For personlig interesserte og for deg som vil ha en

NLH godkjent yrkesutdannelse*.

Du finner påmeldingsskjema nederst på siden.

For NLH godkjennelse kreves

en ekstra påbygning innen Hypnoterapi eller NLP

ALLMENN

TERAPEUT

OM ALLMENN TERAPEUT STUDIET

Lærer på studiet: Grunnlegger Cecilie Hunvik, gjesteforelesere kan forekomme

Studiet for deg som vil hjelpe mennesker enten som hobby eller profesjonelt. med å veilede og hjelpe mennesker til et sunnere og lykkeligere liv. Studiet har løpende inntak hele året, du starter så snart du har meldt deg på.

 

Som AllmennTerapeut vil du kunne jobbe for drive din egen praksis hvor du hjelper mennesker til å leve mer kraftfulle liv. Du vil få lære verdifulle teknikker som gir deg både dybde og bredd i ditt arbeid med mennesker.

 

AllmennTerapeut studiet gjennomføres over 12 moduler a 3 dager, samt 4 dagers Selvutviklings Skole, studiet tar 12-18 måneder. Du kan lese mer om hver modul her:

18-20 januar 2019

Målcoaching

Et komplett kurs

 

Mange opplever å bli stående fast, på jobb, privat, studier, idrettskarriere o.l., uten egentlig å klare å motivere seg tilbake på egenhånd. Da er det godt å ha en profesjonell veileder som motiverer gir overblikk og perspektiv. Du mottar et enkelt trinn-for-trinn arbeidsverktøy for hvordan å jobbe en-til-en med målcoaching. Du mottar også en nettmodul som viser hvordan du kan coache grupper til å prestere bedre, i nettmodulen er det idrettscoaching i fokus, men metoden konverteres lett til andre områder.

Mai 2018 (23-25 mai 2018)

EFT - Kunstterapi - Øyrelys - Metamorfose

Velkommen til en usedvanlig innholdsrik modul. Denne gangen får du lære EFT (Emotional Freedom Techniques). I EFT kombineres "tapping" (lett banking) på kroppens meridianer sammen med de nevroliogiske banene i hjernen, dette skaper raske endringer i hvordan vi har det og i hvordan vi ser verden. I kunstterapi introduseres du for forskjellige teknikker og mottar i tillegg en nettmodul som fordypning. Vi gjør også ørelysbehandling kombinert med hodemassasje og du får lære Metamorfose, en enkel og helhetlig arbeidsmetode.

14-16 September 2018

Grunnprinsipper i coaching

Spennende læring

Denne modulen får du lære alt det praktiske om hvordan å jobbe profesjonelt med mennesker. Vi snakker om alt fra møblering av kontoret, kundemottak og viktigst av alt; den coachende og terapeutiske samtalen. Du får lære om hvordan du leser andre mennesker, hvordan du kommuniserer bedre, de terapeutiske spørsmålene og hvordan du driver kunden i prosesser. Denne modulen vil gjøre deg trygg i rollen som terapeut og du lærer mye du vil ha glede av privat også.

19-21 November 2018

Ayurvedisk Grunnkurs

Kveldstid

Ayurveda er en gammel, indisk tradisjon, som handler om hvoran å leve et sundt, harmonisk liv. Ayurveda har mange likhetstrekk med sundt, norsk "bondevett" og er derfor lett å lære. Ayurveda handler om å skape gode rutiner og ivareta oss selv i forhold til hvordan vi lever og tenker. Selv gikk jeg ned 18 kilo på 5 måneder da jeg begnte å leve Ayurvedisk. Noe av det viktigste innen Ayurveda er å lære å leve slik at sykdom uteblir, fordi vi tar være på oss selv og at vi sjennom å være trofast mot triangelet sjel, kropp, sinn lever sterke, harmoniske liv.

1-3 Februar 2019

Life Coaching

Et komplett kurs

Denne modulen får du lære SolstadAkademiets komplette fremgangsmåte for å jobbe med Life Coaching. Dette er en enkel trinn-for-trinn metode som gir deg et enkelt rammeverk å jobbe innenfor, når det gjelder å veilede mennesker i å bygge mer kraftfulle liv. De aller fleste voksne kommer til en fase hvor de kjenner at de har mistet noe av seg selv på veien inn i voksenlivet. Å få lov å være en guide i prosessen til å skape et bedre liv for den det gjelder er en gave du vil nyte hver dag på jobb.

6-8 Juni 2018

Psykologi og Kognitiv Terapi Et innfrøingskurs

Når du skal jobbe profesjonelt med mennesker, er det en støtte for deg å ha noe grunnleggende kunnskap om psykologi, ikke bare for å kunne hjelpe, men også for å klare å se hvor du ikke skal hjelpe, men heller henvise videre til lege, psykolog eller støtte/hjelpe grupper. Du får lære noen grunnleggende begreper og litt om vanlige behandlingsmetoder. I kognitiv terapi handler det mer om metode og du vil få konkrete arbeidsverktøy og anbefalinger til videre fordypning dersom du ønsker det. Vi jobber også litt praktisk innen det kognitive.

22-24 Oktober 2018

Terapeutisk Berøring

Kveldstid

Terapeutisk Berøring er min absolutte favoritt teknikk. Hvorfor? Fordi det er så varsomt og leger alle former for emosjonelle sår. Når du får puste ut på benken, starte de indre prosessene og gi slipp i både fysikken og det emosjonelle samtidig, samtidig som du fyller på med noe nytt og bedre, leges du ofte uten ord gjennom at du finner en indre fred og at muskulære spenninger gir slipp. På disse tre dagene får du lære alt du trenger å kunne, både rent praktisk og ift det terapeutiske og vi jobber mye i klasserommet.

7-9 desember 2018

Hypnoterapeutisk Grunnkurs

Lær å skape på egenhånd

Hypnose er enkelt å lære og enkelt å bruke. Det er også det mest varsomme og virkningsfulle terapetuiske virkemiddelet for endring og leging av emosjonelle sår. Via hypnose kan du utrette enormt mye på usedvanlig kort tid, samtidig som du skåner dine kunder for å gjenoppleve traumer og hjelper de til å se verden i et bedre lys, slik at de kan hente ressurser innenfra for å skape et bedre liv for seg selv og de rundt seg. Dersom du blir begeistret for arbeidsmetoden anbefales du å ta nettkurset Hypnoterapeutisk Fordypning som en påbygning.

1-3 Mars 2019

Yoga - Pust -

Mindfulnes -Tai Chi

Selv opplever jeg at en lykkelig, harmonisk hverdag er umulig uten kunnskap om yoga, mindfulnes og Tai Chi. Av den grunn er det også et av de viktigste terapeutiske virkemidlene i min praksis med kunder. Ved lære dine kunder enkle selvhjelpsprinsipper innen disse fagområdene, gir du bort enkle verktøy kundene kan bruke som hjelp til selvhjelp paralelt med det terapeutiske arbeidet dere gjør sammen på ditt kontor. Denne modulen får du lære grunnleggende prinsipper og får tips til videre fordypning.

August 2018

Terapeutisk Massasje

31 aug og 1-2 sept 2018

I vår tid er berøing dessverre et underskudd for de fleste mennesker. Vi lever i en verden hvor det å ta på hverandre nesten er litt fremmed. Når det gjelder de vonde og utfordrende opplevelsene i livet, fester de seg alltid i muskulaturen. Terapeutisk massasje er derfor et viktig og naturlig virkemiddel i den terapeutiske prosessen. Denne modulen får du lære en komplett massasjerutine for hele kroppen og får mange tips for hvordan å bruke dette profesjonelt. Vi jobber med hverandre i klasserommet og bruker mye videoundervisning.

Oktober 2018

Inn i sjelen i Verona, Italia

En stor opplevelse

 

Du vil aldri noensinne glemme at du har deltatt på Inn i sjelen! Dette er et rent meditasjonskurs som holdes i I talia hvert år. Her går du du dypt inn i egne prosesser og får lære veldig mange virkemidler som du kan bruke med dine kunder. Vi bruker byen og området som "klasserom" og lærer, utforsker og opplever. Vi setter også av tid til vandring i stillhet og dagbokskriving og du vil bli overveldet av den terapeutiske kraften i dette. OBS! Studenter må selv bekoste alle kostnader ift transport til/fra/på destinasjonen, hotell og all mat. *

24-26 juni 2019

Familie Coaching

Et komplett kurs

Familie Coaching er et stort begrep. Ta det med ro, i denne modulen gjør vi det enkelt. Du får lære metoder og teknikker som forenkler prosessen og vi snakker mye om etikk. Når du har gjennomført modulen vil du ha mye å bidra med både til par, foreldre/barn relasjoner, familiekonstellasjoner og par/familier i skilsmisse, vi snakker også om sorg. Dette er en spennende modul med høyt fagnivå og du får lære hvordan du gjør jobben time for time og du lærer å forvente det uforutsigbare med ro og overblikk.

4 dagers Selvutviklings Skole

 

I tillegg til modulene ovenfor, deltar studentene på 4 av våre 11 kvelder med Selvutviklings Skole. Disse kveldene jobber vi med gruppeterapi, meditasjon, forskjellige fagtemaer og arbeid på terapibenk. Du velger selv hvilke kvelder du vil delta på. Alt du behøver å gjøre, er å gi skolen beskjed 3 dager før den aktuelle kurskvelden slik at vi vet at du kommer. Du kan lese mer om datoer og innhold her: http://solstadakademiet.no/helhetsterapi/selvutviklings%20skolen.html

* Ang studietur til Verona, Italia. Studenter som ikke kan reise, kan søke skolen om fritak og vil isteden få en hjemmeoppgave bl.a i form av en bokrapport. Det gis ingen prisreduksjon for studenter som ikke deltar på reisen.

Sertifiseringsbilde

På vei for å isbade i Oslofjorden, en frivillig studieaktivitet

Her er vi ute og feirer eksamen

Glade studenter i klasserommet

To studenter jobber med EnergiTerapi i et av våre hyggelige behandlingsrom

Ute og feirer gjennomføring av Helvetesuka, et frivillig prosjekt vi gjør hver vinter

Vårt trivelige spiserom hvor vi har mye gøy og lærer mye av hverandre

Gong Mester og tidligere student Lisbeth Bøen er på besøk og leder oss i et Gong Bad, en ubeskrivelig, vidunderlig opplevelse

Praktisk Informasjon:

 

Løpende oppstart hele året, du begynner så snart du har meldt deg på.

 

Du finner påmeldingsskjema til AllmennTerapeut studiet nederst på siden

 

Sted:

Vi holder til i Skippergata 9 i Oslo sentrum, rett ovenfor Operaen. Her har du alt av kollektivtilbud rett i nærheten, samt gode overnattings- og parkeringstilbud. Du kan se bilder av lokalene våre her: http://solstadakademiet.no/home/test%20oss%20gratis%20i%202%20dager.html

Pris:

Studieavgiften for dette studieåret er kr 24.999,-. Du kan dele betalingen i 12 rentefrie, månedlige innbetalinger a kr 2.099,-. I tillegg til studieavgiften tilkommer kostnader ifm studiereisen til Italia, der må studentene selv bestille og betale transport til/fra/på destinasjonen, hotell og all mat.

Betaling:

Du betaler enkelt via PayPal, du behøver ikke å ha en PayPal konto, du kan betale med ditt vanlige bank/kreditt kort, bare følg de enke anvisningene. PayPal er en av verdens sikreste betalingsløsninger på nett. Du velger selv ved påmelding om du vil betale hele studieavgiften med en gang, eller om du vil dele betalingen i 12 innbetalinger a kr 2.099,-. Dersom du foretrekker faktura fremfor å betale via PayPal, gir du skolen beskjed, så ordner vi dette.

Løpende opptak

AllmennTerapeut studiet har løpende opptak hele året. Det betyr at du møter til første studiedag etter at du har meldt deg på og betalt studieavgiften/første innbetaling.

Tider:

Dagtidsundervisning gjennomføres mellom kl 10.00 og ca 16.30.

Kveldundervisning gjennomføres

mellom kl 17.00 og ca 22.00.

Lekser:

Mellom hver samling i klasserommet skriver du en oppgave som beskriver hva du har lært, hvordan du vil bruke det, hva du likte og hva som kan forbedres. Disse oppgavene leveres skriftlig neste samling eller senes til skolen pr post.

Kollokviegrupper:

På studiet dannes det kollokviegrupper. Disse gruppene møtes hver måned for å jobbe praktisk med hverandre. Det er obligatorisk å delta på kollokvie. Studenter med lang reisevei, kan delta på kollokvie via Skype. Studentene kan om de vil møtes til kollokvie oftere, på eget initiativ, dersom de ønsker det.

Eksamen:

AllmennTerapeut studiet har løpende opptak og derfor også løpende eksamen. Når du har to måneder igjen av ditt studie gir du skolen beskjed via e-mail. Du vil da motta din hjemmeeksamensoppgave som inneholder spørsmål fra hver modul/samling. Disse spørsmålene skal du levere på papir til skolen siste studiedag, eller sende pr post senest 6 måneder etter siste studiedag. Som en del av din eksamen skal du også levere 20 tilbakemeldinger fra reelle klienter (9 av disse kan være konsultasjon av medstudenter gjennomført på kollokvie i oktober, desember og juni, som fastsatt i ditt studieforløp). Studenter som sender inn sine eksamenspapirer senest 3 uker før siste studiedag mottar sin sertifisering foran klassen siste studiedag og behøver ikke svare på spørsmålene fra sin siste modul. Studenter som velger å levere eksamen senest 6 måneder etter siste studiedag kan møte på skolen for å motta sertifisering og spise lunsj med klassen, eller få sin sertifisering tilsendt pr post.

Nettkurs:

Deler av studiet gjennomføres som nettkurs, men dette er et studie som krever tilstedeværelse i klasserommet på de oppsatte dager. De fleste nettkurs på dette studiet er frivillige tillegg for deg som vil fordype deg.

Klientbehandlinger:

Tjen penger mens du studerer

Alle som studerer hos oss, oppfordres til å starte med å gi studentbehandlinger til klienter allerede fra første dag. Det er fordi du er helt avhengig av å praktisere for å bli flink og fordi du med fordel bør trene, mens lærdommen er fersk. På den måten kan du også tjene penger mens du studerer og begynne å bygge deg en kundekrets. Det er viktig her at du understreker for klientene at du er i en utdanningsfase og ikke er ferdig utdannet terapeut.

Fravær: Du kan ikke ha mer enn 10% fravær. Dersom du har mer fravær enn 10% får du selvfølgelig fortsette på studiet, men du vil ikke motta din sertifisering før du har tatt igjen de tapte dager neste studieår. Studieavgift tilbakebetales ikke ved fravær siden studenter med fravær får anledning til å ta igjen tapte dager ved neste semester. Dersom stundenten uteblir neste semester mister studenten muligheten til å ta eksamen, da det har gått for lang tid mellom læring og eksamen. Dersom studenten da vil ta opp eksamen ved en senere anledning er det mulig, studenten må da repetere hele studiet, men behøver ikke å betale studeavgift utover eksamensavgiften pålydende kr 2000,-.

Reise:

Hvert år reiser vi en hel weekend til en spennende by for kurset Inn i sjelen. Du må påberegne at du kanskje må reise kvelden før og komme hjem morgenen etter kursdagene avhengig av flytider til/fra destinasjonen. Du må selv påkoste transport til/fra/på destinasjonen, samt hotell og mat. Dersom du ikke har anledning til å delta på reisen, kan du søke skolen om fritak og gjøre en hjemmeoppgave isteden. Det gis ingen prisreduksjon for studenter som ikke deltar på reisen.

 

OBS! Vi gjør oppmerksom på at alle datoer er foreløpige datoer og at flyttinger av studiedatoer kan forekomme ved uforutsette hendelser. Når det gjelder studiereisen er det derfor viktig å ikke bestille flybilletter før tidligst 2 måneder før avreise.

 

NAV støtte/Søtte fra arbeidsgiver/fagforening:

Vi har hatt studenter på dette studiet som har fått sitt studie betalt av NAV. Dersom dette er aktuelt, ta kontakt med skolen, så sender vi deg alt nødvendig papirarbeid som NAV behøver. Vi har også hatt studenter som har fått sin utdanning betalt av sin arbeidsgiver og fagforbund. Ta kontakt med skolen, så tilrettelegger vi alt papirarbeid disse instanser behøver dersom dette er aktuelt for deg.

Studiebetingelser:

- Du må ha fylt 21 år for å søke opptak

- Du kan ikke ha mer enn 10% fravær på klasseromsundervisning for å motta sertifisering. Dersom du har mer fravær enn 10% får du selvfølgelig fortsette på studiet, men du vil ikke motta din sertifisering før du har tatt igjen de tapte dager neste studieår. Studieavgift tilbakebetales ikke ved fravær siden studenter med fravær får anledning til å ta igjen tapte dager ved neste semester. Dersom stundenten uteblir neste semester mister studenten muligheten til å ta eksamen, da det har gått for lang tid mellom læring og eksamen. Dersom studenten da vil ta opp eksamen ved en senere anledning er det mulig, studenten må da repetere hele studiet, men behøver ikke å betale studeavgift utover eksamensavgiften pålydende kr 2000,-.

- Skriftlig hjemmearbeid og tilbakerapporteringer fra klienter må være levert skolen før sertifiseringer deles ut.

- Påmelding til studier og kurs er bindene og innbetalt studieavgift tilbakebetales ikke, da studenter som går glipp av undervisning får anledning til å ta igjen tapte dager vederlagsfritt neste sesong.

- SolstadAkademiet forbeholder seg retten til å foreta endringer i datoer og studieinnhold ved behov, studenter informeres om evt endringer så snart de inntreffer.

- Ved påmelding i skjemaet nedenfor bekrefter du at du har lest og forstått studiebetingelsene ovenfor.

Yrkespåbygning i HypnoTerapi:

Alle studenter mottar etter påmelding i skjemaet nedenfor muligheten til å bestille en tilleggspakke med HypnoTerapi for kr 4.999,- som gir mulighet for innmelding i NLH og senere Alternativregisteret. Dette skal du ikke ta stilling til nå, du kan kjøpe denne tilleggspakken direkte i mailen du mottar etter påmelding, eller når som helst i ditt studieforløp, evt når du har fullført det opprinnelige studieforløpet.

 

Rabatt på andre studier: Studenter på AllmennTerapeut studiet får følgende rabatter på våre andre studier:

NLP Practitoner 40%

NLP Master Practitoner 40%

 

Påmelding:

For å melde deg på dette studiet fyller du ut påmeldingsskjemaet her på siden og klikker Submit.

Cecilie Hunvik grunnla SolstadAkademiet for snart 10 år siden. Hun har en lang og bred utdannelse innen terapi og NLP Coahching. Hun er godkjent NLP Coaching Trainer fra The Society of NLP og Richard Bandler i USA. Hun er utdannet Kost- og Ernæringsterapeut, Hypnoterapeut og EFT behandler. Hun studert 5 år på Bevissthetsskolen og 3 år på Krystallakademiet. Hun har også studert psykologi, mindfulnes, meditasjon, ayurveda, massasje, Rosenmetoden, Healing, Yoga, Akupressur, Etikk, Kunst og Håndverk for å nevne noe.

Cecilie har jobbet profesjonelt med mennesker i over 20 år. Hun startet sin yrkeskarriære innen motebransjen og satt i mange år i ledergruppen i H&M distansehandel hvor hun lærte mye om å styre en sukessfull bedrift på en kostnadseffektiv måte. Denne lærdommen sitter dypt, og er tydelig å se i hvordan SolstadAkademiet drives, høy kvalitet til lavest mulig pris. Cecilie er også en veldig engasjert sjel som gjør mye frivillig arbeid i sitt lokalsamfunn, til stor glede for seg selv og andre. Noe av det viktigste i Cecilies liv er progresjon; å stadig utvikle og forbedre seg selv og SolstadAkademiet. Det vises i at kurs og utdanninger på SolstadAkademiet alltid er "up to date" og at hun deler mye fra sin praksis og personlige liv når hun underviser, og på den måten klarer hun å engasjere og begeistre, slik at læring blir enkelt og morsomt.

Slik kommer du i kontakt med SolstadAkademiet:

 

Email: cecilie.hunvik@solstadakademiet.no

Telefon: 41 44 74 71

Besøksadresse: Besøksadresse varierer etter anledning, du vil motta korrekt adresse etter andledning ved påmelding/bestilling.

Postadresse:

SolstadAkademiet

Postboks 122

1900 Fetsund

CECILIE HUNVIK

Grunnlegger SolstadAkademiet

 

Se den hypnoterapeutiske meditasjonen Dine Grunnstener og få hjelp til å bygge et sunnere, sterkere og lykkeligere liv :)

Dette sier våre studenter om oss:

 

Dette sier våre studenter om skolen:

 

Tusen takk kjære Cecilie for tre nye lærerike dager med deg! Jeg har lært å ha mer tillit til mine egne evner etter dette og det er et stort gjennombrudd for meg. Teknikkene vi har lært er jeg veldig begeistret for, de er varierte og effektive. Dette kommer jeg til å dra stor nytte av fremover i mine klientbehandlinger. Jeg lærer også mye av din raushet, du byr på deg sjøl og er vennligheten selv. Tusen takk! Varm klem

 

Modulen har derfor gitt meg svar på “hva jeg skal gjøre når jeg blir stor” og jeg vet jeg kan mestre.

 

Gleder meg til hver dag jeg skal på skolen. Det gode miljøet hjelper du som lærer godt til å skape. Jeg har fått flere venner for livstid allerede og føler meg inkludert og at alt er veldig profesjonelt – både når det gjelder det faglige og taushetsplikt -samt bruk av tid. Tone Kvam

 

Det kan jeg varmt anbefale. NLP er et flott verktøy og den måte som Cecilie lærere det fra seg på er helt fantastisk. Jeg kommer til å ta alle 3 NLP studier hos Solstad akademiet. Vennlig hilsen Casper Jørgensen

 

Kjære Cecilie Jeg er kjempefornøyd så langt i de kursene jeg har hatt innenfor helhetsterapi studiet og solstadprosessen samt massasjekurset jeg tok er jeg veldig fornøyd med. Jeg har kommet i dyp kontakt med meg selv, blitt flinkere å slappe av. Tenker annerledes, merker jeg er i en stor endringsprosess som skremmer meg men samtidig gir meg en følelse av å være på riktig livsvei...gir meg mer selvtillit, mer livsglede, samtidig har jeg opplevd å finne min sjele/livsvenn følges venn.noe som har gitt meg veldig mye både av kjærlighet og sorg...Jeg har møtt så vanvittig mange herlige personligheter, spennende mennesker på kursene. Virkelig selvutvikling til de grader. Jeg er veldig sårbar, samtidig veldig trygg på at jeg heller mer og mer mot det alternative,og ønsker å lære mer om dette:) Med vennlig hilsen Kjersti

 

Copyright @ All Rights Reserved

Hos SolstadAkademiet handler det ikke bare om å leve, men om å oppleve <3