HYPNOTERAPI

Yrkesutdannelse,

grunnkurs,

nettkurs og

weekendreise i utlandet

Pris

Kr 19.999,-. Inkluderer ett års undervisning og en weekend tur til utlandet (studenter betaler fly til/fra destinasjonen i tillegg).

Sted: Bestyrerboligen på Lund, rett utenfor Lillestrøm. Vi disponerer nydelige lokaler som ligger i et vakkert naturreservat/museumsområde.

YRKESUTDANNELSE

Vil du jobbe profesjonelt med endringsarbeid og terapi via HypnoTerapi? SolstadAkademiets HypnoTerapeut Yrkesutdannelse er godkjent av NLH, slik at du ønskes velkommen hos de etter endt utdannelse og får gjennom de en solid forening i ryggen og muligheten til å registrere deg i Alternativregisteret i Brønnøysund. Utdannelsen inkluderer grunnprisnippene i Hypnoterapi, NLP, EFT, praktisk arbeid med de mest vanlige temaene, kollokviearbeid, arbeid med reelle klienter og en weekendreise til utlandet hvor vi foretar reiser i tid. Studentene mottar også et nettkurs i Kunstterapi der vi er innom de fleste arbeidsområder innen kunstterapi og praktisk arbeid med kunder. Kunstterapi er veldig fint å kombinere med HypnoTerapi og styrker din yreksmessige verktøykasse.

Pris

Kr 9.999,-. Inkluderer nettkurs i grunnprinsippene innen HypnoTerapi, samt 4 praktiske dager med undervisnign og øvelser i klasserommet.

Sted: Bestyrerboligen på Lund, rett utenfor Lillestrøm. Vi disponerer nydelige lokaler som ligger i et vakkert naturreservat/museumsområde.

GRUNNKURS I HYPNOTERAPI

Er du allerede terapeut/coach og vil lære HypnoTerapi som et ekstra verktøy, uten å studere til en hel yrkesutdannelse? Eller vil du lære HypnoTerapi til privat bruk, som hobby. Da er dette kurset for deg. Kurset består av et forberedende nettkurs og fire dager i klasserommet, der får du lære hvordan du kan bruke HypnoTerapi i forhold til Selvtillit og Sceneskrekk/Foredrag/Møteprestasjoner (dag 1), vektreduksjon (dag 2) og røykeslutt (dag 3), samt hypnoterapi før/under/etter svangerskap (dag 4). Å bli flink krever selvfølgelig trening, men etter kurset vil du ha gode verktøy til å bruke HypnoTerapi innen disse fire arbeidsområdene.

Pris: Kr 2.999,-. Kurset leveres til din e-mail så snart kursavgiften er betalt.

HYPNOTERAPIENS 

GRUNNPRINSIPPER, NETTKURS

Vil du lære hvordan HypnoTerapi fungerer og hvordan du kan bruke det rent praktisk? Eller vil du ta meditasjonspraksisen din til helt nye høyder og bli flinkere enn alle andre? Da er dette kurset for deg. Dette nettkurset lærer deg HypnoTerapiens historie, bruksområde, hvordan og hvorfor det fungerer, praktisk gjennomføring og viktigst av alt, det HypnoTerapeutiske språket. Sammen med nettkurset mottar du en tekstbook/workbook og to eksempel skript som lærer deg hvordan du kan bruke det du har lært praktisk. I dette kompendiet får du også med flere NLP øvelser som du kan bruke til å komplettere HypnoTerapein. Etter kurset vil du kunne lage usedvanlig virkningsfulle meditasjoner til profesjonelt bruk og leke med å lage hypnoterapeutiske skript som hobby for å glede deg selv og dine bekjente.

HYPNOTEARPEUTISKE TIDSREISERWEEKENDKURS I UTLANDET

Bli med oss til spennende Island og lær å reise i tid via HypnoTerapi. Dette kurset har vært et av våre mest populære kurs gjennom alle år. Kurset består av nettkurset HypnoTerapiens grunnprinsipper som du mottar og gjennomfører før avreise, slik at du er klar til å starte det praktiske arbeidet til kursstart. Kurset gjennomføres som en kombinasjon av undervisning og praktisk arbeid. Vi kommer til å jobbe med regresjonsarbeid (reiser bakover i tid), progresjonsarbeid (reiser fremover i tid), vi vil også være innom DNA arbeid, LML arbeid og paralleller. Sammen med kurset mottar du også et nettkurs i Kunstterapi fordi kunstterapi er veldig fint å kombinere med HypnoTerapi. Vi kommer også til å jobbe med noe kunstterapi på kurset.

Pris

Kr 4.999,- for deg som bestiller og betaler hotell selv og 9.999,- for deg som vil at SolstadAkademiet booker hotell for deg i enkeltrom med frokost. For begge prisalternativer bestiller og betaler alle deltagere fly og annen transport i tilleg.

Sted: Vi reiser til nye destinasjoner hvert år, våren 2018 reiser vi til Island.

Cecilie Hunvik grunnla SolstadAkademiet for snart 10 år siden. Hun har en lang og bred utdannelse innen terapi og NLP Coahching. Hun er godkjent NLP Coaching Trainer fra The Society of NLP og Richard Bandler i USA. Hun er utdannet Kost- og Ernæringsterapeut, Hypnoterapeut og EFT behandler. Hun studert 5 år på Bevissthetsskolen og 3 år på Krystallakademiet. Hun har også studert psykologi, mindfulnes, meditasjon, ayurveda, massasje, Rosenmetoden, Healing, Yoga, Akupressur, Etikk, Kunst og Håndverk for å nevne noe.

Cecilie har jobbet profesjonelt med mennesker i over 20 år. Hun startet sin yrkeskarriære innen motebransjen og satt i mange år i ledergruppen i H&M distansehandel hvor hun lærte mye om å styre en sukessfull bedrift på en kostnadseffektiv måte. Denne lærdommen sitter dypt, og er tydelig å se i hvordan SolstadAkademiet drives, høy kvalitet til lavest mulig pris. Cecilie er også en veldig engasjert sjel som gjør mye frivillig arbeid i sitt lokalsamfunn, til stor glede for seg selv og andre. Noe av det viktigste i Cecilies liv er progresjon; å stadig utvikle og forbedre seg selv og SolstadAkademiet. Det vises i at kurs og utdanninger på SolstadAkademiet alltid er "up to date" og at hun deler mye fra sin praksis og personlige liv når hun underviser, og på den måten klarer hun å engasjere og begeistre, slik at læring blir enkelt og morsomt.

Slik kommer du i kontakt med SolstadAkademiet:

 

Email: cecilie.hunvik@solstadakademiet.no

Telefon: 41 44 74 71

Besøksadresse: Besøksadresse varierer etter anledning, du vil motta korrekt adresse etter andledning ved påmelding/bestilling.

Postadresse:

SolstadAkademiet

Postboks 122

1900 Fetsund

CECILIE HUNVIK

Grunnlegger SolstadAkademiet

 

Se den hypnoterapeutiske meditasjonen Dine Grunnstener og få hjelp til å bygge et sunnere, sterkere og lykkeligere liv :)

Dette sier våre studenter om oss:

 

Dette sier våre studenter om skolen:

 

Tusen takk kjære Cecilie for tre nye lærerike dager med deg! Jeg har lært å ha mer tillit til mine egne evner etter dette og det er et stort gjennombrudd for meg. Teknikkene vi har lært er jeg veldig begeistret for, de er varierte og effektive. Dette kommer jeg til å dra stor nytte av fremover i mine klientbehandlinger. Jeg lærer også mye av din raushet, du byr på deg sjøl og er vennligheten selv. Tusen takk! Varm klem

 

Modulen har derfor gitt meg svar på “hva jeg skal gjøre når jeg blir stor” og jeg vet jeg kan mestre.

 

Gleder meg til hver dag jeg skal på skolen. Det gode miljøet hjelper du som lærer godt til å skape. Jeg har fått flere venner for livstid allerede og føler meg inkludert og at alt er veldig profesjonelt – både når det gjelder det faglige og taushetsplikt -samt bruk av tid. Tone Kvam

 

Det kan jeg varmt anbefale. NLP er et flott verktøy og den måte som Cecilie lærere det fra seg på er helt fantastisk. Jeg kommer til å ta alle 3 NLP studier hos Solstad akademiet. Vennlig hilsen Casper Jørgensen

 

Kjære Cecilie Jeg er kjempefornøyd så langt i de kursene jeg har hatt innenfor helhetsterapi studiet og solstadprosessen samt massasjekurset jeg tok er jeg veldig fornøyd med. Jeg har kommet i dyp kontakt med meg selv, blitt flinkere å slappe av. Tenker annerledes, merker jeg er i en stor endringsprosess som skremmer meg men samtidig gir meg en følelse av å være på riktig livsvei...gir meg mer selvtillit, mer livsglede, samtidig har jeg opplevd å finne min sjele/livsvenn følges venn.noe som har gitt meg veldig mye både av kjærlighet og sorg...Jeg har møtt så vanvittig mange herlige personligheter, spennende mennesker på kursene. Virkelig selvutvikling til de grader. Jeg er veldig sårbar, samtidig veldig trygg på at jeg heller mer og mer mot det alternative,og ønsker å lære mer om dette:) Med vennlig hilsen Kjersti

 

Copyright @ All Rights Reserved

Hos SolstadAkademiet handler det ikke bare om å leve, men om å oppleve <3