemeldinger fra reelle, fornøyde kunder, i tillegg til en skriftlig rapport fra Yoga prosjektet og en skriftlig hjemmeeksamen i etikk og moral med case oppgaver. Endelig kursbevis deles ut på vår felles Graduation som avholdes for alle klasser i juni og desember hvert år. Studenter som ikke kan møte til Graduation vil få sitt tilsendt pr post etter Graduation. På graduation dagen kan de som ønsker det bli med på middag og kveldsaktivitet, dette bekostes av studenten selv. Tidligere studenter og venner av skolen inviteres også til Graduation.

 

Fagplan EnergiTerapi.

På EnergiTerapi studiet undervises det fra SolstadAkademiets egen lærebok, Mitt Skattekammer. Hver gang vil vi også i meditasjon jobbe med et relevant tema. Det vil hver dag undervises noe i semesterets særemne fra skolens ståsted. Særemne varierer hver semester (vår og høst) og innebærer at hvert semester jobber studentene med et særemne ved siden av studiet. Særemnene varierer hvert år og bestemmes av skolen. Planlagte særemner er: Ayurveda høst 2017 og NaturTerapi vår 2018. I særemne velger studenten en bok fra skolens pensumliste som hun/han fordyper seg i. På slutten av tiden for særemne, leverer studenten en skriftlig oppgave på papir til skolen som forteller hva studenten har lært og hvordan dette kan brukes privat og i en praksis.

 

Dag 1:

MeditasjonsTema: Sten/Krystaller

Undervisning: Kundebehandling, etikk, moral, lovgivning, forsikring, foreningstilhørighet (s 6-13 og 181-189), studentene får utdelt kompendiene start for deg selv og markedsføring til egenstudier, vi underviser også i samt Særemnetema

BehandlingsTema: Rygg og Skuldre

 

Dag 2:

MeditasjonsTema: Blomster/Vekster

Undervisning: Jording, energibeskyttelse, energibrudd, send og ta imot energi (s 29-41)

BehandlingsTema: Armer og hender

 

Dag 3:

MeditasjonsTema: Ild

Undervisning: Energilek (s 18-27), samt undervisning i Særemnetema

BehandlingsTema: Bekken, mage, bryst og hals

 

Dag 4:

MeditasjonsTema: Jord

Undervisning: Praktisk Energiarbeid (s 64-71), samt undervisning i Særemnetema

BehandlingsTema: Føtter og ben

 

Dag 5:

MeditasjonsTema: Sjelehagen

Undervisning: Fysikkens Magi (s 86-93), samt undervisning i Særemnetema

BehandlingsTema: Hode, nakke, hals, øre med ørelysbehandling

 

Dag 6:

MeditasjonsTema: Kraftdyr

Undervisning: Aura, Chakra og Eter (s 74-84), samt undervisning i Særemnetema

BehandlingsTema: Arbeid i Energifeltene Aura, Chakra og Eter

 

Egenstudier: Studentene leser selv s 44-64 og 139-176

Frivillig tilleggsdag: EFT, snakk med skolen ved oppstart om du vil være med på denne dagen som opprinnelig hører til på Massasje studiet. De som ønkser kan delta gratis på denne dagens EFT undervisning. EFT står for Emotional Freedsom Techniques og er en bevisst berøring (tapping) på kroppens energimeridianer kombinert med øvelser som kobler inn ulike deler av din hjerne og fysikk.

Praktisk Informasjon

 

Du finner påmeldingsskjema til EnergiTerapi nederst på siden

 

Studiedager 2018:

9. januar

13. mars

24. mai

24. august

16. oktober

11. desember

Sted:

Klasseromsundervisningen gjennomføres i en gammel, flott bestyrerbolig som ligger i et museum og naturreservat. Den perfekte ramme for en skole som SolstadAkdemiet. Området ligger like utenfor Lillestrøm i Akershus. Lokalene har gratis parkering rett ved døren og gode kollektivforbindelser både med tog og buss. Adressen er: Fetsund lenser

Lundveien 3, 1900 Fetsund

Pris:

Kursavgiften for dette kurset er kr 4.999,-. Du kan betale hele kursavgiften ved påmelding eller dele betalingen i 5 rentefrie, månedlige innbetalinger a kr 999,- dersom du ønsker det.

Betaling:

Du betaler enkelt via PayPal, du behøver ikke å ha en PayPal konto, du kan betale med ditt vanlige bank/kreditt kort, bare følg de enke anvisningene. PayPal er en av verdens sikreste betalingsløsninger på nett. Du velger selv ved påmelding om du vil betale hele kursavgiften med en gang, eller om du vil dele betalingen i 5 rentefrie innbetalinger a kr 999,-. Dersom du foretrekker faktura fremfor å betale via PayPal, gir du skolen beskjed, så ordner vi dette.

Endring av datoer kan forekomme ved uforutsette hendelser. Studenter må derfor ikke bestille flybilletter o.l. før tidligst 2 måneder før avreise.

Lekser:

Mellom hver samling i klasserommet, gir vi lekser. Disse leksene er frivillige for deg som deltar på dette kurset. Deltar du på kurset som en del av en utdanning, er det en forutstning at lekser gjøres. Leksene vil variere fra oppgaver og bokrapporter til journalføring og praktisk arbeid. Mengden hjemmearbeid er ikke større enn at du lett vil klare det i en travel hverdag.

Kollokviegrupper:

På studiet dannes det kollokviegrupper. For kursdeltagere er det frivillig å delta i disse. For de som tar kurset som en del av sin utdanning er deltagelse i kollokviegrupper en påkrevd del av studiet. Disse gruppene møtes minst en gang pr måned for å gjøre øvelser og arbeide terapeutisk. Det er obligatorisk å delta på kollokvie for studenter, men ikke for kursdeltagere. Studenter med lang reisevei, kan delta på kollokvie via Skype.

Eksamen:

For deg som tar EnergiTerapi som et kurs, er det ingen eksamen. Du vil motta kursbevis på din deltagelse på siste kursdag. Studenter leverer tilbakerapporteringer fra 10 klienter innen hvert fagområde, bokrapport/pro samt en skriftlig eksamen som går på etikk, moral, hvordan man driver for seg selv og arbeidsmetode.

Klientbehandlinger:

Tjen penger mens du studerer

Alle som studerer hos oss, oppfordres til å starte med å gi studentbehandlinger til klienter allerede fra første dag. Det er fordi du er helt avhengig av å praktisere for å bli flink og fordi du med fordel bør trene, mens lærdommen er fersk. På den måten kan du også tjene penger mens du studerer og begynne å bygge deg en kundekrets. Det er viktig her at du understreker for klientene at du er i en utdanningsfase og ikke er ferdig utdannet terapeut.

Fravær:

For å motta kursbevis kan du ikke ha mer enn 1 dag fravær, dvs 80% deltagelse. For deg som tar dette som en utdanning, gjelder studiets fraværsregler.

 

Påmelding:

Du melder deg enkelt på i skjemaet til venstre.

Cecilie Hunvik grunnla SolstadAkademiet for snart 10 år siden. Hun har en lang og bred utdannelse innen terapi og NLP Coahching. Hun er godkjent NLP Coaching Trainer fra The Society of NLP og Richard Bandler i USA. Hun er utdannet Kost- og Ernæringsterapeut, Hypnoterapeut og EFT behandler. Hun studert 5 år på Bevissthetsskolen og 3 år på Krystallakademiet. Hun har også studert psykologi, mindfulnes, meditasjon, ayurveda, massasje, Rosenmetoden, Healing, Yoga, Akupressur, Etikk, Kunst og Håndverk for å nevne noe.

Cecilie har jobbet profesjonelt med mennesker i over 20 år. Hun startet sin yrkeskarriære innen motebransjen og satt i mange år i ledergruppen i H&M distansehandel hvor hun lærte mye om å styre en sukessfull bedrift på en kostnadseffektiv måte. Denne lærdommen sitter dypt, og er tydelig å se i hvordan SolstadAkademiet drives, høy kvalitet til lavest mulig pris. Cecilie er også en veldig engasjert sjel som gjør mye frivillig arbeid i sitt lokalsamfunn, til stor glede for seg selv og andre. Noe av det viktigste i Cecilies liv er progresjon; å stadig utvikle og forbedre seg selv og SolstadAkademiet. Det vises i at kurs og utdanninger på SolstadAkademiet alltid er "up to date" og at hun deler mye fra sin praksis og personlige liv når hun underviser, og på den måten klarer hun å engasjere og begeistre, slik at læring blir enkelt og morsomt.

Slik kommer du i kontakt med SolstadAkademiet:

 

Email: cecilie.hunvik@solstadakademiet.no

Telefon: 41 44 74 71

Besøksadresse: Besøksadresse varierer etter anledning, du vil motta korrekt adresse etter andledning ved påmelding/bestilling.

Postadresse:

SolstadAkademiet

Postboks 122

1900 Fetsund

CECILIE HUNVIK

Grunnlegger SolstadAkademiet

 

Se den hypnoterapeutiske meditasjonen Dine Grunnstener og få hjelp til å bygge et sunnere, sterkere og lykkeligere liv :)

Dette sier våre studenter om oss:

 

Dette sier våre studenter om skolen:

 

Tusen takk kjære Cecilie for tre nye lærerike dager med deg! Jeg har lært å ha mer tillit til mine egne evner etter dette og det er et stort gjennombrudd for meg. Teknikkene vi har lært er jeg veldig begeistret for, de er varierte og effektive. Dette kommer jeg til å dra stor nytte av fremover i mine klientbehandlinger. Jeg lærer også mye av din raushet, du byr på deg sjøl og er vennligheten selv. Tusen takk! Varm klem

 

Modulen har derfor gitt meg svar på “hva jeg skal gjøre når jeg blir stor” og jeg vet jeg kan mestre.

 

Gleder meg til hver dag jeg skal på skolen. Det gode miljøet hjelper du som lærer godt til å skape. Jeg har fått flere venner for livstid allerede og føler meg inkludert og at alt er veldig profesjonelt – både når det gjelder det faglige og taushetsplikt -samt bruk av tid. Tone Kvam

 

Det kan jeg varmt anbefale. NLP er et flott verktøy og den måte som Cecilie lærere det fra seg på er helt fantastisk. Jeg kommer til å ta alle 3 NLP studier hos Solstad akademiet. Vennlig hilsen Casper Jørgensen

 

Kjære Cecilie Jeg er kjempefornøyd så langt i de kursene jeg har hatt innenfor helhetsterapi studiet og solstadprosessen samt massasjekurset jeg tok er jeg veldig fornøyd med. Jeg har kommet i dyp kontakt med meg selv, blitt flinkere å slappe av. Tenker annerledes, merker jeg er i en stor endringsprosess som skremmer meg men samtidig gir meg en følelse av å være på riktig livsvei...gir meg mer selvtillit, mer livsglede, samtidig har jeg opplevd å finne min sjele/livsvenn følges venn.noe som har gitt meg veldig mye både av kjærlighet og sorg...Jeg har møtt så vanvittig mange herlige personligheter, spennende mennesker på kursene. Virkelig selvutvikling til de grader. Jeg er veldig sårbar, samtidig veldig trygg på at jeg heller mer og mer mot det alternative,og ønsker å lære mer om dette:) Med vennlig hilsen Kjersti

 

Hos SolstadAkademiet handler det ikke bare om å leve, men om å oppleve <3

Copyright @ All Rights Reserved