For personlig interesserte og for deg som vil ha en NLH godkjent yrkesutdannelse.

Du finner påmeldingsskjema nederst på siden.

ALLMENN TERAPEUT

OM ALLMENN TERAPEUT STUDIET

Lærer på studiet: Grunnlegger Cecilie Hunvik

Studiet for deg som vil jobbe med å veilede og hjelpe mennesker til et sunnere og lykkeligere liv. Fordi det å ta vare på seg selv er mer enn å gå til lege når man er syk. Å ta vare på seg selv er å forebygge fysisk og psykisk sykdom, og å bygge den beste mulige hverdag når sykdom eller andre vansker oppstår. Det er det Allmenn Terapeuten har som arbeidsoppgave, å hjelpe seg selv og andre til optimal helse og en god hverdag.

 

Fagplanen til dette studiet handler om å tilby deg en lettforståelig, fleksibel studieplattform, til en hyggelig pris, som kan gjennomføres på ett år. Studiet er for deg som vil studere til glede for deg selv, og for deg som allerede er terapeut og ønsker faglig påfyll. Vil du ha en godkjent yrkesutdannelse bygger du på med 8 ekstra studiedager for kun 4.999,- og får den NLH godkjente tittelen HypnoTerapeut i tillegg. Når du er NLH godkjent får du etter deres VEKS kurs med bestått eksamen den beskyttede tittelen Reg. Homøopraktiker, du kan tegne yrkesforsikring og kvalifiserer til opptak i Alternativ Registeret i Brønnøysund, et kvalitetsstempel som også gir deg retten til å praktisere momsfritt, en stor hjelp for deg som vil leve av din praksis.

 

Du finner påmeldingsskjema til AllmennTerapeut studiet nederst på siden. Dette studiet har rullerende opptak, det innebærer at du møter til din første studiedag så snart du har meldt deg på, hele året igjennom. Du venter altså ikke på en oppstartsdato, du vare finner første undervisningsdag i oversikten på denne siden og møter opp så snart du har betalt studieavgiften eller satt i gang delbetaling. Våre studenter er vant med at vi har rullerende opptak og du vil føle at vi tar varmt imot deg :)

 

Vil du lære å hjelpe deg selv og andre? Det finnes ikke noe mer givende enn å jobbe med mennesker, enten du gjør det som hobby eller profesjonelt. Hver eneste dag opplever du noe nytt og det er ingenting som kan sammenlignes med gleden av å se bedring i dine klienter fra gang til gang. Å få lov å være med og løfte og berike, å se hvordan alle finner tilbake til seg selv og sin vei.

 

På AllmennTerapeut studiet får du en rikholdig verktøykasse for å jobbe med mennesker. Du får lære Teapeutisk Berøring, Energiterapi, Massasje, Coaching, EFT, Hypnoterapi, Yoga, Kunstterapi, Fysikk, Ayurveda og mye, mye mer. Vi reiser også på en spennende studietur til en historisk by i Europa, hvor tema er tidsreiser via HypnoTerapi. Våren 2018 reiser vi til Island og i 2018 reiser vi til Bourdaux i Frankrike (destinasjonene kan endres).

 

Du vil oppleve å få venner for livet, samholdet blant studentene på SolstadAkademiet har alltid vært unikt, du vil føle deg sett, hørt og forstått, og ikke minst inkuldert og velkommen. Hos oss er det godt å være. Studiet har løpende opptak, slik at du kan begynne første studiedag etter at du har meldt deg på, så fremt vi har ledig plass på studiet. Dette får du forklart i den første mailen du mottar etter påmelding.

Hva inneholder AllmennTerapeut Studiet hos SolstadAkademiet?

August - Ayurveda og Velvære Massasje - 3 dagers modul:

21. August - Introduksjon til Ayurveda (en indisk tradisjon/filosofi) og Ayurvedisk Massasje

22. August - Ayurvedisk Hverdag og Introduksjon til Velvære Massasje, du vil lære de viktigste massasjegrepene og en velgjørende massasje.

23. August - Ayurvedisk kosthold og Blodtypedietten på formiddagen og Velvære Massasje på ettermiddagen

Dersom du etter denne modulen ønsker å fordype deg mer i massasje, kan du delta på flere dager i Velvære Massasje studiet for kr 500,- pr gang, snakk i så fall med skolen, dersom du får lyst til det underveis :) (Dette er i så fall et tilbud til de som vil og ikke et studiekrav :)

 

September - Introduksjon til Coaching - 4 dagers modul:

4.-7. september - Coahingens grunnprinsipper. Disse dagene får du lære alt du trenger å kunne for å være en flink terapeut som møter og hjelper klientene på en profesjonell og trygg måte. Du får også lære noen grunnleggende coachingøvelser. Ved modulslutt får du utdelt hjemmekompendiene "Start din egen bedrift" og "Markedsfør deg som profesjonell", som du kan lese om du vil.

 

Oktober - klientarbeid på medstudenter - hjemme eller i egen praksis:

I oktober har vi ingen undervisning. Denne måneden skal du avtale å møte dine medstudenter i kollokvie for å øve på reelle konsultasjoner med andre studenter ved skolen, det forventes at du gjenomfører minst 3 konsultasjoner på medstudenter denne måneden, det smarteste er at dere møtes i grupper a ca 6 personer hjemme hos hverandre og bytter på å jobbe med hverandre, på den måten gjennomfører dere alle konsultasjonene på en dag og dere får kjenne litt på hvordan det er å jobbe terapeutisk en hel dag. Disse konsultasjonene kan telle som en del av din eksamen, da må dere i så fall huske å fylle ut tilbakemeldingsskjemaer til hverandre. Dersom du er ny student i oktober gjelder dette ikke for deg, du møter til første studiedag i november og tar denne dagen neste år.

 

November - Mindfulnes og Meditasjon, Yoga, Qi Gong, og Massasje:

15. november - Denne dagen har vi fokus på indre velvære. Hos SolstadAkademiet er vi opptatt av at helse og velvære starter nettopp på innsiden. For å oppnå den gode, indre freden og motivasjonen til å velge et bedre liv, behøver vi de terapeutiske verktøyene vi finner innen Mindfulnes, Yoga, Qi Gong, Meditasjon og Massasje. Denne dagen introduseres du for disse verktøyene, du lærer grunleggende prinsipper og inspireres til fordypning på egenhånd, dersom du ønsker det.

 

Desember - klientarbeid på medstudenter - hjemme eller i egen praksis:

I desember har vi ingen undervisning. Denne måneden skal du avtale å møte dine medstudenter i kollokvie for å øve på reelle konsultasjoner med andre studenter ved skolen, det forventes at du gjenomfører minst 3 konsultasjoner på medstudenter denne måneden, det smarteste er at dere møtes i grupper a ca 6 personer hjemme hos hverandre og bytter på å jobbe med hverandre, på den måten gjennomfører dere alle konsultasjonene på en dag og dere får kjenne litt på hvordan det er å jobbe terapeutisk en hel dag. Disse konsultasjonene kan telle som en del av din eksamen, da må dere i så fall huske å fylle ut tilbakemeldingsskjemaer til hverandre. Dersom du er ny student i desember gjelder dette ikke for deg, du møter til første studiedag i januar og tar denne dagen neste år.

 

Januar - Terapeutisk Berøring - 3 dagers modul:

8., 10. og 11. januar - Disse dagene får du gjøre et dypdykk i metoden Terapeutisk Berøring (grunnlegger Cecilie Hunviks favorittmetode). Terapeutisk Berøring er en varsom og mild behandlingsform som gjør at kunden tør å gå dypt og klarer å forløse selv det fortrengte. Terapeutisk Berøring foregår med klienten liggende på en behagelig benk med klærne på under hele behandlingen. Behandlingen kan også gjennomføres på stol for klienter som ikke kan/vil ligge. Målsettingen med behandlingen er å hjelpe klienten å gi slipp på emosjonelle, fysiske og sjelelige vanskeligheter som begrenser klientens hverdag. Sjamanisme delen på denne modulen handler om å lære deltagerne hvordan samspill med naturen, dyrene og energi kan være til stor hjelp for alle mennesker uten å være det minste rart eller mystisk. Dersom du etter denne modulen ønsker mer trening i klasserommet, kan du etter gjennomført modul delta på dagene til EnergiTerapi studiet for kr 500,- pr gang, det er tre av disse som holdes hver vår. Dersom du underveis i studiet ønsker dette, snakker du bare med skolen, så ordner vi det :) (Dette er i så fall et tilbud til de som vil og ikke et studiekrav :)

 

Februar - Livsstils Coaching (Life Coaching) - 3 dagers modul:

5.-7. februar - Som terapeut vil du oppleve at mange mennesker kommer til deg fordi de behøver å gjøre en endring i hvordan de lever, enten det gjelder sosiale relasjoner, spisevaner, trening eller annet. Dette har vi gjort enkelt for deg, ved å gi deg en enkel struktur å jobbe etter og mange spennende øvelser du kan bruke. Disse dagene gjør du et dypdykk i coachingens verden og sitter igjen med en komplett oppskrift for å tilby profesjonell Livsstils Coaching til dine klienter.

 

Mars - Familie Coaching - 3 dagers modul:

5.-7. mars - Å arbeide med familier, par og barn er enklere enn du kanskje ville tro og kanskje er du den fødte skilsmisse coach? Denne modulen vil du få lære SolstadAkademiets komplette oppsett for hvordan du jobber med barn, par og familier. Dette er en veldig nyttig og praktisk modul hvor du får lære mange øvelser som også kan brukes i andre terapeutiske sammenhenger. Å jobbe med denne målgruppen, er en jobb som er veldig givende og variert.

 

April - Målcoaching - 1 dag i klasserommet og en praktisk nettmodul:

OBS! Kveldsundervisning denne dagen kl 17.00-22.30:

11. april - Denne dagen får du lære hvordan du hjelper klienter å kartlegge eget liv, sette realistiske mål og å lage en velfungerende tidsplan. For de som ønsker å fordype seg i dette arbeidet sendes det etter denne dagen ut et nettkurs som gir en frivillig fordypningsmulighet som bygger på det du har lært.

 

Mai - HypnoTerapi, KunstTerapi og EFT - 3 dagers studiereise og en dag i klasserommet:

Velkommen til studiets mest spennende modul :)

4.-6. mai reiser vi en hel weekend til en spennende by for så å reise fremover og bakover i tid ved bruk av HypnoTerapi. Noen uker før avreise mottar du en nettmodul hvor du får lære det hypnoterapeutiske språket og hypnoterapiens histore og grunnprinsipper, slik at du er klar for å starte direkte med tidsreise arbeidet når vi ankommer destinasjonen. Gjennomføringsmodellen du får lære er enkel, dette er et kurs i har holdt i mange år og alle deltagere får det til :) Du må påberegne at du kanskje må reise kvelden før og komme hjem morgenen etter kursdagene avhengig av flytider til/fra destinasjonen. Når du kommer hjem fra reisen mottar du et nettkurs i KunstTerapi som du kan gjennomføre hvis du vil. KunstTerapi kurset gir en bred innføring i hvordan mange typer kreativt arbeid kan hjelpe mennesker til bedre, lykkeligere liv, dette er altså ikke "bare" et malekurs, men et kurs i kreativitetens navn.

23. mai får du lære den vidunderlige teknikken EFT (Emotional Freedom Techniques). EFT bygger på grunnprinsippene innen TFT (Tankefelt Terapi), men har noen små, avgjørende forskjeller som gjør at EFT er veldig enkelt å lære og trygt å ta i bruk, du får også masse tid til å øve praktisk i klasserommet og får motta en av grunnlegger Cecilie Hunviks absolutte favorittverktøy for komplett kartlegging og gjennomføring av det terapeutiske arbeidet fra A til Å, ofte kalt "treet".

 

Juni - KunstTerapi, Ørelys og EnergiTerapi:

13. juni - Denne dagen starter med praktisk bruk av kunstterapi hvor studentene får fordype seg i arbeid med maling og leire. Etter lunsj gjør vi ørelysbehandling og EnergiTerapi

 

Nettkurs - God Helse og Fysikk:

I løpet av ditt studie vil du få tilsendt nettkurset God Helse og Fysikk, en betingelse for å være en god AllmennTerapeut. Kurset går over 6 måneder og inneholder 6 enkle moduler. Tema på modulene er:

Kundebehandling, Kjemikalier i hverdagen, Kostholdsfilosofier, Fysikk Helse og Kosthold, Stress ned, Easy Living og Downsizing.

 

Eksamen og sertifisering - Skriftlig hjemme-eksamen og klientbehandlinger

AllmennTerapeut studiet har løpende opptak og derfor også løpende eksamen. Når du har to måneder igjen av ditt studie gir du skolen beskjed via e-mail. Du vil da motta din hjemmeeksamensoppgave som inneholder spørsmål fra hver modul/samling. Disse spørsmålene skal du levere på papir til skolen siste studiedag, eller sende pr post senest 6 måneder etter siste studiedag. Som en del av din eksamen skal du også levere 20 tilbakemeldinger fra reelle klienter (9 av disse kan være konsultasjon av medstudenter gjennomført i oktober, desember og juni, som fastsatt i ditt studieforløp). Studenter som sender inn sine eksamenspapirer senest 3 uker før siste studiedag mottar sin sertifisering foran klassen siste studiedag. Studenter som velger å levere eksamen senest 6 måneder etter siste studiedag kan møte på skolen for å motta sertifisering og spise lunsj med klassen, eller få sin sertifisering tilsendt pr post.

 

Ønsker du en Yrkesutdannelse som gir mulighet til innelding hos NLH og registering i Alternativregisteret i Brønnøysund?

Da kan du melde deg på en 8 dagers fordypning i HypnoTerapi til den hyggelige prisen 4.999,-. NLH står for Norges Landsforbund av Homøopraktikere. Når du har en sertifisering som HypnoTerapeut fra SolstadAkademiet er du hjertelig velkommen til å melde deg inn i NLH som har godkjent vårt HypnoTerapeut studie. Når du melder deg inn i NLH, får du anledning til å tegne yrkesforsikring. Dersom du ved innmelding melder deg på NLHs VEKS kurs og består eksamen (du kan ta VEKS kurs andre steder om du ønsker, men SolstadAkadmiet anbefaler sterkt at du velger NLH sitt), vil NLH sørge for å melde deg inn i Alternativregisteret i Brønnøysund, som er et verdifult kvalitetsstempel som også gir deg anledning til å praktisere momsfritt. Når du består din VEKS eksamen og er meldt inn hos NLH mottar du også den beskyttede tittelen Reg. Homøopraktiker. Du kan lese mer om NLH her: http://www.nlh.onl

 

Du behøver ikke ta stilling til om du vil ta denne studiepåbygningen nå, det får du mulighet til etter at du har meldt deg på utdanningen. Alle studenter melder seg altså på i det samme påmeldingsskjemaet enten de ønsker yrkesutdannelse eller ikke. Du bestemmer så hvilket studieforløp du ønsker etter påmelding. Dersom du ønsker det kan du melde deg på HypnoTerapi påbygningen også etter at du har gjennomført ditt AllmennTerapeut studie og på den måten gjøre det til et to-årig studieforløp, hvis du synes det er bedre. Dette er noe du bestemme underveis i studiet, ingen dører lukkes hos oss :)

 

Dette er tilleggsdagene du må ta om du vil ta yrkesutdannelsen HypnoTerapeut, studenter som IKKE melder seg på den ekstra fordypningen i HypnoTerapi som gir adgang til NLH, møter IKKE til dagene nedenfor:

Studietid dagtid: 10-16, Studietid kveldstid 16.00-21.30 (enkelte ggr 17.00-22.30, da får studentene beskjed).

14. november - Hypnoterapiens Grunnprinsipper, kveldstid. Kveldens tema har du allerede hatt på nettkurset du fikk da du startet. Det er likevel nyttig å repetere innholdet i klasserommet, slik at du får anledning til å stille spørsmål og få alt helt under huden, temaene er:

- Grunnprinsippene innen Hypnoterapi i NLP

- Begreper å lære før du begynner med Hypnoterapi

- Innføring i Hypnoterapi

- Det bevisste sinn

- Det ubevisste sinn

- Hvorfor og hvordan fungerer Hypnoterapi

- Hjernebøler

- Tekniske hjelpemidler innen Hypnoterapi

29. november - Milton Modellen, kveld, denne kvelden sitter du inn med våre NLP Practitioners og repeterer Milton Modellen. Du lærte denne i nettkurset og du har jobbet med den som hovedverktøy frem til nå, så du kjenner den antageligvis godt når vi kommer hit. Nettopp derfor kan det være lurt med en repetisjon, nå kan du så mye at du har erfaring nok til å stille de gode spørsmålene og åpne perspektivet ditt ennå mer, slik at du blir ennå flinkere.

15.-18. januar - Fordypningsintensiv i 4 dager, dagtid, nå starter det praktiske arbeidet:

På denne intensiven får du lære hvordan du kan bruke Hypnoterapi i forhold til følgende:

- Selvtillit og Sceneskrekk/Foredrag/Møteprestasjoner (dag 1),

- Vektreduksjon (dag 2)

- Røykeslutt (dag 3)

- Hypnoterapi før/under/etter svangerskap (dag 4).

Etter denne intensiven deles dere i kollokviegrupper som møtes en gang pr mnd resten av studiet for å jobbe med gruppeoppgaver og for å trene med hverandre.

31. januar - Praktisk arbeid med Forløsning og Ressursbygging, kveld. Denne kvelden får du lære et verktøy som innen NLP heter Ankring. Gjennom ankring lærer du hvordan du kan hjelpe klienter til å forløse det vonde fra fortiden og bygge en nåtid og fremtid som føles bra og er i tråd med kundens ønsker.

14. mars - Praktisk arbeid med NLP teknikker, kveld, denne kvelden får du lære flere praktiske NLP øvelser til bruk i kombinasjon med ditt arbeid som HypnoTerapeut.

Eksamen for studenter som tar HypnoTerapi påbygning: Studentene gjennomfører en skriftlig hjemmeeksamen og sender inn opptak av valgfritt, selvlaget HypnoTerapi skript, sammen med lydopptaket leveres også skriptet skriftlig. I forbindelse med eksamen skal studenten også levere inn tilbakemeldinger fra 10 behandliger gjennomført med reell klient, dette vil du få forklart når du begynner på studiet. Studentene skal også levere en oversikt over 6 kollokviegrupper de har deltatt på, oversikten skal inneholde dato, tema og hvem som var til stede. På kollokvie skal studentene arbeide med å utforme skript i gruppe og utføre HypnoTerapi uten script på hverandre.

Hjemmearbeid for studenter som tar HypnoTerapi påbygning: Det forventes at du fordyper deg i fagmateriellet mellom hver samling via egenstudier og hjemmearbeid. Hjemmearbeidet sendes inn en skriftlig mellom hver gang vi møtes. Mengden hjemmearbeid og innleveringsoppgaver lar seg lett kombinere med en travel hverdag. Det vil også være noe hjemmearbeid forbundet med nettkursene Kunstterapi og Fredagsjournalen, som følger studiet.

Hvem passer studiet for?

AllmennTerapeut studiet passer for alle som er interessert i mennesker. Enten du vil studere for å glede deg selv, for faglig påfyll eller som en yrkesutdannelse. Hos oss er som regel klassen delt i halvparten yrkesstudenter og halvparten privatpersoner som studerer for egen nytte. Du vil oppleve at du vil trives og passer inn hos oss, det gjør alle :)

 

Dette er AllmennTerapeut studiet:

Du finner påmeldingsskjema nederst til høyre på siden

Studiet er en kombinasjon av studiene NLP, EnergiTerapi, Velvære Massasje, Hypnoterapi, KunstTerapi, Nettkurs og et Weekendkurs i utlandet. Weekend kurset i utlandet er inkludert i studieavgiften (studieavgiften inkluderer selve kurset, overnatting og frokost. OBS! Du betaler du selv transport til/fra og på destiansjonen og annen mat i tillegg til kursavgiften). Reisemålet forandrer seg litt fra år til år, tema for reisen på dette studiet er HypnoTerapi og Tidsreise.

 

SolstadAkademiet forbeholder seg retten til å gjøre endringer i dagsplaner og studiedatoer underveis i studiet ved behov.

Introduksjonstilbud!

 

50% rabatt på weekendkurset

Inni Sjelen i Cremona Italia i september!

 

Sikre deg en plass på AllmennTerapeut studiet i dag og få 50% rabatt på kurset Inn i Sjelen som holdes i Cremona i Italia i september. Altså kun kr 1.999,- for dette vidunderlige, lærerike 3 dagers kurset. Ord.pris 3.999,-.

 

Tilbudet gjelder for deg som bestiller og betaler hotell og transport selv.

 

Tilbudet gjelder for deg som melder deg på og betaler studieavgiften/starter delbetaling før 1. august 2017. De det gjelder vil få tilsendt en mail med dette tilbudet når SolstadAkademiet har registrert din innbetaling. Kursavgiften kr 1.999,- må da betales i sin helhet innen 2 dager etter at du mottar tilbudet.

 

 

Vårt trivelige spiserom hvor vi har mye gøy og lærer mye av hverandre

Her er vi ute og feirer eksamen

Gong Mester og tidligere student Lisbeth Bøen er på besøk og leder oss i et Gong Bad, en ubeskrivelig, vidunderlig opplevelse

Sertifiseringsbilde

To studenter jobber med EnergiTerapi i et av våre hyggelige behandlingsrom

På vei for å isbade i Oslofjorden, en frivillig studieaktivitet

Ute og feirer gjennomføring av Helvetesuka, et frivillig prosjekt vi gjør hver vinter

Glade studenter i klasserommet

Praktisk Informasjon:

 

Du finner påmeldingsskjema til AllmennTerapeut studiet nederst på siden

 

Sted:

Klasseromsundervisningen gjennomføres i en gammel, flott bestyrerbolig som ligger i et museum og naturreservat. Den perfekte ramme for en skole som SolstadAkdemiet. Området ligger like utenfor Lillestrøm i Akershus. Lokalene har gratis parkering rett ved døren og gode kollektivforbindelser både med tog og buss, hos oss kan du til og med legge til med båt :) Adressen er: Fetsund lenser

Lundveien 3, 1900 Fetsund

Pris:

Studieavgiften for dette studieåret er kr 19.999,-. Du kan dele betalingen i 12 rentefrie, månedlige innbetalinger a kr 1.699,-.

Betaling:

Du betaler enkelt via PayPal, du behøver ikke å ha en PayPal konto, du kan betale med ditt vanlige bank/kreditt kort, bare følg de enke anvisningene. PayPal er en av verdens sikreste betalingsløsninger på nett. Du velger selv ved påmelding om du vil betale hele studieavgiften med en gang, eller om du vil dele betalingen i 12 rentefrie innbetalinger a kr 1.699,-. Dersom du foretrekker faktura fremfor å betale via PayPal, gir du skolen beskjed, så ordner vi dette.

Løpende opptak

AllmennTerapeut studiet har løpende opptak hele året. Det betyr at du møter til første studiedag etter at du har meldt deg på og betalt første innbetaling. OBS! Dette gjelder dagene som heter EnergiTerapi og VelværeMassasje, NLP dagene følger en fast struktur, som starter opp ved semesterstart, her må du følge studiet fra det som kalles dag 1, frem til dag 15. Det betyr at ditt første studieår kan ta mer enn 1 kalenderår avhengig av ditt NLP studie. Du kan likevel fortsette til 2. året på utdanningen selv om du ikke har fullført NLP grunnkurset. Dersom du vil, kan du sitte inn på NLP dagene fra den dagen du starter, men du må likevel repetere dagen i kronologisk rekkefølge når NLPen starter opp i august. Dette kan vi snakke om når du møter til første undervisningsdag, eller du kan maile skolen om du er ivrig :)

 

Tider:

Dagtidsundervisning gjennomføres mellom kl 10.00 og 16.00.

Kveldundervisning gjennomføres

mellom kl 16.00 og 21.30 av og til 17.00-22.30, ved det seneste alternativet får studentene spesiell beskjed.

Lekser:

Mellom hver samling i klasserommet skriver du en oppgave som beskriver hva du har lært, hvordan du vil bruke det, hva du likte og hva som kan forbedres. Disse oppgavene leveres skriftlig neste samling eller senes til skolen pr post.

Kollokviegrupper:

På studiet dannes det kollokviegrupper. Disse gruppene møtes i oktober, desember og juni for å jobbe praktisk med hverandre. Det er obligatorisk å delta på kollokvie. Studenter med lang reisevei, kan delta på kollokvie via Skype. Studentene kan om de vil møtes til kollokvie oftere, på eget initiativ, dersom de ønsker det.

Eksamen:

AllmennTerapeut studiet har løpende opptak og derfor også løpende eksamen. Når du har to måneder igjen av ditt studie gir du skolen beskjed via e-mail. Du vil da motta din hjemmeeksamensoppgave som inneholder spørsmål fra hver modul/samling. Disse spørsmålene skal du levere på papir til skolen siste studiedag, eller sende pr post senest 6 måneder etter siste studiedag. Som en del av din eksamen skal du også levere 20 tilbakemeldinger fra reelle klienter (9 av disse kan være konsultasjon av medstudenter gjennomført på kollokvie i oktober, desember og juni, som fastsatt i ditt studieforløp). Studenter som sender inn sine eksamenspapirer senest 3 uker før siste studiedag mottar sin sertifisering foran klassen siste studiedag og behøver ikke svare på spørsmålene fra sin siste modul. Studenter som velger å levere eksamen senest 6 måneder etter siste studiedag kan møte på skolen for å motta sertifisering og spise lunsj med klassen, eller få sin sertifisering tilsendt pr post.

Nettkurs:

Deler av studiet gjennomføres som nettkurs, men dette er et studie som krever tilstedeværelse i klasserommet på de oppsatte dager. De fleste nettkurs på dette studiet er frivillige tillegg for deg som vil fordype deg. Nettkurset du mottar før studiereisen MÅ gjennomføres før avreise.

Klientbehandlinger:

Tjen penger mens du studerer

Alle som studerer hos oss, oppfordres til å starte med å gi studentbehandlinger til klienter allerede fra første dag. Det er fordi du er helt avhengig av å praktisere for å bli flink og fordi du med fordel bør trene, mens lærdommen er fersk. På den måten kan du også tjene penger mens du studerer og begynne å bygge deg en kundekrets. Det er viktig her at du understreker for klientene at du er i en utdanningsfase og ikke er ferdig utdannet terapeut.

Fravær: Du kan ikke ha mer enn 10% fravær. Dersom du har mer fravær enn 10% får du selvfølgelig fortsette på studiet, men du vil ikke motta din sertifisering før du har tatt igjen de tapte dager neste studieår. Studieavgift tilbakebetales ikke ved fravær siden studenter med fravær får anledning til å ta igjen tapte dager ved neste semester. Dersom stundenten uteblir neste semester mister studenten muligheten til å ta eksamen, da det har gått for lang tid mellom læring og eksamen. Dersom studenten da vil ta opp eksamen ved en senere anledning er det mulig, studenten må da repetere hele studiet, men behøver ikke å betale studeavgift utover eksamensavgiften pålydende kr 2000,-.

Reise:

4.-6. mai reiser vi en hel weekend til en spennende by for så å reise fremover og bakover i tid ved bruk av HypnoTerapi. Noen uker før avreise mottar du en nettmodul hvor du får lære det hypnoterapeutiske språket og hypnoterapiens histore og grunnprinsipper, slik at du er klar for å starte direkte med tidsreise arbeidet når vi ankommer destinasjonen. Gjennomføringsmodellen du får lære er enkel, dette er et kurs i har holdt i mange år og alle deltagere får det til :) Du må påberegne at du kanskje må reise kvelden før og komme hjem morgenen etter kursdagene avhengig av flytider til/fra destinasjonen. Når du kommer hjem fra reisen mottar du et nettkurs i KunstTerapi som du kan gjennomføre hvis du vil. KunstTerapi kurset gir en bred innføring i hvordan mange typer kreativt arbeid kan hjelpe mennesker til bedre, lykkeligere liv, dette er altså ikke "bare" et malekurs, men et kurs i kreativitetens navn. OBS! Vi gjør oppmerksom på at alle datoer er foreløpige datoer og at flyttinger kan forekomme ved uforutsette hendelser. Studenter må derfor ikke bestille flybilletter før tidligst 2 måneder før avreise.

OBS! Studieavgiften dekker kun selve undervisningen, hotell og frokost. Alle studenter må selv bestille og betale all transport til/fra/på destinasjonen og all mat og frivillige aktiviteter på destinasjonen med unntak av hotellets frokost. Kun studenter som er påmeldt 2 måneder før avreise er garantert plass på reisen, studenter som melder seg på senere, kan likevel bli med dersom vi finner ledig hotell innen prisklassen, dette hotellet er ikke nødvendigvis det samme som de andre studentene bor på.

NAV støtte/Søtte fra arbeidsgiver/fagforening:

Vi har hatt studenter på dette studiet som har fått sitt studie betalt av NAV. Dersom dette er aktuelt, ta kontakt med skolen, så sender vi deg alt nødvendig papirarbeid som NAV behøver. Vi har også hatt studenter som har fått sin utdanning betalt av sin arbeidsgiver og fagforbund. Ta kontakt med skolen, så tilrettelegger vi alt papirarbeid disse instanser behøver dersom dette er aktuelt for deg.

Studiebetingelser:

- Du må ha fylt 21 år for å søke opptak

- Du kan ikke ha mer enn 10% fravær på klasseromsundervisning for å motta sertifisering. Dersom du har mer fravær enn 10% får du selvfølgelig fortsette på studiet, men du vil ikke motta din sertifisering før du har tatt igjen de tapte dager neste studieår. Studieavgift tilbakebetales ikke ved fravær siden studenter med fravær får anledning til å ta igjen tapte dager ved neste semester. Dersom stundenten uteblir neste semester mister studenten muligheten til å ta eksamen, da det har gått for lang tid mellom læring og eksamen. Dersom studenten da vil ta opp eksamen ved en senere anledning er det mulig, studenten må da repetere hele studiet, men behøver ikke å betale studeavgift utover eksamensavgiften pålydende kr 2000,-.

- Skriftlig hjemmearbeid og tilbakerapporteringer fra klienter må være levert skolen før sertifiseringer deles ut.

- Påmelding til studier og kurs er bindene og innbetalt studieavgift tilbakebetales ikke, da studenter som går glipp av undervisning får anledning til å ta igjen tapte dager vederlagsfritt neste sesong.

- SolstadAkademiet forbeholder seg retten til å foreta endringer i datoer og studieinnhold ved behov, studenter informeres om evt endringer så snart de inntreffer.

- Ved påmelding i skjemaet nedenfor bekrefter du at du har lest og forstått studiebetingelsene ovenfor.

Yrkespåbygning i HypnoTerapi:

Alle studenter mottar etter påmelding i skjemaet nedenfor muligheten til å bestille en tilleggspakke med HypnoTerapi for kr 4.999,- som gir mulighet for innmelding i NLH og senere Alternativregisteret. Dette skal du ikke ta stilling til nå, du kan kjøpe denne tilleggspakken direkte i mailen du mottar etter påmelding, eller når som helst i ditt studieforløp, dersom du ønsker å gjøre dette til et to-årig studieforløp, kan du ta denne tilleggspakken når du har fullført det opprinnelige studieforløpet.

Fordypning i Terapeutisk Berøring/EnergiTerapi:

Dersom du ønsker det, kan du etter modulen i Terapeutisk Berøring delta på så mange EnergiTerapi dager du vil til kr 500,- pr dag, det holdes 3 slike dager pr år, på disse dagene før du også lære Metamorphose, Ørelysbehandling og bruk av krystaller i berøringsterapi.

Fordypning i Velvære Massasje: Dersom du ønsker det kan du delta på flere av skolens Velvære Massasje dager til kr 500,- pr dag, det holdes 4 slike pr år.

Senior tittel: Dersom en student deltar på 10 fordypninger i EnergiTerapi eller VelværeMassasje kvalifiserer de til sertifiseringen AllmennTerapeut Senior. For å få denne tittelen, må studenten selv samle underskrift fra lærer som bekrefter hver studiedag, når studenten har ti signaturer leveres skjemaet til skolen og studenten mottar sin diplom.

Rabatt på andre studier: Studenter på AllmennTerapeut studiet får følgende rabatter på våre andre studier:

NLP Practitoner 25%

NLP Master Practitoner 25%

NLP Coach 25%

HelseTerapeut 50%

Påmelding:

Du melder deg enkelt på i skjemaet til venstre på siden.

Cecilie Hunvik grunnla SolstadAkademiet for snart 10 år siden. Hun har en lang og bred utdannelse innen terapi og NLP Coahching. Hun er godkjent NLP Coaching Trainer fra The Society of NLP og Richard Bandler i USA. Hun er utdannet Kost- og Ernæringsterapeut, Hypnoterapeut og EFT behandler. Hun studert 5 år på Bevissthetsskolen og 3 år på Krystallakademiet. Hun har også studert psykologi, mindfulnes, meditasjon, ayurveda, massasje, Rosenmetoden, Healing, Yoga, Akupressur, Etikk, Kunst og Håndverk for å nevne noe.

Cecilie har jobbet profesjonelt med mennesker i over 20 år. Hun startet sin yrkeskarriære innen motebransjen og satt i mange år i ledergruppen i H&M distansehandel hvor hun lærte mye om å styre en sukessfull bedrift på en kostnadseffektiv måte. Denne lærdommen sitter dypt, og er tydelig å se i hvordan SolstadAkademiet drives, høy kvalitet til lavest mulig pris. Cecilie er også en veldig engasjert sjel som gjør mye frivillig arbeid i sitt lokalsamfunn, til stor glede for seg selv og andre. Noe av det viktigste i Cecilies liv er progresjon; å stadig utvikle og forbedre seg selv og SolstadAkademiet. Det vises i at kurs og utdanninger på SolstadAkademiet alltid er "up to date" og at hun deler mye fra sin praksis og personlige liv når hun underviser, og på den måten klarer hun å engasjere og begeistre, slik at læring blir enkelt og morsomt.

Slik kommer du i kontakt med SolstadAkademiet:

 

Email: cecilie.hunvik@solstadakademiet.no

Telefon: 41 44 74 71

Besøksadresse: Besøksadresse varierer etter anledning, du vil motta korrekt adresse etter andledning ved påmelding/bestilling.

Postadresse:

SolstadAkademiet

Postboks 122

1900 Fetsund

CECILIE HUNVIK

Grunnlegger SolstadAkademiet

 

Se den hypnoterapeutiske meditasjonen Dine Grunnstener og få hjelp til å bygge et sunnere, sterkere og lykkeligere liv :)

Dette sier våre studenter om oss:

 

Dette sier våre studenter om skolen:

 

Tusen takk kjære Cecilie for tre nye lærerike dager med deg! Jeg har lært å ha mer tillit til mine egne evner etter dette og det er et stort gjennombrudd for meg. Teknikkene vi har lært er jeg veldig begeistret for, de er varierte og effektive. Dette kommer jeg til å dra stor nytte av fremover i mine klientbehandlinger. Jeg lærer også mye av din raushet, du byr på deg sjøl og er vennligheten selv. Tusen takk! Varm klem

 

Modulen har derfor gitt meg svar på “hva jeg skal gjøre når jeg blir stor” og jeg vet jeg kan mestre.

 

Gleder meg til hver dag jeg skal på skolen. Det gode miljøet hjelper du som lærer godt til å skape. Jeg har fått flere venner for livstid allerede og føler meg inkludert og at alt er veldig profesjonelt – både når det gjelder det faglige og taushetsplikt -samt bruk av tid. Tone Kvam

 

Det kan jeg varmt anbefale. NLP er et flott verktøy og den måte som Cecilie lærere det fra seg på er helt fantastisk. Jeg kommer til å ta alle 3 NLP studier hos Solstad akademiet. Vennlig hilsen Casper Jørgensen

 

Kjære Cecilie Jeg er kjempefornøyd så langt i de kursene jeg har hatt innenfor helhetsterapi studiet og solstadprosessen samt massasjekurset jeg tok er jeg veldig fornøyd med. Jeg har kommet i dyp kontakt med meg selv, blitt flinkere å slappe av. Tenker annerledes, merker jeg er i en stor endringsprosess som skremmer meg men samtidig gir meg en følelse av å være på riktig livsvei...gir meg mer selvtillit, mer livsglede, samtidig har jeg opplevd å finne min sjele/livsvenn følges venn.noe som har gitt meg veldig mye både av kjærlighet og sorg...Jeg har møtt så vanvittig mange herlige personligheter, spennende mennesker på kursene. Virkelig selvutvikling til de grader. Jeg er veldig sårbar, samtidig veldig trygg på at jeg heller mer og mer mot det alternative,og ønsker å lære mer om dette:) Med vennlig hilsen Kjersti

 

Copyright @ All Rights Reserved

Hos SolstadAkademiet handler det ikke bare om å leve, men om å oppleve <3