BLI ENERGI TERAPEUT

Et spennende og variert pensum. Studiet har løpende opptak hele året, du starter første studiedag etter at du er tatt inn på studiet.

Januar kveld

Spa massasje kl 17-21

Lær å gi spamassasje av føtter, hender, hode og ansikt. Denne kvelden fokuserer vi på et konsept som er lett å lære og lett å selge. Vi gjør også gruppeterapi, meditasjon og yoga.


14 Mars kveld

EFT kl 17-21

Denne kvelden får du lære EFT (Emotional Freedom Techniques) som er lett banking/tapping på kroppens energimeridianer, teknikken har mye til felles med TFT (Tankefeltterapi)

23. Mai kveld 17-21

Ørelysbehandling

Lær å gi ørelysbehandling til klienter, ørelys kan hjelpe mot en rekke plasomme symptomer og er et godt tilskudd til din praksis. Vi gjør også gruppeterapi, meditasjon og yoga.

23-25 August helgemodul

Coachingens Grunnprinsipper

For å kunne jobbe profesjonelt med klienter er det viktig at du har grunnleggende kunnskap om coaching i relasjon til terapeutrollen. Denne helgen får du lære alt du trenger i tillegg til noen enkle coachingøvelser.

17 Oktober kveld 17-21

Bachs blomstermedisin

Bachs blomstermedisin kan brukes mot en rekke problemstillinger og kan kombineres med alle deler av din praksis. Du får lære fremgangsmåten og får trene på å blande din egen essens. Vi gjør også gruppeterapi og yoga.

14. Februar kveld

Metamorfose kl 17-21

Lær den terapeutiske teknikken Metamorfose hvor vi kombinerer samtale og berøring. Dette er en velgjørende teknikk hvor vi jobber med det ubevisste sinn. Vi gjør også gruppeterapi, meditasjon og yoga.


April

Kollokviehelg

I April har vi ingen undervisning men studentene setter av en helg til kollokvie/egenarbeid. Oppgaven er: Om du skulle lage et helgekurs, hva ville det inneholde, utfør så kurset sammen eller med treningskandidater

20. Juni kveld 17-21

Åpent tema

I vår bransje svinger trendene. Derfor er det fint å ha en "åpen kveld" som kan fylles med det som til en hver tid er "in" eller bare la oss inspirere. Vi gjør også gruppeterapi, meditasjon og yoga.

September langhelg i Italia

Inn i sjelen

Dette er selve juvelen hos SolstadAkademiet. Vi reiser en langhelg til Italia for meditasjonskurset Inn i Sjelen. Du må selv dekke alle kostnader ifm transport, fly, mat og overnatting, det er altså kun selve kurset som er en del av studieavgiften. Dersom du ikke har anledning til å bli med oss til Italia får du en stor hjemmeoppgave isteden, gjennomføring av hjemmeoppgave medfører ingen reduksjon i studieavgiften. For mer info om reisen, se weekendkurs i hovedmenyen, der finner du hele kursplanen for Italia.

18-20 Oktober helgemodul

Terapeutisk Berøring

Terapeutisk Berøring er studiets mest komplette arbeidsverktøy og fortusetter et minimum av 30 øvingstimer i etterkant for å bli sertifisert. Denne helgen vil du bli satt inn i metoden i sin helhet og vi bruker mye tid på å øve i klasserommet.

Feburar helg

Yoga, pust, Mindfulnes og Tai Chi

Denne helgen fordyper vi oss i det jeg kaller ekstremt fysisk velvære. En helg hvor vi fokuserer på metoder som gjør oss godt, rent fysisk. Lykke er umulig dersom vi ikke lytter til kroppen og nærer den.

10-12 Mai helgemodul

Massasje

Lær å gi en komplett velværemassasjebehandling til dine klienter. Du får innføring i alle teknikker og treningsvideoer du kan lene deg på etterpå. Vi trener mye på hverandre i klasserommet.

22. August kveld 17-21

Terapeutiske tidsreiser

Å reise frem og tilbake i tid er veldig verdifult ut fra et terapeutisk standpunkt. Denne kvelden blir du ledet på flere slike reiser, du vil så få med fremgangsmåten på papir til øvelse i kollokvie, dette krever trening for å bli flink.

19. September kveld

Kunstterapi

Kreative sysler er uvurderlige i den terapeutiske prosessen. Denne kvelden snakker vi om hvordan vi kan bruke kunstterapi med klienter og du får velge mellom arbeid med maling eller foto. Vi gjør også gruppeterapi og yoga.

14. November kveld 17-21

Ayurveda

Ayurveda er en indisk filosofi om hvordan å leve et godt liv som har mye til felles med sunt norsk bondevett. Livsstil er en viktig del av den terapeutiske prosessen, etter denne kvelden skal du skrive en bokrapport om Ayurveda.

Praktisk informasjon:


Påmelding: Du melder deg enkelt på i påmeldingsskjemaet til venstre. Vær oppmerksom på at påmeldingen er bindende og at det forventes at du betaler kursavgiften/starter delbetaling umiddelbart etter påmelding for å beholde din studieplass. Når du sender inn skjemaet vil du motta en mail med en bekreftelseslink, denne må du åpne og du må klikke på linken for å motta viktig informasjon om ditt studie, dette er ihht norsk markedsføringslov som sier at du må godkjenne at du ønsker å motta mail fra skolen.


Sted: Skippergata 9, Oslo. Det står Moreno Huset på ringeklokken og på døra. Vi gjør oppmerksom på at lokaler kan endres ila studietiden.


Pris: Introduksjonpris kr 7.999,- frem ti. 1. nov, introduksjonspris forutsetter at du betaler hele studieavgiften ved påmelding. Ord.pris kr 12.000,-. Kursavgfiten kan deles i 12 rente- og gebyrfrie avdrag a ke 1.000,-. Ved delbetaling må du være helt ajour med innbetalinger for å få møte til hver studiesamling. OBS! Delbetaling er kun tilgjengelig til ordinærpris.


Opptak/Oppstart: For å kvalifisere til opptak på studiet må du ha fylt 25 år og ha et ekte ønske om å hjelpe andre. Du starter på studiet så snart du har meldt deg på og betalt studieavgiften/startet delbetaling. Hos oss er alle moduler/samlinger avsluttende, slik at ingen samlinger bygger på deltagelse på forrige samling, det gjør løpende opptak mulig og gir oss et veldig godt og inkluderende klassemiljø.


Tider: Kvelder 2019 16.15-21 Kvelder 2020 17-21, lørdag og søndag 2019 10-16, lørdag og søndag 2020 11-17. OBS! Vi ber om at ingen møter før tiden til studiesamlinger, din lærer behøver tiden frem til oppstart til forberedelser. Hver studiesamling starter med 15 min kaffe og sosialt samvær, slik at du får tid til å lande i rommet selv om du ikke kommer for tidlig. Om du er for tidlig, vil du ikke bli sluppet inn, men må vente utendørs.


Studiereise til Italia: Ditt studie har en studiereise til Italia. Deltagelse på undervisningen denne helgen er å se på som en bonus fra skolen og du oppnår ingen reduksjon i studieavgiften ved å ikke delta. For å delta på denne reisen må du selv bestille og betale all transport, fly, overnatting, mat og aktiviteter, samt inngangsbilletter til steder vi besøker ifm kurset. Studenter som ikke har anledning til å bli med på reisen får en hjemmeoppgave som tilsvarer en helgs arbeid.


Eksamenskrav:

For å motta sertifisering som EnergiTerapeut må du levere følgende:

* 30 klientanbefalinger fra gjennomførte timer (min 60 min) med Terapeutisk Berøring

* 10 klientanbefalinger fra gjennomførte timer (min 60 min) med massasje

* Bokrapport fra boken Pretty Happy eller Ayurveda for kvinner

* Ett valgfritt arbeid innen kunstterapi

* Oppsett fra kollokviehelg der du planlegger et helgekurs, samt signert deltagelse fra minst to personer, disse kan være medstudenter

* Deltagelse på eksamen. Det gjennomføres to eksamensdager pr år, en på høsten og en på våren. På eksamensdagen skal du behandle din lærer i terapeutisk berøring og massasje, samt å blande en blomsteressens basert å terapeutisk samtale. Din eksamen kan bli satt til dagtid en hverdag og gjennomføres ikke nødvendigvis i Oslo.

* Alle studenter har 12 måneder på seg fra siste studiedag til å gjennomføre eksamenskravene og melde seg opp til eksamensdag.

* Alle studenter må ila sitt studie og på eksamen vise at de holder en etikk og moral som egner seg for å jobbe som terapeut. Å hjelpe andre mennesker er et stort ansvar og alle studenter må vise at dette er et ansvar de håndterer.


Endringer i studieplan: Skolen forbeholder seg retten til å foreta endringer av datoer, tider, sted og eksamenskrav underveis i studiet.


Godkjenning i NLH (Norges Landsforbund for Homøopraktikere), yrkesforsikring og registrering i Alternativregisteret:

Sertifiserte studenter kan bygge på sin utdanelse med SolstadAkademiets HypnoTerapeutstudie for å få en NLH godkjent tittel. Denne tittelen gjør at du kan registere deg i NLH, etter registrering kan du ta VEKS kurs og deretter tegne forsikring for din praksis og melde deg inn i Alternativregisteret i Brønnøysund som gir deg lov til å praktisere momsfritt. SolstadAkademiets EnergiTerapeuter kan ta HypnoTerapeut studiet til halv pris da mange av modulene er felles.
Hilsen fra en av skolens studenter:


Jeg har tatt utdannelsen til NLP Coach ved SolstadAkademiet og er strålende fornøyd med valget av skole. Cecilie Hunvik er en meget dyktig lærer som er i besittelse av enorme mengder kunnskap om feltet hun foreleser i. Hun er nærmest definisjonen på det som på fagspråket heter ”ubevisst kompetent”! (Hva det er vil du lære om på coach-utdanningen).

Hun øser ut av sin kunnskap på en lettfattelig måte, krydret med mange og gode eksempler og historier, noe som gjør at kunnskapen ”sitter” hos oss elever.

Cecilie er ekte og varm som person samt en stor motivator og inspirator som gir av seg selv og som virkelig brenner for fagfeltet. Hun veileder og korrigerer på en behagelig og lett forstålig måte som får frem det beste hos hver enkelt elev. Dette gjør at som elev er jeg trygg på å ta de forskjellige verktøyene i bruk i praksis umiddelbart, og undervisingen er veldig praktisk lagt opp med mye tid til øvelser. Denne utdanningen er det beste valget jeg har gjort på lang tid!

Jeg kan på det varmeste anbefale SolstadAkademiets coach utdanning med Cecilie Hunvik som dyktig og dedikert lærer. Dette er stedet å utdanne seg på for å bli en god og flink NLP coach!

 

Mette Ma Finstad, Friske Grep, NLP Coach/massasjeterapeut/ friskvernsrådgiver. Treffes på mobil 951 68 426 eller e-post mettema@friskegrep.no  Se hjemmesiden www.friskegrep.no for mer info.


Mette Ma Finstad

VÅRE VERDIER OG VISJON


SolstadAkademiets visjon er å tilby utdanning og kurs av høy kvalitet til lavest mulig pris. Dette gjøres fordi grunnlegger Cecilie Hunvik brenner for at vi formidler kunnskap som alle trenger og at den derfor må gjøres tilgjengelig for alle gjennom brukervennlighet som nettkurs, helgekurs, kveldskurs og dagtidsundervisning til priser alle kan ha råd til. Dette får vi til ved å holde kostnadene nede, gjennom effektive rutiner, smart timeplan og gode avtaler med våre samarbeidspartnere.


Vi vil hjelpe mennesker til å hjelpe seg selv og utdanne mennesker som vil hjepe andre. Hos oss vil du oppleve å bli sett, hørt og forstått. Du vil få lære, føle deg inkludert og involvert og du som skal arbeide profesjonelt skal få føle deg kompetent. Dette får vi til gjennom høye faglige krav til skolen og gjennom stadige forbedringer.


Alle som studerer hos oss for å få en yrkesutdanning skal kvalifisere til opptak hos NLH slik at de vil kunne få en solid forening i ryggen, yrkesforsikring og mulighet til å registrere seg i Alternativregisteret i Brønnøysund.


Alle som vil studere hos oss for egen interesse, hobby eller for faglig påfyll, vil oppleve å føle seg like inkludert som de som kommer for yrkesutdannelse.


Vi tar vare på mennesker


SolstadAkademiet - stedet for læring og trivsel

MELD DEG PÅ SKOLENS NYHETSBREV


Hold deg oppdatert på våre utdanninger og kurs og vær den første som får vite det når nye kurs åpner for påmeldinmg. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få gratis nettkurs i målcoaching i velkomstgave

Cecilie Hunvik grunnla SolstadAkademiet for snart 10 år siden. Hun har en lang og bred utdannelse innen terapi og NLP Coahching. Hun er godkjent NLP Coaching Trainer fra The Society of NLP og Richard Bandler i USA. Hun er utdannet Kost- og Ernæringsterapeut, Hypnoterapeut og EFT behandler. Hun studert 5 år på Bevissthetsskolen og 3 år på Krystallakademiet. Hun har også studert psykologi, mindfulnes, meditasjon, ayurveda, massasje, Rosenmetoden, Healing, Yoga, Akupressur, Etikk, Kunst og Håndverk for å nevne noe.

Cecilie har jobbet profesjonelt med mennesker i over 20 år. Hun startet sin yrkeskarriære innen motebransjen og satt i mange år i ledergruppen i H&M distansehandel hvor hun lærte mye om å styre en sukessfull bedrift på en kostnadseffektiv måte. Denne lærdommen sitter dypt, og er tydelig å se i hvordan SolstadAkademiet drives, høy kvalitet til lavest mulig pris. Cecilie er også en veldig engasjert sjel som gjør mye frivillig arbeid i sitt lokalsamfunn, til stor glede for seg selv og andre. Noe av det viktigste i Cecilies liv er progresjon; å stadig utvikle og forbedre seg selv og SolstadAkademiet. Det vises i at kurs og utdanninger på SolstadAkademiet alltid er "up to date" og at hun deler mye fra sin praksis og personlige liv når hun underviser, og på den måten klarer hun å engasjere og begeistre, slik at læring blir enkelt og morsomt.

Slik kommer du i kontakt med SolstadAkademiet:


Email: cecilie.hunvik@solstadakademiet.no

Telefon: 41 44 74 71

Besøksadresse: Moreno Huset, Skippergata 9, Oslo sentrum


CECILIE HUNVIK

Grunnlegger SolstadAkademiet


Se den hypnoterapeutiske meditasjonen Dine Grunnstener og få hjelp til å bygge et sunnere, sterkere og lykkeligere liv :) 

Dette sier våre studenter om oss:


Dette sier våre studenter om skolen:


Tusen takk kjære Cecilie for tre nye lærerike dager med deg! Jeg har lært å ha mer tillit til mine egne evner etter dette og det er et stort gjennombrudd for meg. Teknikkene vi har lært er jeg veldig begeistret for, de er varierte og effektive. Dette kommer jeg til å dra stor nytte av fremover i mine klientbehandlinger. Jeg lærer også mye av din raushet, du byr på deg sjøl og er vennligheten selv. Tusen takk! Varm klem


Modulen har derfor gitt meg svar på “hva jeg skal gjøre når jeg blir stor” og jeg vet jeg kan mestre.


Gleder meg til hver dag jeg skal på skolen. Det gode miljøet hjelper du som lærer godt til å skape. Jeg har fått flere venner for livstid allerede og føler meg inkludert og at alt er veldig profesjonelt – både når det gjelder det faglige og taushetsplikt -samt bruk av tid. Tone Kvam


Det kan jeg varmt anbefale. NLP er et flott verktøy og den måte som Cecilie lærere det fra seg på er helt fantastisk. Jeg kommer til å ta alle 3 NLP studier hos Solstad akademiet. Vennlig hilsen Casper Jørgensen


Kjære Cecilie   Jeg er kjempefornøyd så langt i de kursene jeg har hatt innenfor helhetsterapi studiet og solstadprosessen samt massasjekurset jeg tok er jeg veldig fornøyd med. Jeg har kommet  i dyp kontakt med meg selv, blitt flinkere å slappe av. Tenker annerledes, merker jeg er i en stor endringsprosess som skremmer meg men samtidig gir meg en følelse av å være på riktig livsvei...gir meg mer selvtillit, mer livsglede, samtidig har jeg opplevd å finne min sjele/livsvenn  følges venn.noe som har gitt meg veldig mye både av kjærlighet og sorg...Jeg har møtt så vanvittig mange herlige personligheter, spennende mennesker på kursene. Virkelig selvutvikling til de grader. Jeg er veldig sårbar, samtidig veldig trygg på at jeg heller mer og mer mot det alternative,og ønsker å lære mer om dette:)  Med vennlig hilsen Kjersti


Copyright @ All Rights Reserved

Hos SolstadAkademiet handler det ikke bare om å leve, men om å oppleve <3