NLP Practitioner

Se grunnlegger Cecilie Hunvik fortelle om studiet, vår 100% fornøyd garanti og 3 dagers gratis prøve, klikk på filmen.

Prøv oss gratis i 3 dager før du bestemmer deg, les mer i teksten til høyre

Sikre deg studieplass i dag!

Fyll ut skjemaet nedenfor :)

Lærer på utdanningen

 

Lærer på utdanningen er NLP Coaching Trainer Cecilie Hunvik.

 

Cecilie Hunvik har ved flere anledninger vært i USA og blitt trent av Richard Bandler, John La Valle og deres team og er godkjent av The Society of NLP som NLP Coaching Trainer og det er bare mennesker med en slik utdannelse som kan kalle seg en Bandler skole og utgi sertifiseringer signert av Richard Bandler og John La Valle.

 

Cecilie har undervist på NLP studiene i flere år og har selv skrevet flere lærebøker bl.a i NLP som hun underviser fra.

 

Cecilie grunnla SolstadAkademiet for snart 6 år siden og NLP har hele tiden vært kjernen i alt hun gjør både privat og på jobb.

 

Hun sier selv at det å få lov til å undervise i NLP er en av livets største gaver og at det å få se hva NLP gjør med ander mennesker hver eneste dag, er en ren velsignelse.

 

"NLP berører og løfter absolutt alle og NLP er noe alle kan forstå og bruke, og jeg vil gjøre så godt jeg kan hver eneste dag for å gjøre NLP tilgjengelig for alle som vil lære." sier hun.

 

Cecilie tilbyr en NLP utdannelse med høyt kunnskapsnivå og leverer med innlevelse, hjertevarme og humor. Våre studenter opplever mestring, glede og vennskap og går ut fra skolen med en gave som varer livet ut.

 

Les nedenfor et lite utvalg av hva våre studenter sier om oss og se miljøbilder fra skolen:

Dette sier våre studenter om skolen:

 

Tusen takk kjære Cecilie for tre nye lærerike dager med deg! Jeg har lært å ha mer tillit til mine egne evner etter dette og det er et stort gjennombrudd for meg. Teknikkene vi har lært er jeg veldig begeistret for, de er varierte og effektive. Dette kommer jeg til å dra stor nytte av fremover i mine klientbehandlinger. Jeg lærer også mye av din raushet, du byr på deg sjøl og er vennligheten selv. Tusen takk! Varm klem

 

Modulen har derfor gitt meg svar på “hva jeg skal gjøre når jeg blir stor” og jeg vet jeg kan mestre.

 

Gleder meg til hver dag jeg skal på skolen. Det gode miljøet hjelper du som lærer godt til å skape. Jeg har fått flere venner for livstid allerede og føler meg inkludert og at alt er veldig profesjonelt – både når det gjelder det faglige og taushetsplikt -samt bruk av tid. Tone Kvam

 

Det kan jeg varmt anbefale. NLP er et flott verktøy og den måte som Cecilie lærere det fra seg på er helt fantastisk. Jeg kommer til å ta alle 3 NLP studier hos Solstad akademiet. Vennlig hilsen Casper Jørgensen

 

Det gjør en forskjell, med små grep får du en bedre hverdag, du lærer å beskytte deg selv og ta vare på deg selv. Man kan gjøre en forskjell for andre mennesker.

 

Dette er et studie alle har godt av/nytte av.

 

 

Coachutdanning

NLP Practitioner

Det første semesteret på Coach utdanningen

 

Opptak for våren 2017 er i gang,

vær rask å sikre deg en plass

om du vil være med i 2017, vi har kun studiestart en gang pr år,

i januar.

 

 

Velkommen til vår internasjonalt annerkjente coach utdannelse NLP Practitioner.

 

På denne utdanningen får du lære de viktigste grunnprinsippene innen coaching, fysikk og mental trening.

 

I dette første semesteret er det du selv som er i fokus. Spennende arbeidsverktøy du vil bli introdusert for i dette semesteret er samtaleteapi, mindfulnes, hypnose og selvfølgelig de fantastiske NLP verktøyene.

 

Du lærer best ved å praktisere på deg selv og gjennom trening på medelever, derfor er dette en veldig praktisk utdannelse. For å være troværdig som coach etter endt utdanning er det viktig at du selv har erfart det du forventer av de du skal coache.

 

Det er også viktig at du vet hvordan du skal ivareta deg selv, hvis du skal klare å ta godt vare på andre. Derfor jobber vi mye på persolig plan på første semester. Du vil få god tid til å utvikle deg selv som menneske. Dette er et spennende semester enten du vil bruke coaching i en selvsendig praksis, i din jobb som leder eller i en HR avdeling. Dette semesteret er også godt egnet for deg som vil studere coaching av egen intreresse for å bedre eget liv.

 

Studiet gjennomføres i en kombinasjon mellom forelesning, øvelser, kollokvie og nettkurs (nettkurset er ikke en del av NLP studiet, men et gratis tillegg for de som ønsker det). Det forventes også at du leser boken Sleigh of Mouth av Robert Dilts og skriver en bokrapport fra boken ila studiet. Studentene mottar også kompendiene "Hvordan starte for deg selv" og "Markedsføring" ut som en veiledning til de som vil begynne å bygge opp sin egen praksis.

Vi møtes til 5 moduler a 3 dager over ca 3 måneder. I tillegg kommer hjemmearbeid i form av egenstudier og praktisering på medelever/treningskandidater.

Ved endt studie gjennomføres en eksamensdag hvor du får vise fram mye av det du har lært og jobbet med ila semesteret, hvorpå du sertifiseres som NLP Practitioner fra the Society of Neurolinguistisk Programming i USA, denne sertifiseringen signeres av Richard Bandler medgrunnlegger av NLP, John La Valle, president of The Society of NLP og SolstadAkademiets grunnlegger Cecilie Hunvik.

 

Praktisk informasjon/studiebetingelser:

 

Varighet: Undervisningen foregår over 5 moduler a 3 dager fra jan til mars på vårsemesteret og aug til des på høstsemesteret, alle dager kl 09.30 til ca 15.00, f.om høst 17 vil undervisningstiden være 08.00 til 13.30.

 

Pris: For de ti første som melder seg på og betaler kursavgiften i sin helhet er prisen kr 14.999,- ord.pris er kr 19.999,-. Studieavgiften betales i sin helhet ved påmelding.

 

Opptakskrav: Du må ha fylt 20 år og vise at du har et ønske og en drivkraft til å lære å coache deg selv eller andre. Du vil bli bedt om å skrive et opptaksbrev etter påmelding til kurset. Ta gjerne kontakt for mer informasjon via e-mail til: cecilie.hunvik@solstadakademiet.no eller Tlf: 41 44 74 71

 

Fravær: Du kan ikke ha mer enn 10% fravær (1 1/5 dag) pr semester. Dersom du har mer fravær enn 10% får du selvfølgelig fortsette på studiet, men du vil ikke motta din sertifisering før du har tatt igjen de tapte dager neste semester. Studieavgift tilbakebetales ikke ved fravær, elever med fravær får anledning til å ta igjen tapte dager ved neste semester. Dersom stundenten uteblir neste semester mister studenten muligheten til å ta eksamen, da det har gått for lang tid mellom læring og eksamen. Dersom studenten da vil ta opp eksamen, må hun/han starte studiet på nytt og betale ny eksamensavgift kr 2000,-.

 

Videre utdanning: Du kan ikke gå videre til neste semester før du har mottat sertifikat for forrige semester. Dersom du har for mye fravær på inneværende semester, vil du ikke kunne gå videre til neste, før du har tatt igjen de tapte dager.

 

Hjemmearbeid: Det forventes at du fordyper deg i fagmateriellet mellom hver modul. Du må også sende inn en skriftlig oppgave mellom hver modul. Mengden hjemmearbeid og innleveringsoppgaver lar seg lett kombinere med en travel hverdag. Det forventes også at du leser boken Sleigh of Mouth og skriver en bokrapport om denne i løpet av studiet.

 

Eksamen: Det gjennomføres en praktisk eksamen i alle semestre. Denne innebærer å vise i praksis hva du har lært.

 

Praktisering: Alle elever oppfordres til å danne kollokviegrupper og å jobbe med hverandre utenom studiet. Vi anbefaler også at dere sørger for å praktisere allerede fra første modul, enten på reelle kunder, dersom du har en eksterende praksis, eller på treningskandidater, dersom du er helt ny i bransjen. Dette er fordi læringen fester seg bedre i deg når du praktiserer umiddelbart etter læring. Det gir deg også muligheten til å danne deg en liten kundekrets allerede mens du studerer, slik at du har et yrkesgrunnlag når du er ferdig og at du kan tjene inn litt av studieavgiften mens du studerer.

 

Påmelding: Du kan melde deg på i skjemaet til venstre. Når du har meldt deg på vil du motta en bekreftelseslink via e-mail. Når du har klikket på den vil du motta betalingsinfo. OBS! Du er ikke sikret plass på studiet før studieavgiften kr 14.999,- er innbetalt. Du kan lese om de andre semestrene lenger ned på siden. Påmeldingen er bindende.

 

Sted: Studiet gjennomføres i SolstadAkademiets lokaler i Lillestrøm området.

 

Datoer våren 2017:

 

NLP Practitioner

Modul 1: 9-11 januar

Modul 2: 23-25 januar

Modul 3: 6-8 februar

Modul 4: 6-8 mars

Modul 5: 20-22 mars

 

Alle dager fra 09.30 til 15.00. Vær oppmerksom på at datoer og tider kan endres, påmeldte studenter vil da bli informert.

 

Hva vil du lære? Nedenfor følger en detaljert plan over hver undervisningsdag, slik at du kan begynne å glede deg :) På alle dager gjør vi praktiske øvelser, de nevnes ikke direkte i dagsplanen, men finnes i læreboken.

 

Dag 1:

- Velkommen. Introduksjon av menneskene bak NLP og NLPs grunnleggere.

- Hva er NLP og hvordan ble NLP skapt

- NLPs Grunnpilarer

- Lær om sansene våre, hvordan hver enkelt bruker de og hvordan du som coach kan hjepe andre gjennom din kunnskap om sansene.

- Lær å lese mimikk og øyebevegelser

 

Dag 2:

- Lær å skape og bryte samhøringhet med andre og hvordan du leder andre

- Tren synssansen din

- Tolkning

- Reframing, se verden på en annen måte

- State/Tilstand

- Elisitere og Kalibrere = hvordan du "leser" kunden

 

Dag 3:

- Økologi i det personlige liv

- Tidsforståelse In-time/Through time

- Assossiering, Dissossiering og Dobbel Dissossiering (dette er enklere enn det høres ut :)

- Inn i framtiden (Future Pace)

- Universelle modelleringsprosesser

 

Dag 4:

- NLPs kommunikasjonsmodell

- Sansearbeid (submodaliteter)

- Fokus

- Preframing

- De 4 stadier for læring

- Modell for gjennomføring av en NLP opplevelse

- Å jobbe med treningskandidater: Lekser, timebestilling og betaling. Journalføring, Tilbakemeldingsskjema, Taushetsplikt og møblering av kontoret.

- Utdeling av hjemmekompendiene "Start din egen bedrift" og "Markedsføring"

 

Dag 5 og 6:

Du får lære NLPs komplette kommunikasjonsmodell, samt Chunking som er en modell for hvordan vi ser på hendelser og opplevelser. Disse modellene vil gi deg en helt ny forståelse av hvordan du kan bruke språket ditt for å bli forstått bedre, forstå andre bedre og hjelpe andre til nye og bedre resultater. Du får her lære mange virkningsfulle verktøy for gode, coachende samtaler.

 

Dag 7:

- Grunnprinsippene innen Hypnoterapi i NLP

- Begreper å lære før du begynner med Hypnoterapi

- Innføring i Hypnoterapi

- Det bevisste sinn

- Det ubevisste sinn

- Hvorfor og hvordan fungerer Hypnoterapi

- Hjernebøler

- Tekniske hjelpemidler innen hypnoterapi

 

Dag 8:

- Lær det hypnotearpeutiske språket og hvordan du lager kraftfulle metaforer

 

Dag 9:

- Tren på praktisk bruk av Hypnotearpi, bl.a gjennom tidslinjearbeid og andre NLP øvelser, samt arbeid med traumer og fobier

 

Dag 10

- Ankring. Ankring er en arbeidsmetode hvor vi jobber med å forløse minner og følelser som har satt seg seg i din fysikk, i dine emosjoner og/eller i ditt minne. Vi jobber også med å skifte fra en følelse til en annen, samt å bygge gode følelser og ressurser for framtiden.

 

Dag 11:

- Strategi, hva er det og hvordan kan vi bruke strategiarbeid praktisk i eget liv og i arbeidslivet?

- Grunnpillarene i strategiarbeid

- Mer av samme adferd gir mer av samme restulat

- Å kopiere strategier/modellering

- Kartlegging av strategier og Modellering (profesjonell herming :)

- Tote, lær å teste og forbedre strategiene dine og å komme videre når en strategi ikke fungerer

- Nyttige kartleggingsspørsmål

 

Dag 12

Vi trener på NLP teknikker som passer til det du har lært fram til nå.

 

Dag 13

- Du introduseres til det å jobbe aktivt med målsetting, personlig og med andre

- Motivasjon

- Hvordan du setter velfungerende mål

- SMARTØF, en NLP modell for testing av mål

- Troer og Verdier som mennesker bærer i seg kan gange eller hindre bæreren, her får du lære praktisk arbeid med troer og verdier og hvordan du kan bruke det bl.a i målarbeid

- Livshjul

- Tidslinje til bruk i målarbeid

- Øvelser som er nyttige i målarbeid

 

Dag 14

- Du får lære hvordan du kan jobbe bedre med å foreta gode valg for deg selv og hvordan du kan hjelpe andre med det samme. Her blir det mange praktiske øvelser.

- Vi jobber med "stolarbeid" en kraftfull metode til å løse opp i konflikter mellom mennesker som fungerer veldig bra i en-til-en arbeid, sorgarbeid og familiecoaching.

 

Dag 15

Eksamen :) Aldri før har eksamen vært mer morsom, vi jobber med praktiske øvelser, du får vise litt av hva du kan og presenterer noe av ditt hjemmearbeid. Dette er en eksamen du kan glede deg til :)

 

SolstadAkademiet forbeholder seg retten til å gjøre endringer i dagsplanene underveis i studiet ved behov.

 

Hvorfor er prisene på SolstadAkademiet så lave?

 

Prisene på SolstadAkademiet er så lave fordi grunnlegger Cecilie Hunvik er lidenskaplig opptatt av at coaching og terapi bør være tilgjengelig for alle. Hvorfor er det bare de velstående som skal få den beste utdannelsen og ha de beste verktøyene? Coaching og terapi er folkeopplysning. Å lære alle som vil hvordan å leve et godt liv, er viktig. Vi mennesker tror at bare fordi vi blir født, så er vi "eksperter på livet" og må klare oss selv. Det stemmer ikke. Som Marianne Behn sier: "Livet pågår". Og når livet pågår trenger vi verktøy, tankemønstre og strategier som hjelper oss å skape det beste livet vi kan, uansett hvilke baller som kastes vår vei. Og da skal det ikke bare være for de som er "rike", det skal være for alle.

 

Cecilie mener at det å studere coaching og terapi ikke nødvendigvis er for de som vil jobbe profesjonelt med coaching og terapi, ca halvparten av studentene ved SolstadAkademiet er helt vanlige mennesker som bare vil lære coaching og terapi for å hjelpe seg selv og de rundt seg. Det er også derfor alle SolstadAkademiets studier tilbys som trestegs utdanninger, slik at de som studerer for sin egen interesse ikke nødvendigvis må kjøpe et fullt yrkesforløp hvis de ikke ønsker.

 

På direkte spørsmål sier Cecilie: SolstadAkademiet skal være for alle. Alle som vil hjelpe selv selv eller andre, profesjonelt eller som hobby skal føle seg hjemme hos oss og ha råd til å studere hos oss. Jeg har vært opptatt av velvære og ivaretagelse blandt mennesker og dyr helt siden jeg var veldig liten og det er en livets gave at jeg får lov til å jobbe med nettopp dette som voksen. Da jeg var i 20-årene jobbet jeg som butikksjef i en litt dyr klesbutikk, og jeg hadde stadig så vondt av de som ønsket jeg ting de ikke hadde råd til. Senere begynte jeg å jobbe i H&M hvor jeg etterhvert satt i ledergruppa i distansehandelen. Jeg bare elsket livet i H&M, mote og kvalitet til priser alle kunne leve med. Jeg lærte fort at når du bare senker prisen nok, kan du selge mye og det fungerer like bra, eller kanskje bedre enn å selge noen få plagg til høye priser. Sånn skal SolstadAkademiet også være, læring og kvalitet til lave priser, slik at alle kan ha råd til å ha det godt, på innsiden og i livene sine.

 

Er kvaliteten hos SolstadAkademiet ivaretatt når prisene er lave? Ja det er den, alle våre yrkesutdanninger er godkjent av NLH og kvalifiserer til opptak i Alternativregisteret i Brønnøysund, og vi er en Bandler skole som innebærer at vi er en del av The Society og NLP og at våre Coach studenter får sine sertifikater signert av Richard Bandler og John La Valle. Våre fagplaner og lærere på yrkesutdannelser er godkjent av enten NLH eller The Society of NLP og det innebærer at du som student får utdanning av meget høy kvalitet. Årsaken til våre lave priser er at vi har lokaler som er rimelige å leie og at vi har kostnadseffektive administrative rutiner, som gjør at vi sparer penger i lønn og andre driftskostnader. Våre lave priser vises altså i firmastrukturen, ikke i kvaliteten på studiene.

 

Hvordan kan jeg bruke det jeg lærer?

 

Aller først vil du merke en økning av din egen livskvalitet. Du vil merke at du blir mer ressussterk, fylt av mer erergi, at du har flere verktøy til å ordne opp vil gi deg en økt opplevelse av orden, kontroll og gjennomføringseven og også evnen til å gi deg selv gode, velfortjente pauser i ny og ne. Du vil merke at du kommuniserer bedre, ditt sosiale liv bedres og du får ryddet opp i grums og personlige konflikter. Du vil også merke at du presterer bedre på jobb og at familielivet fungerer bedre. Alt dette fordi du lærer hvordan å sette deg i lederstolen i eget liv og skape det livet du ønsker deg.

 

Dersom du jobber med mennesker, vil du oppleve glede av å videreformidle det du har lært til de menneskene du jobber med og du vil oppleve å skape bedre resultater i andre.

 

Dersom du vil jobbe profesjonelt som Coach får du her anledning til å sette det du lærer ut i livet og begynne å jobbe med å bygge opp en kundekrets.

 

NLP Coaching er ikke bare en utdanning, det er en livsstil. Når du har lært NLP er det med deg resten av livet.

 

Er utdannelsen min verdsatt?

 

Ja, din utdannelse er verdsatt, både her i Norge og interntasjonalt. Enhver arbeidsgiver vil se det som et stort pluss at du har en utdanning innen Coaching, særlig dersom du jobber med mennesker eller innen ledelse.

 

Din utdannelse er også verdsatt i samfunnet, når du har fått din sertifisering som NLP Master Practitioner kan du søke opptak i organiasjonen NLH som er en av Norges største foreninger for Alternative Behandlere, gjennom NLH vil du ha en sterk forening i ryggen og motta yrkesforsikring dersom du ønsker det.

 

Din utdannelse er også verdsatt offentlig, sa du etter NLP Master Practitioner som medlem av NLH med VEKS kurs (et kurs i etikk og moral), kan registrere deg i Alternativregisteret og får gjennom det muligheten til å jobbe momsfritt som utøver.

 

Din utdannelse er internasjonalt anerkjent gjennom The Society of NLP, du som studerer ved en Bandler skole kan jobbe med coaching verden over under et kjent varemerke og nå som rimelige reisemuligheter stadig utbedret og vi har internett og Skype som introduserer oss for stadig nye muligheter, har du i praksis hele verden som arbeidsplass etter endt utdanning, dersom du ønsker det.

 

Din NLP utdannelse er en gave du gir deg selv, som fortsetter å vare livet ut :)

 

100% Fornøyd garanti

 

Hos SolstadAkademiet er vi veldig opptatt av å levere utdanning av høy kvalitet og vi mener det er opp til våre studenter å avgjøre om vi lykkes i dette. Av den grunn innfører vi på på dette studiet en 100% fornøyd garanti. Den innebærer at du betaler ditt studie som vanlig med påmelding, men at studieavgiften blir stående på en egen konto helt til det nærmer seg eksamen. På studiets dag 12 kan du selv få avgjøre om du er så fornøyd med skolen at du vil fortsette frem til eksamen og motta din sertifisering, eller om du ikke er fornøyd og vil ha pengene tilbake i sin helhet. Så sikre er vi på at du kommer til å bli fornøyd og ville ta eksamen. OBS! Studenter som benytter seg av garantien og ber om penger tilbake, har ikke mulighet til å komme tilbake til skolen for å fullføre på et senere tidspunkt, det er altså ikke mulig å spekulere i garantien av andre årsaker, for så å vende tilbake når det passer bedre. Påmeldte studenter som ønsker en sertifisering, må gjøre det innen det planlagte studieforløp. Ved sykdom eller livhendelser som gjør at eksamen utsettes blir pengene hos SolstadAkademiet fram til sertifisering kan gjennomføres.

 

Test oss gratis i 3 dager

 

Er du usikker på om du egentlig vil studere coaching, eller om du vil studere NLP? Er du usikker på om du kommer til å like skolen, eller hvordan det å være student igjen vil føles, eller om du vil få det til å fungere i hverdagen? I så fall kan du få delta på studiet GRATIS i 3 dager før du bestemmer deg, slik at du selv kan få avgjøre om SolstadAkademiet er skolen for deg :) Vi gjør oppmerksom på at dette er et studie med begrenset plass. Dersom du er sikker på at du vil studere hos oss, er det viktig at du melder deg på og betaler med en gang, slik at du kan være sikker på å ha en studieplass ved oppstart. Du som benytter deg av de 3 gratis dagene må være klar over at du risikerer å måtte vente til neste oppstart om ett år, dersom studiet blir fullt. Du som vil være med og teste oss GRATIS i 3 dager, melder deg på i samme skjema som de som allerede nå har bestemt seg, det er først når du mottar velkomstmailen fra oss at du gjør det valg om du vil sikre deg en plass ved å betale studieavgiften, eller om du vil stå på listen over de som vil teste oss i tre dager.

 

Hvor lang er Coach utdannelsen?

 

Coach utdannelsen er tredelt.

 

Du starter med NLP Practitoner hvor du selv er i fokus og hvor du går i dine egne prosesser og bruker det du lærer hovedsaklig i ditt eget liv. Dette semesteret tar ca 5 måneder

 

På NLP Master Practitoner går vi mer over til å hjelpe deg å jobbe aktivt med andre mennesker, enten du vil gjøre det som hobby, til bruk i nåværende jobb, eller som privatpraktiserende coach du vil bl.a få vårt skreddersydde program for å jobbe profesjonelt med Målcoaching og Livsstilscoaching. Dette semesteret tar ca 5 måneder.

 

På studiets siste del, NLP Coach får du lære vårt komplette program for familiecoaching og bedrifts/gruppe/team coaching og vi har fokus på at du skal bli en profesjonell coach. Dette semesteret tar ca 10 måneder, da det legges opp til at du skal praktisere profesjonelt ved siden av studiet.

 

 

Kan jeg velge å ta bare ett eller to semestre?

 

Ja, det kan du. Alle semestrene er avsluttende og du mottar sertfisering for hvert semester.

 

Kan jeg studere i eget tempo?

 

Til en viss grad. Vi anbefaler at du tar semestrene direkte etter hverdandre fordi det er til hjelp for deg å ha all læring friskt i minne når du studerer. Du kan ta et års pause mellom hvert semester dersom du ønsker det, men du må da ta eksamen på ditt forrige studie på nytt, slik at vi vet at du har læringen friskt i minne. Dersom du vil tilbake til skolen for å studere videre etter mer enn enn år, vil du bli bedt om å delta gratis på ditt forrige semester samtidig som du tar det neste. Slik at du er helt oppdatert.

 

 

Copyright © All Rights Reserved