Coach deg selv, gratis nettkurs

Cecilie Hunvik og Richard Bandler

Velkommen til SolstadAkademiets

Coach deg selv :)


Et gratis nettkurs i 3 moduler, levert over 1 uke, for deg som vil lære hvordan du kan leve det livet du ønsker deg, basert på veldig enkle teknikker.


Dette er et kurs som passer for ALLE :) All undervisning er på video som kommer rett til din innboks, og du kan laste de ned til din egen pc, slik at du har de så lenge du måtte ønske. Dette er enkle tankemønstre og teknikker som du vil kunne ta i bruk med en gang du lærer de.


MELD DEG PÅ I DAG, alt du behøver å gjøre, er å fylle ut skjemaet til venstre, så mottar du din første modul med en gang.


I kurset får du lære:


Modul 1: Hvordan du kan kommunisere bedre og dermed skape bedre resultater på alle områder av livet.


Modul 2: Hvordan du kan evalutere de metoder (strategier) du bruker pr i dag og hvordan du kan forbedre de for å bygge det livet du vil ha.


Modul 3: Hvordan du setter mål du klarer å nå og hvordan du kan gjøre det skikkelig gøy :)


BONUS!

I mailene får du også med ekstra linker til noen av mine favorittvideoer innen yoga og meditasjon :) I tillegg får du tilgang til et av skolens videobibliotek, mitt beste arbeidsverktøy og mye mer :)


Synes coaching er interessant? Ta en titt på vår NLP Coach utdanning, skolen vår er godkjent av the Society of NLP og våres studenters diplomer signeres av Richard Bandler.Helhetsterapeut

Godkjent 1-årig utdanning

modulbasert

Solstad tilbyr en 1-årig utdannelse som Helhetsterapeut, godkjent av NLH. I utdanningen får du lære å jobbe med hele mennesket. Du får lære coaching, terapi, mindfulness og hypnose for å hjelpe dine kunder med tanker og følelser. Terapeutisk berøring, helsecoaching, massasje og healing for å jobbe med kroppen. Og fysikk, sjelearbeid, aura og chakraarbeid, sjamanisme og meditajson for å jobbe med sjelen. Les mer om utdannelsen her:


Ingen forkunnskaper kreves.


Vi gleder oss til å se deg og ønsker deg varmt velkommen :o)


Kurs

3 Dagers kurs for profesjonelle og personlig interesserte


Solstad tilbyr en rekke 3 dagers kurs for profesjonelle som ønsker å utvide sin verktøykasse og å utvikle seg med kollegaer fra lignende bransjer, og for privatpersoner som ønsker å utvikle seg for sin egen del, eller for sine nære og kjære. Vi kan tilby kurs innen coaching, terapi, berøring/healing, massasje, helsecoaching, yoga, kunstterapi, mindfulness, sjamanisme, og meditasjon, m.m. Les mer ved å trykke på linken:


Vi håper å se deg.

Velkommen skal du være :o)

Finn terapeut


Solstad har godkjente terapeuter over hele landet. Utvalgte behandlere fra våre kurs får tilbud om å være en Solstad-terapeut og å jobbe under det navnet. Blant våre terapeuter finner du coacher, terapeuter, healere og massører som har utmerket seg med sin dyktighet og varme og dermed blitt godkjent som Solstad-terapeut. Klikk på linken og se om du finner en Solstad-terapeut nær deg:


Du er alltid velkommen:o)


Lyst til å bli en Solstad-terapeut selv?

Kom på kurs og imponer oss, så kan det bli en virkelighet :o)

Copyright © All Rights Reserved