HypnoTerapi Yrkesutdannelse

HYPNOTERAPI

YRKESUTDANNELSE

Påmeldingsskjema finner du nederst til høyre på siden

VIL DU LÆRE HYPNOTERAPI

TIL PROFESJONELL BRUK?

 

SolstadAkademiets Hypnoteapi utdannelse er godkjent av NLH og kombinerer tradisjonell Hypnoterapi med NLP og EFT, opplæring i kundebehandling og mye praktisk arbeid, både på skolen, i kollokvie og med reele klienter. Vi reiser også utenlands en weekend på et fordypningskurs.

 

Du vil få lære hypnosens historie, hva HypnoTerapi er, om sinnet, hjernen og hormonproduksjon. Du vil få lære følgende konkrete verktøy: NLP teknikker til bruk i HypnoTerapi, Vektreduksjon, Røykeslutt, Selvtillit og Sceneskrekk/Foredrag/Møteprestasjoner, samt hypnoterapi før/under/etter svangerskap, Regresjon, Progresjon, LML og DNA arbeid.

 

I tillegg til Hypnoterapeut utdanningen får alle studenter et nettkurs i Kunstterapi som skal følge studenten gjennom året med forskjellige oppgaver. Dette fordi Kunstterapi er fint å kombinere med HypnoTerapi. Studentene mottar også nettkurset Fredagsjournalen, som en opplæring i dagbokskriving, ennå en terapeutisk teknikk som er veldig fin sammen med HypnoTerapi. Frivillig tilleggsprosjekt er nettkurset SolstadProsessen og Lykkeliv hvor studentene får lære mange virkemidler fra Helhetsterapi.

På studiet, i kollokvie og hjemmearbeid har vi fokus på å trene deg i å lage dine egne, spesialtilpassede skript, for å gjøre deg i stand til å jobbe selvstendig med alle slags terapeutiske problemstillinger med reelle kunder. Hypnoterapi har de senere årene blitt en anerkjent terapiform som hjelper mennesker med alt fra flyskrekk til søvnvansker, trening og livsstil. Som HypnoTerapeut går du en spennende og variert arbeidsdag i møte og på det personlige plan opplever du å ha verdens beste endrinsverktøy til rådighet til en hver tid. Nedenfor kan du lese en detaljert studieplan.

Studieplan:

31.

Aug

14.

Nov

31.

Jan

7.-10.

Feb

Første studiedag på skolen, gjennomføres kvelstid. Tema er

- NLPs kommunikasjonsmodell

- Sansearbeid (submodaliteter)

- Fokus

- Preframing

- De 4 stadier for læring

- Modell for gjennomføring av en NLP opplevelse

- Å jobbe med treningskandidater: Lekser, timebestilling og betaling. Journalføring, Tilbakemeldingsskjema, Taushetsplikt og møblering av kontoret.

- Utdeling av hjemmekompendiene "Start din egen bedrift" og "Markedsføring"

Grunnprinsippene innen Hypnoterapi, kveldstid

- Begreper å lære før du begynner med Hypnoterapi

- Innføring i Hypnoterapi

- Det bevisste sinn

- Det ubevisste sinn

- Hvorfor og hvordan fungerer Hypnoterapi

- Hjernebøler

- Tekniske hjelpemidler innen Hypnoterapi

Pensum denne dagen har du hørt om allerede i nettkurset, men her får du en praktisk gjennomgang før det praktiske arbeidet begynner.

Studiestart - Nettkurs sendes ut

På studiestart vil du motta følgende nettkurs:

- Hypnoterapiens Grunnprinsipper

- Kunstterapi

- Fredagsjournalen

Studentene starter arbeidet med oppgaver levert via nettstudiet

Fordypningsintensiv i 4 dager, dagtid, nå starter det praktiske arbeidet:

På denne intensiven får du lære hvordan du kan bruke Hypnoterapi i forhold til følgende:

- Selvtillit og Sceneskrekk/Foredrag/Møteprestasjoner (dag 1),

- Vektreduksjon (dag 2)

- Røykeslutt (dag 3)

- Hypnoterapi før/under/etter svangerskap (dag 4).

Etter denne intensiven deles dere i kollokviegrupper som møtes en gang pr mnd resten av studiet for å jobbe med gruppeoppgaver og for å trene med hverandre.

14.

Feb

14.

Mars

11.

April

Dato

ikke satt

4.-6.

Mai

Dato

ikke satt

Praktisk arbeid med NLP teknikker, kveld, denne kvelden får du lære flere praktiske NLP øvelser til bruk i kombinasjon med ditt arbeid som HypnoTerapeut.

Frivillig repetisjonsdag, kveld, denne kvelden kan du sitte inn med våre NLP Practitioners og repetere Milton Modellen om du vil. Du lærte denne i nettkurset og du har jobbet med den som hovedverktøy frem til nå, så du kjenner den antageligvis godt når vi kommer hit. Nettopp derfor kan det være lurt med en repetisjon, nå kan du så mye at du har erfaring nok til å stille de gode spørsmålene og åpne perspektivet ditt ennå mer, slik at du blir ennå flinkere. Du skal nå begynne å jobbe praktisk med Milton Modellen i kollokvie og hjemmearbeid og en god forståelse av denne er avgjørende. Deltagelse denne dagen anbefales, men deltagelse er ikke påkrevet.

EFT og Energiterapi, dag. Denne dagen får du lære det effektive terapiverktøyet EFT (Emotional Freedom Techniques), som er bevisst, gjentatt berøring (tapping) av kroppens endemeridianer (akupunkturpunkter) i den hensikt å løse opp og skape positiv endring. EFT er en avart av TFT, EFT oppfattes av mange som raskere å lære og enklere å bruke. På slutten av dagen får studentene en liten titt inn i hva EnergiTerapi er.

Regresjon, Progresjon, LML og DNA på Island, weekend. Vi reiser til eventyrøya Island og jobber med Hypnoterapi i forhold til tidsreiser. Gjennom HypnoTerapi kan vi enkelt bevege oss hvor vi vil i tid, så lenge hensikten er å løse opp eller bygge opp. Du vil oppleve å bli guidet på reiser og du vil oppleve å få fordype deg i arbeid to-og-to, slik at du får teknikken "under huden". Vi bruker også en del tid på å forelese om hva tidsreiser i HypnoTerapi egentlig er, og hvordan det skal brukes fornuftig. Du kan lese mer om denne reisen på siden hvor vi beskriver våre weekendreiser.

Praktisk arbeid med Forløsning og Ressursbygging, kveld. Denne kvelden får du lære et verktøy som innen NLP heter Ankring. Gjennom ankring lærer du hvordan du kan hjelpe klienter til å forløse det vonde fra fortiden og bygge en nåtid og fremtid som føles bra og er i tråd med kundens ønsker.

Graduation Vi samles en kveld sammen med studenter fra de andre studiene på skolen for utdeling av sertifiseringer. De som ønsker kan etter utdelingen delta på en felles avslutningsaktivitet.

Praktisk informasjon/studiebetingelser:

Lærer på utdanningen: NLP Coaching Trainer Cecilie Hunvik

Studiestart/Varighet/Tider: Studiestart er i august/september hvert år med avsluttende eksamen i juni. Kveldsundervisning foregår fra 17.00 til 22.30. Dagtidsundervisning foregår fra 10.00-16.00. Se oversikten til venstre hvilke dager som gjennomføres på dagtid og kveldstid. Vi gjør oppmerksom på at endringer i datoer og tider kan forekomme.

Pris: Studiet koster kr 24.999,- og du kan delbetale i 10 avdrag a 2.499,- dersom du ønsker dette. I studieavgiften ligger også overnattig på Island. Du må selv bekoste fly tur/retur Island og annen transport/mat/aktiviteter som du velger selv i tillegg til selve kurset.

Betaling: Du betaler via PayPal ved påmelding. PayPal er en av verdens mest sikre betalingsløsninger på nett. Det er viktig at du skriver ut og tar vare på kvitteringen for din innbetaling. Den er din inngangsbillett første studiedag. Om du ikke kan betale via PayPal, ta kontakt med skolen via e-mail til cecilie.hunvik@solstadakademiet.no så utsteder vi en faktura til deg.

Opptakskrav: Du må ha fylt 20 år. Du vil bli bedt om å skrive et opptaksbrev etter påmelding til kurset. Ta gjerne kontakt for mer informasjon via e-mail til: cecilie.hunvik@solstadakademiet.no eller Tlf: 41 44 74 71

Fravær: Du kan ikke ha mer enn 10% fravær, alstå ca 1 1/2 studiedag. Dersom du har mer fravær enn 10% får du selvfølgelig fortsette på studiet, men du vil ikke motta din sertifisering før du har tatt igjen de tapte dager neste studieår. Studieavgift tilbakebetales ikke ved fravær siden studenter med fravær får anledning til å ta igjen tapte dager ved neste semester. Dersom stundenten uteblir neste semester mister studenten muligheten til å ta eksamen, da det har gått for lang tid mellom læring og eksamen. Dersom studenten da vil ta opp eksamen ved en senere anledning er det mulig, studenten må da repetere hele studiet, men behøver ikke å betale studeavgift utover eksamensavgiften pålydende kr 2000,-.

 

Fagplan: Du finner fagplan med datoer i kolonnen til venstre. SolstadAkademiet forbeholder seg retten til å foreta endringer i dato/tider/faplan o.l. ved behov.

Hjemmearbeid: Det forventes at du fordyper deg i fagmateriellet mellom hver samling via egenstudier og hjemmearbeid. Hjemmearbeidet sendes inn en skriftlig mellom hver gang vi møtes. Mengden hjemmearbeid og innleveringsoppgaver lar seg lett kombinere med en travel hverdag. Det vil også være noe hjemmearbeid forbundet med nettkursene Kunstterapi og Fredagsjournalen, som følger studiet.

Kollokviegrupper: Alle studenter deltar i kollokviegrupper. I disse gruppene jobber dere med oppgaver, trener på teknikker, diskuterer caser og backer hverandre opp. Alle studenter tilbakemelder at kollokvie arbeidet skaper tilhørighet, øker læringsevnen og danner vennskap.

Eksamen: Studentene gjennomfører en skriftlig hjemmeeksamen og sender inn opptak av valgfritt, selvlaget HypnoTerapi skript, sammen med lydopptaket leveres også skriptet skriftlig. I forbindelse med eksamen skal studenten også levere inn tilbakemeldinger fra 10 behandliger gjennomført med reell klient, dette vil du få forklart når du begynner på studiet.

Praktisering: Vi anbefaler alle studenter å praktisere mens de studerer. Enten på reelle kunder, dersom du har en eksterende praksis, eller på treningskandidater, dersom du er helt ny i bransjen. Dette er fordi læringen fester seg bedre i deg når du praktiserer umiddelbart etter læring. Det gir deg også muligheten til å danne deg en liten kundekrets allerede mens du studerer, slik at du har et yrkesgrunnlag når du er ferdig og at du kan tjene inn litt av studieavgiften mens du studerer. Det er viktig at alle som tilbyr studentbehandling understreker at de er under utdanning. Praktisering gir deg også mulighet til å begynne å tjene litt penger allerede mens du studerer.

Påmelding: Du kan melde deg på i skjemaet nedenfor. Når du har meldt deg på vil du motta en bekreftelseslink via e-mail. Når du har klikket på den vil du motta betalingsinfo. OBS! Du er ikke sikret plass på studiet før studieavgiften kr 24.999,- er innbetalt, eller delbetaling er påbegynt. Påmeldingen er bindende.

Sted: Studiet gjennomføres i SolstadAkademiets lokaler på vakre Lund rett utenfor Lillestrøm. Der holder vi til i en gammel bestyrerbolig som ligger i et Historisk Museum, plassert i et vakkert Naturreservat. Her har vi store klasserom, mange små rom når dere skal gjøre øvelser, hyggelig spiserom og nydelige uteområder til vår disposisjon. Adressen er: Lundveien 3, 1900 Fetsund. Vi har gratis parkering rett utenfor og gode kollektivforbindelser både med buss og tog, hos oss kan du til og med legge til med båt :) For veiforklaring/reisebeskrivelse for kollektivtransport eller bilder fra området, se her: http://mia.no/fetsundlenser/slik-finner-du-oss

Datoer: Se i kolonnen til høyre. Vær oppmerksom på at datoer og tider kan endres, påmeldte studenter vil i så fall bli informert via e-mail.

 

Tider: Kveldstid holdes undervisning fra 17.00-22.30, dagtid holses fra 10.00 til 16.00.

 

BONUS! Alle som studerer HynoTerapi hos oss får 20% rabatt på studiene NLP Practitoner og NLP Master Practitoner.

Cecilie Hunvik grunnla SolstadAkademiet for snart 10 år siden. Hun har en lang og bred utdannelse innen terapi og NLP Coahching. Hun er godkjent NLP Coaching Trainer fra The Society of NLP og Richard Bandler i USA. Hun er utdannet Kost- og Ernæringsterapeut, Hypnoterapeut og EFT behandler. Hun studert 5 år på Bevissthetsskolen og 3 år på Krystallakademiet. Hun har også studert psykologi, mindfulnes, meditasjon, ayurveda, massasje, Rosenmetoden, Healing, Yoga, Akupressur, Etikk, Kunst og Håndverk for å nevne noe.

Cecilie har jobbet profesjonelt med mennesker i over 20 år. Hun startet sin yrkeskarriære innen motebransjen og satt i mange år i ledergruppen i H&M distansehandel hvor hun lærte mye om å styre en sukessfull bedrift på en kostnadseffektiv måte. Denne lærdommen sitter dypt, og er tydelig å se i hvordan SolstadAkademiet drives, høy kvalitet til lavest mulig pris. Cecilie er også en veldig engasjert sjel som gjør mye frivillig arbeid i sitt lokalsamfunn, til stor glede for seg selv og andre. Noe av det viktigste i Cecilies liv er progresjon; å stadig utvikle og forbedre seg selv og SolstadAkademiet. Det vises i at kurs og utdanninger på SolstadAkademiet alltid er "up to date" og at hun deler mye fra sin praksis og personlige liv når hun underviser, og på den måten klarer hun å engasjere og begeistre, slik at læring blir enkelt og morsomt.

Slik kommer du i kontakt med SolstadAkademiet:

 

Email: cecilie.hunvik@solstadakademiet.no

Telefon: 41 44 74 71

Besøksadresse: Besøksadresse varierer etter anledning, du vil motta korrekt adresse etter andledning ved påmelding/bestilling.

Postadresse:

SolstadAkademiet

Postboks 122

1900 Fetsund

CECILIE HUNVIK

Grunnlegger SolstadAkademiet

 

Se den hypnoterapeutiske meditasjonen Dine Grunnstener og få hjelp til å bygge et sunnere, sterkere og lykkeligere liv :)

Dette sier våre studenter om oss:

 

Dette sier våre studenter om skolen:

 

Tusen takk kjære Cecilie for tre nye lærerike dager med deg! Jeg har lært å ha mer tillit til mine egne evner etter dette og det er et stort gjennombrudd for meg. Teknikkene vi har lært er jeg veldig begeistret for, de er varierte og effektive. Dette kommer jeg til å dra stor nytte av fremover i mine klientbehandlinger. Jeg lærer også mye av din raushet, du byr på deg sjøl og er vennligheten selv. Tusen takk! Varm klem

 

Modulen har derfor gitt meg svar på “hva jeg skal gjøre når jeg blir stor” og jeg vet jeg kan mestre.

 

Gleder meg til hver dag jeg skal på skolen. Det gode miljøet hjelper du som lærer godt til å skape. Jeg har fått flere venner for livstid allerede og føler meg inkludert og at alt er veldig profesjonelt – både når det gjelder det faglige og taushetsplikt -samt bruk av tid. Tone Kvam

 

Det kan jeg varmt anbefale. NLP er et flott verktøy og den måte som Cecilie lærere det fra seg på er helt fantastisk. Jeg kommer til å ta alle 3 NLP studier hos Solstad akademiet. Vennlig hilsen Casper Jørgensen

 

Kjære Cecilie Jeg er kjempefornøyd så langt i de kursene jeg har hatt innenfor helhetsterapi studiet og solstadprosessen samt massasjekurset jeg tok er jeg veldig fornøyd med. Jeg har kommet i dyp kontakt med meg selv, blitt flinkere å slappe av. Tenker annerledes, merker jeg er i en stor endringsprosess som skremmer meg men samtidig gir meg en følelse av å være på riktig livsvei...gir meg mer selvtillit, mer livsglede, samtidig har jeg opplevd å finne min sjele/livsvenn følges venn.noe som har gitt meg veldig mye både av kjærlighet og sorg...Jeg har møtt så vanvittig mange herlige personligheter, spennende mennesker på kursene. Virkelig selvutvikling til de grader. Jeg er veldig sårbar, samtidig veldig trygg på at jeg heller mer og mer mot det alternative,og ønsker å lære mer om dette:) Med vennlig hilsen Kjersti

 

Hos SolstadAkademiet handler det ikke bare om å leve, men om å oppleve <3

Copyright @ All Rights Reserved