ENERGITERAPI - Kurs og utdanning

Oppstart i januar hvert år

 

9 dagers kurs over 6 mnd, kr 4.999,- for personlig interesserte

eller

21 dagers EnergiTerapeut utdanning over 18 mnd, kr 14.999,-

 

Vil du lære om energien i oss og rundt oss, og hvordan vi kan bruke energi som et verktøy for å jobbe med Terapeutisk Berøring?

 

Da er EnergiTerapi kurset/utdanningen for deg. EnergiTerapi er den mest varsomme formen for terapi og passer for alle som har opplevd vonde utfordringer i livet som de vil forløse, men også for alle som strever i nåtid med stress, dårlig søvn, begrenset pust, sorg, ensomhet, tristhet, selvtillitt, oppblåsthet, fordøyelse, muskel-/skjelett-/ledd-plager eller mangel på retning og glede.

 

I EnergiTerapi ligger klienten behagelig på behandlingsbenk med alle klærne på. Terapeuten sin oppgave er å være til stede som samtale partner dersom klienten ønsker det, eller som et stille, betryggende nærvær, dersom klienten behøver stillhet og ro til egne, indre prosesser. Dette styrer gjerne seg selv.

 

Under behandlingen beveger terapeutens hender seg rolig over klientens muskulære system og leter etter hevelser og skjevheter som skyldes emosjonelle spenninger. Terapeuten leter også etter det vi kaller energiblokkeringer, som er områder i kroppen som vi på en måte stenger av via spenning og mangel på pust og oppmerksomhet, en litt diffus tilstand vi skaper når livet går oss imot og som vi glemmer å korrigere når livet blir bedre.

 

Terapeutens oppgave er å finne disse blokkeringene og gjennom berøring og lett akupressur, kombinert med samtale, motivere kroppen til å gi slipp og slippe livet inn. Mange omtaler EnergiTerapi som Healing, fordi de opplever å bli fri fra en rekke plager når kroppen gir slipp på det vonde og tillater livet å komme inn igjen. Dette er å se på som en hyggelig bi-effekt av EnergiTerapi, som egentlig ikke er Healing, men at kundens kropp motiveres til å lege seg selv, litt som placebo egentlig :)

 

Vi har hatt mange healere på kurs hos oss, og det er helt lov å ta i bruk slike evner også under EnergiTerapi, men det er ikke en forutsetning for å jobbe terapeutisk med EnergiTerapi. EnergiTerapi er noe alle får til. På kurset får du lære masse teori og trene praktisk, mens vi jobber oss igjennom hele kroppen, du får også lære klientbehandling, fysikk, samtaleteknikk og EFT (Emotional Freedom Techiques).

 

Dagene på skolen er lagt opp slik:

Kl 09.15 (frivillig): Studenter som ønsker det møtes utenfor skolen til felles tur i det vakre naturreservatet hvor vi har våre lokaler (studenter som ønsker å gjøre avtale om andre tider for oppmøte er velkommen til å gjøre det). Det er viktig å huske å gå tur uansett vær, sørg for å alltid møte på skolen i myke, behagelige klær, som gjør at du kan være utendørs uansett vær.

Kl 09.45: Lokalene åpner og studenter samles for morgen frukt, kaffe og te i 1. etage.

Kl 10.00: Morgenmeditasjon med dagens tema, gjennomføres utendørs ved oppholdsvær, ta med sitteunderlag/pute/yogamatte/pledd til dette.

Kl 10.30: Undervisning starter i klasserommet med dagens tema, ha med innesko eller varme sokker, vi bruker ikke utesko i lokalene, de kan plasseres i gangen eller i garderoben.

Kl 12.15: Lunsj

Kl 13.00: Undervisning i arbeid på benk

Kl 14.00-15.50: Studentene jobber i grupper a 2 eller 3 på benk med dagens metode

Kl 15.50: Avslutning i klasserommet

 

Ved kursslutt utdeles kursbevis for kursdeltagere og sertifisering som EnergiTerapeut for studenter.

 

Fagplan EnergiTerapi 2018, denne fagplanen er lik for kursdeltagere og studenter

Januar

8.,10. og 11. januar kl 10-16: 3 dagers innføringsmodul i metoden Terapeutisk Berøring og sjamanisme/naturterapi.

 

Disse dagene får du gjøre et dypdykk i metoden Terapeutisk Berøring (grunnlegger Cecilie Hunviks favorittmetode). Terapeutisk Berøring er en varsom og mild behandlingsform som gjør at kunden tør å gå dypt og klarer å forløse selv det fortrengte. Terapeutisk Berøring foregår med klienten liggende på en behagelig benk med klærne på under hele behandlingen. Behandlingen kan også gjennomføres på stol for klienter som ikke kan/vil ligge. Målsettingen med behandlingen er å hjelpe klienten å gi slipp på emosjonelle, fysiske og sjelelige vanskeligheter som begrenser klientens hverdag. Du får lære praktisk arbeid på benk, kundemottak, om kroppens energisystemer og strømmer, fysikk og mye, mye mer. Sjamanisme delen på denne modulen handler om å lære deltagerne hvordan samspill med naturen, dyrene og energi kan være til stor hjelp for alle mennesker uten å være det minste rart eller mystisk.

 

Februar

14. februar kl 16-21.30:

1 kollokviekveld på skolen hvor studentene trener praktisk med hverandre uten veiledning. Studentene samles i 1. etage og planlegger hvem som jobber med hvem og setter en timeplan for kvelden. Ved ankomst samles dere i 1. etg for å legge en plan hvor dere booker 45-60 minutters konsultasjoner med hverandre på en slik måte at dere bytter "klient" for hver gang dere gir en behandling, samtidig som alle i.l.a. kvelden også skal motta behandling. Dette er en god trening i å jobbe selvstendig som terapeut, å planlegge kvelden og å jobbe med flere forskjellige klienter etter hverandre. Dere finner selv frem alt dere behøver og rydder opp når dere er ferdige. Lærer er til stede i lokalene, men underviser på et annet studie.

 

Mars

14. mars kl 16.21.30:

1 kollokviekveld på skolen hvor studentene trener praktisk med hverandre uten veiledning. Studentene samles i 1. etage og planlegger hvem som jobber med hvem og setter en timeplan for kvelden. Ved ankomst samles dere i 1. etg for å legge en plan hvor dere booker 45-60 minutters konsultasjoner med hverandre på en slik måte at dere bytter "klient" for hver gang dere gir en behandling, samtidig som alle i.l.a. kvelden også skal motta behandling. Dette er en god trening i å jobbe selvstendig som terapeut, å planlegge kvelden og å jobbe med flere forskjellige klienter etter hverandre. Dere finner selv frem alt dere behøver og rydder opp når dere er ferdige. Lærer er til stede i lokalene, men underviser på et annet studie.

 

April

12. april kl 10-16: 1 dag på skolen med undervisning i Metamorphose og introduksjon til bruk av Blomstermedisin og praktisk arbeid med EnergiTerapi.

Vi starter dagen med undervisning og øvelse i Matamorphose. Metamorphose er en virkningsfull og enkel terapeutisk teknikk som er et godt tilskudd til EnergiTerapien Etter en kort pause har vi introduksjon til bruk av Blomstermedisin. Studentene får en kort introduksjon i bruksområdet og metoden, samt bokanbefalinger for studenter som ønsker å fordype seg i metoden. SolstadAkademiet har essenser som studenter kan bruke i behandlingen resten av studiet om de ønsker det, det kreves at studenter som benytter essenser i behandlingen fordyper seg i dette som selvstudie ved siden av klasseromsundervisningen.

 

Mai

23. mai kl 10-16: EFT (Emotional Freedom Techniques)

EFT bygger på grunnprinsippene innen TFT (Tankefelt Terapi), men har noen små, avgjørende forskjeller som gjør at EFT er veldig enkelt å lære og trygt å ta i bruk, du får også masse tid til å øve praktisk i klasserommet og får motta en av grunnlegger Cecilie Hunviks absolutte favorittverktøy for komplett kartlegging og gjennomføring av det terapeutiske arbeidet fra A til Å, ofte kalt "treet".

 

24. mai kl 10-16: 1 dag på skolen med introduksjon til terapeutisk bruk av krystaller og praktisk arbeid med EnergiTerapi

Å arbeide terapeutisk med krystaller er enkelt og virkningsfullt. Fagfeltet er enormst stort, samtidig er det enkelt om du er villig til å starte i det små, med noen få, utvalgte krystaller. Arbeidet er veldig givende, både for deg personig og for dine klienter. Om du vil fordype deg i dette arbeidsområdet, anbefaler vi helhjertet en fordypning på Krystallakademiet hos Marianne Behn i Moss. Etter lunsj jobber vi praktisk med TerapeutiskBerøring på benk hvor dere får jobbe med noen utvalgte krystaller, slik at dere får kjenne hvordan det kan gjøres.

Juni

13. juni kl 10-16: 1 dag på skolen med undervisning i KunstTerapi, bruk av Ørelysbehandling og praktisk arbeid med EnergiTerapi

Dagen starter med praktisk bruk av maling og leire i terapeutisk arbeid og alle studentene får oppleve å skape noe i den hensikt å bli motivert til å hjelpe klienter gjennom kreativt arbeid senere. Etter denne dagen mottar deltagerne SolstadAkademiets nettkurs i KunstTerapi gratis som en takk for et fint semester.

Når vi er ferdige med KunstTerapien får alle lære og utføre Ørelysbehandling på hverandre, før vi fortsetter med TerapeutiskBerøring på benk.

Dagen avsluttes med utdeling av kursbevis/sertifiseringer.

 

Fagplan for deg som vil studere til EnergiTerapeut:

Du som vil studere til en EnergiTerapeut sertifisering følger denne planen:

1. Semester (vår) følger du EnergiTerapi kursets 9 fastsatte dager som beskrevet ovenfor

2. Semester (høst) deltar du på 4 dagers intensiven Coachingens Grunnprinispper som holdes i aug/sept hvert år. Deretter har du ca 4 måndeders praksis. I denne perioden behandler du reelle klienter hjemme eller i en eksisterende praksis. Innen din eksamen i juni skal du ha samlet 20 tilbakemeldingsskjemaer fra fornøyde klienter som kan anbefale deg som terapeut. Det er i disse 4 månedene du har god tid til å starte oppbygningen av en kundekrets de senere kan leve av.

3. Semester (vår), dette semesteret følger du EnergiTerapi kurset en gang til etter denne planen:

*3 dagers kurset i TerapeutiskBerøring - obligatorisk, her får du en repetisjon av det viktigste pensumet og får en rådgiver/observatorrolle ovenfor nye studenter, samtidig som det åpnes for arbeid på benk.

*Deltagelse på kollokviekveldene er obligatorisk

*Deltagelse på EFT dagen er frivillig

*Alle andre undervisningsdager er det obligatorisk deltagelse etter lunsj når vi arbeider på benk og frivillig deltagelse før lunsj når det undervises i pensum (dette pensumet har du hatt på 1. semester).

*14 dager før din siste studiedag skal skolen ha i hende dine 20 tilbakemeldinger fra fornøyde klienter og skriftlig hjemmeeksamen, en eksamen som inneholder spørsmål om metode samt en del etikk og moral for praktiserene terapeuter.

OBS! Det gjøres oppmerksom på at dette studiet ikke er en yrkesutdannelse som gir adgang til NLH, slik som enkelte av våre andre studier. Mange av våre studenter opplever i.l.a. studiet å utvikle egenskaper som går innenfor fagområdet Healing. Studenter som opplever dette, kan søke opptak i Norges Healerforbund og gjennom de få yrkesforsikring og adgang til å registere seg i Alternativregisteret i Brønnøysund. Dette undersøker og admininstrerer studentene i så fall på egenhånd.

 

 

Hurtigsvartilbud til de

10 første som melder seg på:

 

50% rabatt på weekendkurset

Inni Sjelen i Cremona Italia i september!

 

Sikre deg en plass på EnergiTerapi kurset/studiet i dag og få 50% rabatt på kurset Inn i Sjelen som holdes i Cremona i Italia i september 2017 eller i Sienna i Italia i 2018. Altså kun kr 1.999,- for dette vidunderlige, lærerike 3 dagers kurset. Ord.pris 3.999,-.

 

Tilbudet gjelder for deg som bestiller og betaler hotell og transport selv.

 

Tilbudet gjelder for de 10 første som melder deg på og betaler studieavgiften/starter delbetaling. De det gjelder vil få tilsendt en mail med dette tilbudet når SolstadAkademiet har registrert din innbetaling. Kursavgiften kr 1.999,- må da betales i sin helhet innen 2 dager etter at du mottar tilbudet.

 

Praktisk Informasjon

 

Du finner påmeldingsskjema til EnergiTerapi nederst på siden

studiet starter i januar hvert år

 

Studiedager 2018:

8., 10. og 11. januar

14. februar

14. mars

12. april

23. mai

24. mai

13. juni

Sted:

Klasseromsundervisningen gjennomføres i en gammel, flott bestyrerbolig som ligger i et museum og naturreservat. Den perfekte ramme for en skole som SolstadAkdemiet. Området ligger like utenfor Lillestrøm i Akershus. Lokalene har gratis parkering rett ved døren og gode kollektivforbindelser både med tog og buss. Adressen er: Fetsund lenser

Lundveien 3, 1900 Fetsund

Pris:

Kursavgiften for dette kurset er kr 4.999,-. Du kan betale hele kursavgiften ved påmelding eller dele betalingen i 5 rentefrie, månedlige innbetalinger a kr 999,- dersom du ønsker det.

Studenter som ønsker en sertifisering som EnergiTerapeut melder seg på i samme påmeldingsskjema som kursdeltagerene. Alle kursdeltagere får så tilbud om en studiepåbygning til kr 9.999,- ved studiestart. Studiepåbygningen kan så betales i sin helhet ved påmelding eller delbetales i 10 avdrag a kr 1049,-.

Betaling:

Du betaler enkelt via PayPal, du behøver ikke å ha en PayPal konto, du kan betale med ditt vanlige bank/kreditt kort, bare følg de enke anvisningene. PayPal er en av verdens sikreste betalingsløsninger på nett. Du velger selv ved påmelding om du vil betale hele kursavgiften med en gang, eller om du vil dele betalingen i 5 rentefrie innbetalinger a kr 999,-. Dersom du foretrekker faktura fremfor å betale via PayPal, gir du skolen beskjed, så ordner vi dette.

Endring av datoer kan forekomme ved uforutsette hendelser. Studenter må derfor ikke bestille flybilletter o.l. før tidligst 2 måneder før avreise.

Lekser/Fordypning:

Mellom hver samling i klasserommet, gir vi lekser. Disse leksene er frivillige for deg som deltar på dette kurset. Deltar du på kurset som en del av en utdanning, er det en forutstning at lekser gjøres. Leksene vil variere fra oppgaver og bokrapporter til journalføring og praktisk arbeid. Mengden hjemmearbeid er ikke større enn at du lett vil klare det i en travel hverdag.

Kollokviegrupper:

På studiet dannes det kollokviegrupper. Vi holder i løpet av studiet 2 kollokviesamlinger på skolen. Studentene oppfordres så til å møtes til frivillig kollokvie på egenhånd, men det er frivillig.

Eksamen:

For deg som tar EnergiTerapi som et kurs, er det ingen eksamen. Du vil motta kursbevis på din deltagelse på siste kursdag. Studenter leverer tilbakerapporteringer fra 20 klienter senest 14 dager før sin siste studiedag, samt en skriftlig eksamen som går på etikk, moral, hvordan man driver for seg selv og arbeidsmetode. Både tilbakemeldingene og den skriftlige hjemmeeksamen skal leveres til skolen på papir for arkivering.

Klientbehandlinger:

Tjen penger mens du studerer

Alle som studerer hos oss, oppfordres til å starte med å gi studentbehandlinger til klienter allerede fra første dag. Det er fordi du er helt avhengig av å praktisere for å bli flink og fordi du med fordel bør trene, mens lærdommen er fersk. På den måten kan du også tjene penger mens du studerer og begynne å bygge deg en kundekrets. Det er viktig her at du understreker for klientene at du er i en utdanningsfase og ikke er ferdig utdannet terapeut.

Fravær:

For å motta kursbevis kan du ikke ha mer enn 1 dag fravær, dvs 80% deltagelse. For deg som tar dette som en utdanning, gjelder skoens fraværsregler som er som følgende:

Du kan ikke ha mer enn 10% fravær. Dersom du har mer fravær enn 10% får du selvfølgelig fortsette på studiet, men du vil ikke motta din sertifisering før du har tatt igjen de tapte dager neste studieår. Studieavgift tilbakebetales ikke ved fravær siden studenter med fravær får anledning til å ta igjen tapte dager ved neste semester. Dersom stundenten uteblir neste semester mister studenten muligheten til å ta eksamen, da det har gått for lang tid mellom læring og eksamen. Dersom studenten da vil ta opp eksamen ved en senere anledning er det mulig, studenten må da repetere hele studiet, men behøver ikke å betale studeavgift utover eksamensavgiften pålydende kr 2000,-.

 

Påmelding:

Du melder deg enkelt på i skjemaet nedest på siden. Alle melder seg på i samme skjema, enten du vil delta som kursdeltager eller student. Alle kursdeltagere får mulighet til å legge til en "studentpakke" til kr 9.999,- etter påmelding.

Praktisk arbeid på kontoret

Glade studenter i klasserommet

Vårt hyggelige pauserom

Cecilie Hunvik grunnla SolstadAkademiet for snart 10 år siden. Hun har en lang og bred utdannelse innen terapi og NLP Coahching. Hun er godkjent NLP Coaching Trainer fra The Society of NLP og Richard Bandler i USA. Hun er utdannet Kost- og Ernæringsterapeut, Hypnoterapeut og EFT behandler. Hun studert 5 år på Bevissthetsskolen og 3 år på Krystallakademiet. Hun har også studert psykologi, mindfulnes, meditasjon, ayurveda, massasje, Rosenmetoden, Healing, Yoga, Akupressur, Etikk, Kunst og Håndverk for å nevne noe.

Cecilie har jobbet profesjonelt med mennesker i over 20 år. Hun startet sin yrkeskarriære innen motebransjen og satt i mange år i ledergruppen i H&M distansehandel hvor hun lærte mye om å styre en sukessfull bedrift på en kostnadseffektiv måte. Denne lærdommen sitter dypt, og er tydelig å se i hvordan SolstadAkademiet drives, høy kvalitet til lavest mulig pris. Cecilie er også en veldig engasjert sjel som gjør mye frivillig arbeid i sitt lokalsamfunn, til stor glede for seg selv og andre. Noe av det viktigste i Cecilies liv er progresjon; å stadig utvikle og forbedre seg selv og SolstadAkademiet. Det vises i at kurs og utdanninger på SolstadAkademiet alltid er "up to date" og at hun deler mye fra sin praksis og personlige liv når hun underviser, og på den måten klarer hun å engasjere og begeistre, slik at læring blir enkelt og morsomt.

Slik kommer du i kontakt med SolstadAkademiet:

 

Email: cecilie.hunvik@solstadakademiet.no

Telefon: 41 44 74 71

Besøksadresse: Besøksadresse varierer etter anledning, du vil motta korrekt adresse etter andledning ved påmelding/bestilling.

Postadresse:

SolstadAkademiet

Postboks 122

1900 Fetsund

CECILIE HUNVIK

Grunnlegger SolstadAkademiet

 

Se den hypnoterapeutiske meditasjonen Dine Grunnstener og få hjelp til å bygge et sunnere, sterkere og lykkeligere liv :)

Dette sier våre studenter om oss:

 

Dette sier våre studenter om skolen:

 

Tusen takk kjære Cecilie for tre nye lærerike dager med deg! Jeg har lært å ha mer tillit til mine egne evner etter dette og det er et stort gjennombrudd for meg. Teknikkene vi har lært er jeg veldig begeistret for, de er varierte og effektive. Dette kommer jeg til å dra stor nytte av fremover i mine klientbehandlinger. Jeg lærer også mye av din raushet, du byr på deg sjøl og er vennligheten selv. Tusen takk! Varm klem

 

Modulen har derfor gitt meg svar på “hva jeg skal gjøre når jeg blir stor” og jeg vet jeg kan mestre.

 

Gleder meg til hver dag jeg skal på skolen. Det gode miljøet hjelper du som lærer godt til å skape. Jeg har fått flere venner for livstid allerede og føler meg inkludert og at alt er veldig profesjonelt – både når det gjelder det faglige og taushetsplikt -samt bruk av tid. Tone Kvam

 

Det kan jeg varmt anbefale. NLP er et flott verktøy og den måte som Cecilie lærere det fra seg på er helt fantastisk. Jeg kommer til å ta alle 3 NLP studier hos Solstad akademiet. Vennlig hilsen Casper Jørgensen

 

Kjære Cecilie Jeg er kjempefornøyd så langt i de kursene jeg har hatt innenfor helhetsterapi studiet og solstadprosessen samt massasjekurset jeg tok er jeg veldig fornøyd med. Jeg har kommet i dyp kontakt med meg selv, blitt flinkere å slappe av. Tenker annerledes, merker jeg er i en stor endringsprosess som skremmer meg men samtidig gir meg en følelse av å være på riktig livsvei...gir meg mer selvtillit, mer livsglede, samtidig har jeg opplevd å finne min sjele/livsvenn følges venn.noe som har gitt meg veldig mye både av kjærlighet og sorg...Jeg har møtt så vanvittig mange herlige personligheter, spennende mennesker på kursene. Virkelig selvutvikling til de grader. Jeg er veldig sårbar, samtidig veldig trygg på at jeg heller mer og mer mot det alternative,og ønsker å lære mer om dette:) Med vennlig hilsen Kjersti

 

Copyright @ All Rights Reserved

Hos SolstadAkademiet handler det ikke bare om å leve, men om å oppleve <3